Du är den vackraste jag mött.

Fredag och helg! :D
 
Idag intar jag årets andra julbord. Denna gången med tre fina flickor från småland! Kommer bli en riktigt grym kväll hoppas jag på.
 
Kan tala om att det som händer här på salongen just nu är väldigt spännande. Jag får nämligen in en praktikant nästa vecka som ska vara hos mig varje Torsdag. Ska bli riktigt skoj!
 
Nu ska jag hem, byta om snabbt, ner till bolaget innan jag far mot hillerstorp! :)
 
 
Saknar hjärtat mitt <3

You belong to me.

Dagarna flyger iväg och jag hinner knappt andas. Lite kort om veckan, i söndags var det avslutningsdans i parkhallen med liveband. Riktigt skoj och väldigt mycket dans i benen. Det kändes i måndags då jag var iväg på parträningen och det kändes ordentligt i benen.
 
I tisdags ägnade jag kvällen åt min fina, blir lycklig när jag är med dig. Igår var vi på julbord med alla ledare för mulle och strövarna. Riktigt mysigt då vi befann oss i en vinkällare med massa levande ljus och härligheter. Dessutom är ju maten oslagbar!
 
Idag började jag dagen med en timmes massage. Riktigt välbehövligt, tryckte ut hur mycket knutor som helst i rygg, nacke, axlar och vaderna så förhoppningsvis lär det kännas skillnad nu. Jobbar till 8 ikväll sen ska jag hem och bara ta det lugnt. Städa och få upp ljusstakarna behövs men det får nog fasen bli i helgen.
 
Imorgon är det julbord nummer två som gäller! :D
 
Julbordet igår!
 
Julpynt på salongen :)
 

A moment like this

Inväntar dagens sista kund. Därefter ska jag städa och ställa i ordning här på salongen för i helgen gör vi det sista av renoveringen! Eller bland det sista i alla fall, så sköööönt nu när man börjar se ett slut på det. Trodde aldrig att det skulle vara så jobbigt som det är att jobba bland all denna röra. Men nu ska det bli ordning på skiten! :)
 
Ikväll ska jag nog laga något gott att äta sedan blir det mys med min fina! :)
 
<3

No matter how far

Det känns som om jag börjar närma mig en vägg, den skymtar borta i ögonvrån. Är så stressad, trött, utmattad men samtidigt tappar jag aldrig humöret. Var tvungen att avboka mitt TRX-pass i tisdags, kvalitetstid med den bästa fick det bli istället. Jag har så sjukt mycket att göra just nu, ändå hinner jag inte med allting jag vill. Känner att jag måste hitta tid till mina käraste just nu. Ändå vill jag inte prioritera bort någonting annat. Men när det är färdigt på salongen med renoveringen och jag har avslutat buggen för den här terminen så hoppas jag att jag får lite mer tid över till annat även om buggen är så sjukt kul!
 
På tal om buggen så har jag funnit mig en danspartner inför nästa termin, riktigt roligt ska det bli!
 
Och sedan har jag en jätterolig sak pågång på salongen. En riktig utmaning men en riktigt rolig sådan och jag har längtat efter denna dag då detta ska ske! Men håller det hemligt några dagar till!
 
Ska nu skölja håret på min sista kund för idag och därefter åka hem till Linnea på lite födelsedagsfika! :D
 
Imorgon är det fredag :D

Like a drug

Lååång dag och nu har jag äntligen landat hemma. Inte för att jag har längtat hem idag för det har varit en trevlig dag men lång känner jag just nu.
 
Kan börja med att tala om att gårdagen var mysig som vanligt! Idag hämtade mamma, pappa och Jesper mig vid halv nio för att åka mot Växjö för shopping på Grand Samarkand. Riktigt mysig dag med familjen, bara syster som saknades. En hel del blev det inhandlat också. Ett par byxor, en tröja, två klänningar och sist men inte minst tre par skor, så nu ska jagväl klara mig ett litet tag framöver. Tog en lunchbuffe innan vi åkte hemåt igen, snabbt ombyte och iväg till buggen for vi. Sista gången på nybörjarkursen! Vart tar tiden vägen?
 
Efter dansen åkte jag hem till finaste vännen Linnea, käkade tacos och pratade av oss ordentligt. En film hann vi med också, myspys!
 
