Confused

Imorgon fyller jag 20 år! :D Eller ah om 25 minuter! :D

Imorgon ska jag glömma alla bekymmer och ha en fantastiskt jävla rolig dag! :D

Have fun!


22 April 2010

Idag är det torsdag vilket innebär att det snart är helg! Skööööönt!, Eller? Nja, har ju en hel del att göra i helgen, nämligen gesällen. GAAAAAAAAAAAAAAH! Sjuuuuukt nervös. Usch! Kommer sumpa det tooooootallyyy. :(

Har precis ätit en macka och ska snart köra in till stan för att idag lära mig "perfekta munnar" vad det nu innebär? :) Vi får la se!

Har tagit kort på sminkningarna vi har lärt oss i veckan, eller två av dem i alla fall. Men har inte lyckats få med mig någon sladd!

Ne nu ska jag göra mig klar!


21 april 2010

3,5 år idag. Vart tar tiden vägen?

I skolan idag stod det eyeliner på schemat. Hujedamig vad svårt det var. Eller jag kan säga er att ingenting är lätt. Fast vad hade jag väntat mig? haha. Det lättaste är väl att göra fel skulle jag tro :) Jag börjar få till baserna helt okej nu i alla fall, men det tar nog någon vecka till innan dem sitter PERFEKT! men övning ger färdighet! :)

Vilka vill sminkas på i helgen?


.

When the world's crashing down
when I fall and hit the ground
I will turn myself around
Don't you try to stop me
I, I won't cry
I, I'll get by
I, I'll survive

Ingen lust

Har inte haft någon lust att skriva här. Kanske för att det aldrig händer någonting i mitt tråkiga liv. Just nu är det så jävla mycket bollar i luften som håller på att ta kål på mig. Jag pluggar, jobbar, pluggar, övar till gesällen och jobbar lite till. Hinner knappt träffa min familj eller mina vänner. Det är redan jobbigt att bo hemifrån även att det inte är alla dagar i veckan så är det alldeles för länge. Inte just det där med att inte bo hemma, ne utan bo så långt ifrån alla. Det är det jobbiga.

Helst vill jag bara gräva ner mig just nu och ta fram mig igen när jag är hemma, klar med utbildningen, tagit gesällen och gå tillbaka till den "riktiga" vardagen.

Förutom detta så är skolan toppen. Jag stormtrivs och det är hur kul som helst.
Imorgon tänkte jag upptäcka stan. :)
Ciao!

Söndag

Söndag igen. Veckorna går så himla fort. Hinner inte riktigt med att njuta. Har hunnit med en hel del idag. Först hundkurs, sedan salongen där jag klippte, färgade och övade på gesällen på Lisa. Färgade även jesper lite granna. Sedan har jag gjort bokföringen, satt in pengar, beställt saker till salongen och tankat.

Igår var jag förs och jobbade på salongen mellan halv 9 och 1 sedan gjorde jag helgens läxa, två stycken sminkningar, så mamma och julia fick sitta modeller. Sedan åkte vi till lammhult på kalas, åt god mat, lekte i lekparken, tjötade och massa sånt :) Var inte hemma förrän 11. Tröttttsamt!

Åker upp till Göteborg imorgon igen. Skola hela veckan. Jobba och sedan är det gesällen! USCH!

Nu ska jag packa inför veckan, göra läxor och fixa lite för gesällen.
Ciaooo!

Trööööött!

Jag är så trött, ögonen ramlar snart ihop. Har redan klarat av tre av mina 6 kunder idag. Skönt. Hälften kvar :) Eller det är mindre än hälften för jag hade en klipp och sling nyss och kvar är det bara klippningar. Skönt att få in lite att göra så att det blir lönt att åka hem :) Dock vill jag komma hem. Tror aldrig jag kommer kunna flytta hemifrån. haha. Eller är det för att man vet att man är så himla långt bort. Men det var skönt att få komma hem till lilla Meja idag! ;) Hon och jesper var dem enda som var hemma, men ikväll ska jag umgås med hela familjen! :) Dock kommer jag vara helt slut så jag kommer gå och lägga mig för att sova.

Om ni undrar hur det går i skolan så går det toppen! Det är superkul och klassen är toppen! Blandade åldrar och personligheter gör allt mycket roligare. Tänk om elva veckor när man känner allihop lite mer också, så kul. Jag ångrar verkligen inte att jag tog tag i detta :) Det är det roligaste på länge. Dock är det tufft, riktigt tuffa veckor. Trodde att det var "halvtid" vi gick på, men icke! Massa massa mer plugg när man kommer hem, men ska verkligen kämpa de här 11 veckorna för sedan är det semester! Hur skönt är inte det? :)

Ne, nu ska jag inte skriva mer. Kanske en annan dag. :)
Pusss

Tisdag 13 april

Tiden går fort när man har roligt.

Idag har vi fått börja sminka. Vi fick lägga basen och mascara på halva ansiktet. Riktigt svårt men väldigt kul men förhoppningsvis så går det bättre dag för varje dag.

