Sjukling...

Har hänt en hel del sen jag skrev senast. I Lördags åkte jag till A6 och kikade lite, fick med mig lite saker hem ifrån Ikea i alla fall. Sedan åkte jag hem, sov en halvtimme innan det var dags att göra sig i ordning för kvällen. Åkte hem till mamma och pappa där Julia och hennes två klasskompisar förfestade. Det bjöds på mat och trevligt sällskap. Vid 20.00 kom Ida och hämtade mig så for vi iväg hem till Anna. Där var förfesten i full gång och det blev en lyckad sådan, trots att det tog oss ca. 45 minuter innan vi kom iväg sen ;) Sedan var det dansgolvet som gällde hela kvällen.

Dagen därpå skulle jag upp och jobba kl 10.00 eller 09.00 blev det ju egentligen eftersom att vi vred om klockan. Så efter 4 timmars sömn steg jag upp och jobbade på salongen 2 timmar. Sedan fick jag och pappa ett ryck och tog med oss mamma och jesper till Ullared. Tillbringade några timmar där innan vi for hem igen.

Måndagen och Tisdagen har jag befunnit mig på Heco, vilket har varit ganska jobbigt. Jag har gått och blivit sjuk och idag fick jag stanna hemma. Ska ner och ha en kund nu sen ska jag hem och vila igen. Hinner inte vara sjuk egentligen, behöver träna, men det måste vänta.

Våffeldagen!

Idag är det våffeldagen! Jobbar fortfarande, har en klipp och färg kund kvar sen åker jag hem till mamma och pappa och käkar våfflor. MUMS!

Har inget kul att säga mer. Lisa, det var verkligen 16 grader, men det var skönt att veta att inte du heller kunde njuta av värmen ;) haha

Gesällutdelning

Igår var det äntligen dags för att ta emot min gesäll. Vilken känsla att få stå där på scenen och ta emot det stora gesällbrevet. Inramad och fin i en guldig ram. Så den ska jag hänga upp här nere på salongen nu. Tillsammans med mina två diplom från makeupskolan kommer det bli perfekt.
Det var god mat och trevligt sällskap jag hade med mig. Buffé stod det på menyn, bestående av potatisgratäng, fläskfilé, lax, kyckling och en massa god sallad. Till efterrätt blev det en hallonmousse med choklad, kiwi och jordgubbar.

Måste bara säga att vilket väder vi har! Hur underbart är det inte att solen lyser ute och det är 16 grader varmt. Synd bara att man inte kunde få vara ledig idag och sitta ute på balkongen med en kopp te i handen. Hoppas att det fina vädret stannar kvar över helgen.

Nu ska jag ta hand om mina kunder. Ha en bra dag!

22 mars

Vilken dag! Underbart väder, hoppas verkligen att det håller i sig så man kan njuta i helgen :)

Efter jobbet idag drog jag på mig träningskläderna och tog en joggingtur, men fy vad tungt det gick idag. Men jag var ju ute 25 minuter i alla fall. Vaderna är stela som jagvetintevad. Men imorgon blir det vila i alla fall. Ska hämta ut mitt gesällbrev imorgon. Så då blir det middag och grejer uppe i jönköping. Kul att man dessutom får ta med sig tre stycken anhöriga, så mamma, pappa och Julia ska med mig :)

Nu ska jag ta mig ett avsnitt Big brother. Ciao!

Söndag

Ännu en söndag är här och imorgon börjar ny vecka. Vart tar tiden vägen?

Har i alla fall varit en skön avslutning på veckan. Tog en sovmorgon till halv tio då jag satte på mig träningskläderna. Tog med mig Meja och sprang en runda på nästan 7 km, riktigt skönt. Hade inte samma Meja med mig hem, hon var nämligen svart och inte vit, så in med henne i duschen. Där blev hon riktigt vit och fin igen. :) Sedan har jag stått och gjort 55 köttbullar, så nu är frysen laddad med köttbullar. Potatis och brunsås blev det till idag.