Nu får det allt blir sängen. Trött tjej.
 
A morning text doesn't only mean "good morning",
it also means "you're the first thing in my mind when I wake up"

A thousand years

Bra dag igår! Började dagen med ett crosstrainerpass på gymmet innan jag åkte ner till en fullspäckad dag på salongen. Lunchen ägnade jag åt min fina vän Petra som var alldeles för länge sedan jag såg. Det var en välbehövlig pratstund. Stressade hem efter jobbet, gjorde mig klar på tio minuter innan Åsa och Lisa stod utanför. Mot marås för att plcoka upp Sara for vi och därefter vidare mot vår livs kväll.
 
Började på Jensens med en underbart god trerättersmeny och sedan en två timmar lång underbar film, twilight breaking dawn part 2. Dör lite på att det aldrig kommer komma en sjätte film för detta är verkligen världens bästa filmer!
 
Idag tog jag sovmorgon och har bara vandrat runt i min onepiece hela förmiddagen, dags att dra på sig lite kläder och bege sig ner till töllstorpshallen. Brorsan har match, så ska heja fram dem till en vinst idag tänkte jag. Är lite sugen på att dra med mig träningskläderna men får se hur det blir med det.
 
Ska ner till salongen och fixa sedan, städa behövs göras här hemma med innan jag får ha myskväll med den bästa! :) <3
 

Good time

Redan torsdag!? Dagarna går så sjukt fort. Vad har hänt sen sist?
 
I måndags var jag på buggträning i 2 timmar. Riktigt kul och lärorikt att få vara med dem som verkligen kan det där. Så på måndag är jag nog tillbaka och tränar med er. Måste öva på höfterna innan dess bara ;) Efter träningen var det salongsarbete kvar innan läggdags. Var inte hemma förrän halv tolv, vilket satte sina trötthetsspår.
 
I Tisdags var det träning för hela slanten, spinning på morgonen och efter jobbet blev det ett pass TRX, renorvering på salongen och mys med finaste!
 
Onsdag igår, ett pass kettlebells ihop med Lisa. Love it! Behöver nog dock köra tyngre klot, för träningsvärken finns inte i min kropp idag heller?
 
Idag blir det jobb för hela slanten! Ikväll tar jag nog en tur med mamma förbi Två stolar som hade lite inspirationskväll ikväll. :))
 
Förövrigt kan jag tala om att helgen som vi väntat på i över ett år är här! Imorgon kväll kommer vi inta Jensens och därefter kommer vi tillbringa två timmar i biostolarna framför Twilight, breaking dawn part 2. Kan ju inte bli bättre!
 
 
 
Fjärilar i magen <3 

Taken

Helgen kunde inte börja bättre i fredags. Bio i Jönköping med finaste <3
Igår tog vi sovmorgon innan jag åkte ner till salongen för att hjälpa pappa och farfar med renoveringen. Lite hjälp fick dem i alla fall. Kvällen ägnade jag åt min fina familj, syster var hemma så vi stöd för matlagningen och val av film. Tacopaj och twilight breaking dawn part 1. Riktigt härlig kväll!

Idag var det upp tidigt för att fortsätta på salongen, målning blev det idag och vi börjar närma oss ett resultat :D har även hunnit bugga idag och firat världens bästa pappa på farsdag :D

Nu blir det film innan jag sluter ögonen för idag. Back to work imorgon!

Du <3

Hey, soul sister!

Har en bra dag på salongen idag, lugn förmiddag som övergår till fullbokad eftermiddag. Bra med tanke på att jag längtar tills ikväll. Bio en fredagkväll med bra sällskap kan ju inte bli bättre! :))
 
Ikväll kommer pappa och farfar hit och målar taket också, just nu är det en enda röra på salongen, men det kommer bli grreeeejt när det är klart! :D
 
 
 

True colours.

Har varit en lugn dag på salongen, alla inväntar julborden, det märks i bokningskalendern. Men har hunnit med en hel del annat. Just nu ser salongen ut som ett stort bygge som väntas på att få rustas upp. Det ska det ju dock få nu i helgen. Har plockat ner i stort sett allt ifrån väggarna idag. Finns bara en kundplats kvar uppe på väggen. Inväntar just nu pappa som ska komma hit och spackla taket för imorgon ska det målas.
 