Sedan har jag lagat mat och Robban har diskat, nu kom Emma så vi ska åka och handla ikväll. Mat vill säga. haha.

Har inte mycket mer att berätta just nu, måste ju pluggggga. haha


Måndag 12 april

Hann aldrig skriva något igår. Men här kommer en sammanfattning.

Festen var kul, vi åkte hem och sov hemma på kvällen. Skönt att få vakna i sin egna säng. Så igår morse städade jag bilen, därefter var det dags för hundkurs vilket gick bra även denna vecka. Hem och packa för att bege sig iväg till Göteborg. Kom iväg vid 16.00 så var uppe i göteborg runt 6. Kommer nog inte hitta hit själv utan emmas hjälp nästa gång, men det är ju ett senare bekymmer. haha.

Så igårkväll tog vi spårvagnen in till stan för att kolla vilken jag ska åka med och vart jag ska hoppa av och så. Därefter satte vi oss på ett fik och tog en kvällsmacka. Köpte också med oss en stor fet godispåse hem. Satte oss och kollade på Ballar av stål och en film till ljudet av bomber och pistolskott? Läskigt säger jag bara!

Idag började då skolan. Nervös var jag och jag kunde inte portkoden, men jag lyckades ju komma precis samtidigt som en annan så jag överlevde och tills imorgon kan jag koden! Sedan var det till att berätta om sig själv för de andra, ta fram anteckningsblocket och anteckna all ny information. Sedan gick vi igenom hur man lägger en bas :) och imorgon ska vi utföra det!!!!! På varandra! :P Vi fick också våra STOOORA sminkväskor. Ser ut som en resväska :O Så den får man dra med sig varenda dag nu i elva veckor! haha

Och vet ni? Jag har fått Läxa! haha Har inte haft en läxa sedan högstadiet. Dessutom får vi ny läxa VARJE dag! Men det ska nog gå bra! :)

Bilder och sånt från festen kommer senare!
Ciaooo!


Discoqueens!

Ikväll är det DISCO som gäller! På med festhumöret och kör gärnet! ;D haha Lagfest i skogen och jag hoppas på ordentligt håll i gång! :)

I morse var jag åsa och lisa duktiga som drog på oss träningskläderna och åkte upp till friskoteket för att träna. Körde 35 crosstrainer med Åsa. Svetten rann kan jag säga! haha

Sedan var det snabba ryck hem, in i duschen och ut i bilen igen. Vi tog oss till Värnamo för att hitta någon outfit till mig ikväll. Det gjorde vi också. Vi får hoppas jag blir insläppt! haha För allvarligt talat så vet jag inte hur en Discoqueen ser ut. haha Vi tog också en tur till Stigs för att äta lite wraps. Muuuuums ! :)

Nehe, nu ska jag börja så smått att göra mig klar, eller det är ju två timmar kvar men jag har i alla fall inget mer att skriva här. haha ciaooo!

Solen Skiner!

Underbart väder ute, synd att man får njuta av det innifrån. Men bättre det än att inte se det alls? Jobbar länge gör jag också, så hinner nog inte känna av solen så värst mycket idag, men som sagt. Jag ser den!

Har precis kommit ner till salongen igen efter lite lunch. Snabbisar och köttbullar. Inte en favorit men får duga. Ikväll blir det ju trots allt trerätters! Mums!

Nu har jag 1 klipp, 2 barnklipp och en färg kvar på schemat. Så lite hålligång blir det nog här nere.

Nehe, ut och njuuuuuuut !
Ciaooo!

Fredag 9 april

Det är kul att DIF har tagit sig till final i år efter många års svacka. Men nu är de på topp igen. Kul också att de möter HV, är det något lag de ska krossa i finalen är det ju dem! ;) hahaha Men vi får la se hur det går. HV har ju trots allt legat i toppen några år nu. Men inte ska det hindra DIF inte! haha

Är på salongen, har min första kund snart.
Skriver mer senare.
Ciaoo !


Torsdag 8 april

Har precis satt mig i soffan, skön avslutning på dagen tycker jag! En lugn förmiddag på salongen blev det, men blev en hel del annat gjort i stället t.ex. så satt jag och klurade på deklarationen ett tag. Efter lunch tog ag mitt pick och pack och drog till hammargården där det var tjejmässa idag! Laddade upp med ögonbrynsfärg och pincett på bordet. Var på föreläsning först mellan 14.00 och 15.00 om sin självbild, mycket intressant och bra föreläsare. Därefter fick tjejerna sina ögonbryn fixade. Snygga blev dem allihopa :)

Efter några timmar där nere åkte jag hem och tog tag i träningsklädrna idag igen. Sprang runt scoutstugan, 5 km. Nu märker man också att tempot ökar :)

btw, så gjorde Lisa min dag igår som ville följa med mig på bio. Mys <3

Nu ska jag kolla Vampire Diaries <3 :)
Ciaooo!