Nu återstår det en eftermiddag/kväll i soffan med gott samvete. :)

Igår var hela familjen här. Vi lagade mat och myste framför tvn. En riktigt härlig kväll med familjen <3


Raise your glass...

Tillbaka på salongen efter lite lunch. Jag har en fullproppad eftermiddag vilket är så jävla skönt. Tiden går så mycket fortare när man har mycket att göra. Dessutom är hela morgondagen också full. Sådana här dagar älskar jag mitt jobb.

Hade dock gärna suttit ute i solen en stund idag, men jag får la hoppas att det  håller i sig i helgen så man kan vira in sig i täcket hemma och sätta sig på balkongen med en kopp te och en bra tidning. Vore ju alldeles, alldeles underbart.

Ska hinna med att jobba i helgen också, Lördag morgon på Heco och sedan ska jag och mamma ner till salongen för att göra oss fina i håret båda två :)

Ha en fortsatt bra dag!

 Ge mig lite sånt här...

16:e Mars

GRATTIS SYSTER!
Körkort, vilken dag!



Förövrigt känner jag mig sjukt deppig, det är svårt att räcka till, att få alla pusselbitar på plats. Jag får helt enkelt inte ihop dem just nu i mitt liv. Hade helst av allt bara velat lägga mig under täcket tills det svåra är över och sedan vakna upp för att slippa allt det jobbiga. Men för att överleva måste jag kämpa, in i det sista. Alla tankar snurrar väldigt fort i mitt huvud just nu. Alltid står den ständiga frågan framför mig, gör jag rätt? Vad gör jag för fel? Varför blir det inte som man tänkt sig? Varför ska vissa dagar vara en kamp att ta sig igenom? Tog jag rätt beslut?, ja alla dessa frågor som inte har några svar, inte just i nuläget i alla fall. Det är bara jag som kan svara på det när jag hittat tillbaka till mig själv och min trygghet. Jag vill bara räcka till i alla lägen, vill att alla runtomkring mig ska må bra, jag vill att alla ska se mig som en kämpe, men nu har jag kommit till en punkt i mitt liv, där det känns som att man hoppar tillbaka till ruta ett. Att se alla människor runtomkring en må så bra gör mig glad, ända tills jag kliver in bakom stängda dörrar där ingen ser att min lycka försvinner ner som en slemhög och blir liggandes där på golvet i en stor klump. Jag kände bara att jag behövde skriva av mig här. Skönt att kunna säga det till någon, men ändå till ingen. och nej, detta har ingenting med er att göra, ingen utav er som läser det här är inblandad. Det är bara jag, mig själv och jag.

14:e mars

Vilken dag! Jobbade på Heco mellan 07.00-16.00, därefter ner till salongen och jobba mellan 17.00 och 20.00. Åkte hem och bytte om till träningskläder, hem till flädergatan för att ta en löpartur med pappa. Min första för i år! Riktigt skönt, nu måste jag komma igång på riktigt :)

Efter löpningen blev det pannkakor som någon där hemma i huset hade stekt medan jag och pappa tränade. Och nu ligger jag här i min säng, helt slut. Ska ta mig en titt på gårdagens big brother.

Pusssssss


13:e mars

Har haft en riktigt bra helg måste jag säga. Jag slutade vid 17.00 i fredags, skönt att för en gångs skull komma därifrån när man ska. Åkte sedan hem och la mig i soffan tills Tom kom, lagade tacos och kollade tv.

Lördagen spenderade jag i soffan, nästan precis hela dagen. Var iväg och hämtade Jesper vid halv sex, så intog vi soffan båda två när vi kom tillbaka. Titanic, Melodifestivalen, mat, chips och popcorn höll oss sällskap hela kvällen.
Idag skjutsade jag hem bror min och vovvarna till flädergatan innan jag begav mig iväg mot Växjö. Möttes av en doft av nybakad kladdkaka när jag intog Lisas lägenhet. Efter en fikastund tog vi oss upp till Teleborgshallen, där det var innebandymatch för att sedan åka iväg ut till Grand Samarkand. Direkt stegade vi iväg mot kinabuffén och avnjöt en god lunch och därefter hade vi ett par timmar att fördriva i de olika affärerna.