Imorgon blir det biomys! Taken 2 ska vi se, blir nog toppenbra! :)
 
<3

En apa som liknar dig.

Onsdag idag, det betyder att det närmar sig helg vilket är otroligt skönt. Längtar ju efter den bästa!
 
Från och med idag har jag min följeslagare Lisa med mig på jobbet också ett tag fram över. Kan ju inte bli bättre. Ikväll ska vi träna skiten ur oss. Kettlebellspass så det står härliga till. Kommer bli så skoj. Känner att jag har en hel del att få ur min kropp.
 
Nehe, dags att ta tag i det sista på salongen, hejsvejs!
 
Saknar <3

I'm not alone

Tisdag, klockan är kvart i nio och jag ligger redan i sängen, kan inte riktigt förstå vart min trötthet kommer ifrån. Känns som om jag skulle kunna sova dygnet runt just nu. Men jag antar att det beror på vädret och den dystra hösten. Tur att i alla fall humöret är på topp, blir lite lättare att ta sig igenom dagarna då.
 
Idag har jag klarat av två träningspass förövrigt. Ett spinningpass idag på morgonen och ett TRX-pass nu ikväll. Alltid lika skoj! Imorgon ska vi testa på Kettlebells! :D
 
Nehe, nu ska jag sätta på en film att slumra till.
God natt!
 
 
You make my day <3

I like how it feels

Helgen blev toppen! Pyjamasparty med mina favorittvillingar hela natten lång, lite väl lite sömn kanske med tanke på att jag skulle upp och åka för att besöka min syster nere i Halmstad. En heldag där nere, där vi fick en inblick i vad dem sysslar och pysslar med på dagarna. Kvällen tillbringade jag hemma i soffan med trevligt sällskap! :)

Igår var det bugg för hela slanten, åh vad kul det är, jag vet jag säger det varje gång. Men jag har verkligen hittat min grej känner jag. Och det ser ut att luta mot mer bugg mot våren igen!

Idag är det måndag igen och efter jobbet åkte jag och mamma in till värnamo en sväng, inhandlade lite nödvändigt till salongen. För där kommer det hända grejer nu! :D Ikväll har jag haft finbesök och myskväll. Bland det bästa jag vet just nu. :D

 

So we keep living, 'cause the feel's right
And it's so nice, and I'd do it all again
This time, it's forever, it gets better
And I like how it feels.


Music sounds better with you

Vilket härligt pass det blev igårkväll. Kände dock att jag kunde nog tagit mer vikter på vissa övningar, men what to do, nu är det försent! En tanke till nästa gång i alla fall. Köttade på hyfsat bra i alla fall och med Lisa vid min sida blir det ju genast mycket roligare! :)
 
Idag blir det lugnt med träningen, även om det suger lite i benen att ta en löparrunda. Sjukt sugen på det, men vilodag it is! Ikväll blir det pyjamasparty a la Amanda, Åsa och Lisa style. Grymt skoj och riktigt tjejigt kommer det bli!
 
Imorgon väntar en dag i halmstad hos Julia. Ska bli skoj att se vad hon sysslar med om dagarna. Kvällen kommer jag ägna åt den bästaste med massa mys!  :))
 
 

Rock that body

Vilken dag jag hade igår, var och jobbade kvällen i simhallen. Dit var alla högstadie och gymnasieelever välkomna för en spakväll. Ansiktsmask, plocka bryn, färga fransar, massage, hårinpackning, ångbastu och mycket mycket mer. Så himla mysigt var det att få pyssla om dem hela kvällen. Min uppgift var såklart bryn och fransar! ;D
 
På kvällen kom Lisa hem en sväng med fika. Crossianter, vaniljbullar, tomteskum och julmust. Fiiint ska det va en onsdag! :)
 
Vaknade idag med en överskottsenergi som hette duga. Drog på mig träningskläderna och stack ner till gymmet. 45 minuters crosstrainer fick sätta fart på min dag och gud så skönt det var! Ikväll fortsätter jag träningen med ett pass athletic, ska bli sååå skoj eftersom att det är evigheter sedan jag körde det sist.
 
Nu inväntar jag Linda som kommer med en nybakad bulle till mig. :)
 
You make me feel happy :) <3

RSS 2.0