New beginning

Har två kunder kvar för idag, sedan ska jag bege mig mot Växjö för en heeeeeeelmysig kväll med Åsa! Kanske att man hinner se skymten av Lisa med :) Vi ska ut och käka god mat, proppa en hel påse full på hemmakväll med massa gott godis, sedan lär vi bara snacka deeeeeep talks hela natten. Kommer vakna upp på Åsas soffa och bege mig vidare mot Lammhult för lite kalas. :)


Under ytan

Idag är en bra dag! Började med några timmars jobb på salongen innan jag tog mig upp till töllstorp för ett pass spinning och lite mat, är nu tillbaka på salongen för några timmars jobb till. Ikväll kan jag slappa med gott samvete! :)

Jag hoppas att planerna blir som dem ska imorgon! Mys! :)


Doctor, doctor give me medication...

Körde ju ett pass athletic igårkväll, kändes riktigt tungt i vissa övningar, kan nog ha varit simningen i tisdags som mörbultat mina muskler litegrann. Men lika kul och skönt som alltid med athleticen! Idag blir det nog vila, trots att jag är sjukt sugen på skidmaskinen. Behöver nog vilan eftersom att jag imorgon tar mig an spinningcykeln i 1,5 timme och därefter 30 min athletic.

Tänk vad skönt att det är fredag idag! Kvällen kommer jag att tillbringa i töllstorpshallen framför en match innebandy. Förmodligen på söndag också då brorsan spelar :)

Men imorgon kommer världens bästa Åsa och jag ha rääääkfrossa! Längtar ihjäl mig efter den finfina maten! :)


Om sanningen ska fram, vill du ligga med mig då?

Det blev ingen träning igår, men tar igen det idag med ett pass athletic. Hääärligt!

Håller på med lite ändringar här nere på salongen, likaså på hemsidan. Lite som nytt år, nya möjligheter! :)


Onsdag

Idag är det onsdag vilket innebär att halva arbetsveckan har gått! Hurra!

I söndags hade jag en helmysig dag med mamma, syster, moster och mina underbara småkusiner. Vi började resan hemifrån Gnosjö runt 8 på morgonen. Satte kurs mot Göteborg där vi checkade in oss på Disney on ice. Så himla mysigt! Kunde se hur det lyste i ögonen på Moltas och Nalinn under hela showen, känner igen den där känslan. Efteråt tog vi plats på en mysig liten kinarestaurang, åt oss mätta innan vi styrde hemåt igen.

I måndags tillbringade jag dagen på jobbet, ergonomikurs en del av dagen, så dagen gick fort. Därefter en timmes spinning. Igår tillbringade jag ytterligare en dag på jobbet och därefter 1500m i simbassängen innan jag åkte upp till bäckahallen för att ta hand om mina småflickor i innebandyn.

Idag är jag sugen på ett pass på friskoteket, lite skidmaskin och crosstrain, men vi får se hur det blir. Inte säkert att jag är lika sugen efter jobbet.

Nu ska jag ta tag i lite arbete igen!

Flickan och kråkan

Första inlägget 2012.

Oj vad jag har bloggat dåligt. haha Men kan ju ta en kort genomgång :)

Julen har passerat med en massa julmys, god mat och såklart julklappar. För att inte tala om den årliga juldagsutgången! Riktigt härligt allt det där, dock besviken på väderguden som inte vill ge mig någon snö!

Nyår gick också bra till. En helmysig kväll med bästa vännerna och god mat, champange och spel! :)

Inledde året med en vecka med familjen i Vemdalen. Kan ju inte börja bättre liksom! :) Underbara backar och underbar åkning! Jag ska nog ta och köpa mig en stuga där uppe i norr så jag kan åka när jag vill. Jag älskar vintern! Snowboarden tog mig ner för backarna till liftarna stängde, därefter drog jag några dagar på mig längdskidorna. Vilken känsla! Avslutade kvällen med bastu och spel! Synd att tiden går så fort.

Nu har jag också hunnit med att jobba en vecka på det nya året, en bra start tycker jag allt. Fyra träningspass och en promenad är vad jag har lyckats få ihop denna veckan. Bra kämpat tycker jag allt. Igår var jag på bio i Växjö med fint folk! Hamilton, en helt klart sevärd film! :)

Nu ska jag in i duschen efter att ha kört ett pass på gymmet och städat hela lägenheten.
Puss!


RSS 2.0