Onsdag 7 april

Väntar på min första kund för dagen. Sedan är det inte en tom lucka förrän ikväll. Om man bortser från lunchen då förstås. För äta måste man ju. 3 st klipp och sling idag och en klippning. Kul med lite färg :)

Ikväll blir det nog bio. Eller jag vill det i alla fall. Får se om jag får med mig någon bara.

Nehe, ska göra klart lite bokföring nu innan.
Ciaooo!

Tisdag 6 april.

Var en lång dag på jobbet idag men små sketna skruvar. Min sista dag på Heco för några veckor framåt. Var sedan nere på salongen med Åsa och Lisa för att öva på gesällen. Jao, Jao, det börjar närma sig. Vi tog fram våra cyklar idag, trots regn! Det var skönt faktiskt.

Efteråt var det dags att ta tummen ur röven för att ge mig ut och springa. 6 km blev det, helnöjd!

Nu blir det sängen med en bok.
Mys <3

Måndag 5 april.

Tiden går fort. Om en vecka har jag klarat av min första dag på skolan. Läskigt.

Har varit nere i salongen och övat inför gesällen. För nu är det inte lång tid kvar. AHHHHHHH! Jag dör. Jag är verkligen skitnervös och vet inte ritkigt vart jag ska ta vägen. haha. Ska ner efter maten och öva med Mamma också. Klippa julia med.

Tränade med Meja en stund innan också. Hon gick lös hela vägen runt kvarteret. Jätteduktig :)

Måste ut och springa eller något idag. Försöka hinna med det i alla fall, hann inte med det igår ju. Åkte till Tom så hälsade vi på hos Bagge framför wipeout och ballar av stål. Sedan blev det bastu när vi kom hem. Skönt!

Nu är det mat. Ciaooo!


BebisMeja <3


what a feeling

Har precis kommit hem ifrån mormor, Julia övningskörde min bil hem. Hallelujah! Tack och lov klarade vi oss oskadda ända hem. Men det var fan precis. Okej jag erkänner hon var duktig men höll på att köra in i grannens mur.

Blev potatis och hare(?) till middag hos mormor idag. Jag som älskar kött var faktiskt inte så imponerad av denna stackars hares kött. Ne den föll mig inte helt i smaken. Men potatis, sås och gele. MUMS!

Ska iväg till Reftele en sväng nu. Se vad dem hittar på för bus.
See yaaaa !

Påskdagen

Idag bär det av till mormor för att ännu en dag proppa i oss mat och godis. Tjockt! Men helt okej ändå. haha. Ska förhoppningsvis träna ikväll så då blir det ju bra ändå!

Har insett att mitt tränande ger resultat. De förut för små byxorna får jag idag på mig, kan dock inte knäppa dem än så det är ju positivt dels ser jag det på andra håll också. haha.

Nu ska vi åka.
Ciaoooo!


.

Hemma ifrån farmor och farfar. Proppmätt efter god mat och godis! Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig med min bok och läsa.

Imorgon ska vi proppa i oss massa mat hemma hos mormor istället.


Pusss

hundkurs.

Kom precis hem ifrån hundkursen. Mycket givande och Meja klarade att gå utan koppel idag :) Dock med spårlina på sig men den släpade i backen.

Ska göra mig i ordning och lite så för vi ska till farmor och farfar och äta middag idag. Ska bli gott med påskmat! :) Smaskens!


Glad Påsk!

Igår blev det myskväll framför så ska det låta. Underbart program, måste nästan varit den bästa fredagsunderhållningen genom tiderna.

Har precis kommit in, har varit ute en halvtimme med Meja och sparkat boll. Helt crazy blir hon. Så nu har vi fått lägga in bollen i skåpet och meja ligger just nu och sover i fåtöljen bredvid mig. Yes vi har nya fåtöljer, och nytt bord. Riktigt sköna! :)

Ska snart hoppa in i duschen för idag blir det hundkurs i gislaved denna gång och sedan blir det påskmat hos farmor och farfar hela kvällen. Gott! :)

Ha en bra da´
Puss

Bild



Bjuder på en bild från Parken :)

1 april 2010

Vi är redan inne i april. Kan inte fatta vart tiden tar vägen. Den försvinner i alla fall bakom mig. Är på salongen och väntar på min näst sista kund för dagen. En permanent. Min första permanent på salongen :) Om man inte räknar med Julia! :) Så det ska bli kul att äntligen få rulla lite. Mitt favoritobjekt i skolan ju! :)

Har inte mycket mer att skriva så jag bjuder på en bild istället



Njuuuuuuuuuuuuuut!


Skärtorsdagen

Idag är det 1:a april vilket betyder att man får lura folk! Hihi! Dock är jag sämst på sånt :)

Är på salongen just nu, väntar på min första kund som kommer vid 10.00 sedan rullar dagen på fullt med kunder. Kul när det händer lite! :) Dock blir det ju att man får jobba länge men va fan pengarna rullar ju in i alla fall.

Efter salongen igår så åkte jag upp till friskoteket och körde lite crosstrainer. Skönt.

Så vad händer i helgen?

RSS 2.0