Jag vet att jag inte borde, men det får mig att må bra

Hade jag fått bestämma hade mina söndagar sett ut såhär resten av mitt liv! Underbart!


Love and other drugs...

Är hemma hos mamma och pappa som hundvakt idag, hade inga kunder nu på förmiddagen så stannar hemma hos vovvarna. Har desto mer att göra i eftermiddag på salongen så passar på att ladda krafterna. Kollade nyss på filmen Love and other drugs, en sevärd film men jag hade faktiskt högre förväntningar på den.  

Förresten, Hur skönt är det inte med Fredag idag? UNDERART! Dessutom skiner solen, kan ju knappast bli bättre.


I was born this way


10 mars

En klippning kvar, sen är jag klar för denna dag! :) Skönt. Ska hem och bara ligga framför tvn innan det är dags för sängen, eller jag behöver ju laga mat också. Så det får det ju bli också. Hade verkligen behövt ett löparpass också men vädret lockar ju verkligen inte. Dessutom hinner det bli mörkt innan jag är hemma =(

En rhodosdag på stranden nu hade inte suttit fel.
TJAAAA!

Stylisterna

Har släppt iväg mina förmiddagskunder och kollat klart på måndagens avsnitt av stylisterna. Asså så sjukt bra program. Tänk om man hade haft den kunskapen och känslan som Sofi Fahrman har. Hon är ju så jäkla bra!

Ska alldeles strax hem på lunch, pastasallad med kyckling blir det. Jag läääängtar! :)

Något annat jag längtar till är helt klart Söndag! Så underbart att få komma iväg utanför gnosjö och träffa sina bästastebästa vänner! :) I LIIIIIIKE ! <3

pressen ligger på mina axlar...

Pressen att skriva detta inlägg vid kl. 23.00 när jag ska upp imorgon kl. 05.00 är väldigt stor. Jag gör detta inlägg för endast 1 person. Så att hon kan få sova gott i natt.

Det händer alldeles för mycket men ändå alldeles för lite just nu. Därför det aldrig kommer upp några inlägg här. Syster hade 18-årskalas i lördags och innan dess var jag och farmor och shoppade loss ordentligt i gislaved. Alltså en heldag utan att skriva ett inlägg. I söndags var det ju vasaloppet hela förmiddagen, sedan var det storstädning innan jag skulle hämta Julia i Värnamo, så var den dagen borta också. I går var det jobb igen och därefter träning, så inget inlägg då heller, och nu har jag varit hemma hela kvällen men inte lyckats skriva något förrän nu. Aja, det kom ett i alla fall.

Saknar mina underbara växjövänner så jag nästan dööööööör. Jag hoppas på en tur dit kanske redan i helgen :)

Nehe, bäst jag hoppar i säng nu...

Grattis syster!

Idag fyller Julia 18 år! Kan inte riktigt fatta att vi typ är lika gamla? haha, det enda som skiljer oss nu är att jag får gå på systemet. Jaja, hon kommer alltid vara lillasyster för mig i alla fall.

Efter en lång och fullproppad dag på salongen ska jag hem och äta tårta. Gott! :)


2:a mars

Det går alldeles för långt mellan mina inlägg nu. Så kan det bli.

I helgen var jag ju iväg i Mora för att köra Tjejvasan, vilket gick utomordentligt bra. Slog förra årets tid med 30 minuter, visst, spåren var mycket bättre denna gången men fästet, det fanns då inte. Det blev stakning för hela slanten.

Är på salongen just nu, går igenom lite bokföring, papper och sånt där tråkigt. Har sedan en full eftermiddag :)


RSS 2.0