Stay here forever

Hemma efter tre underbara dagar i Stockholm men min kärlek. Hade lätt kunnat stanna där några dagar till. Lämnade allt annat bakom oss och hade bara oss själva att tänka på. Avnjöt god mat, öl i hotellbaren på kvällarna, cosmonova, skansenakvariet, hotellyx, shopping och en massa kärlek. Bästa dagarna på länge! Jag har verkligen hittat rätt famn och där tänker jag stanna. Jag älskar dig mer än något annat <3


If I lose myself

Blev inget inlägg med bilder har provat alla dagar i rad nu på den här skitappen. Menmen ska försöka igen. Nu skulle jag varit påväg i bil mot Stockholm, men det är jag inte. Vaknade kvart i sju och tyckte att jag försovit mig, slänger iväg ett sms till Jonathan, inget svar, slänger iväg ett till, inget svar. Ringer, inget svar. Ringt åtta gånger hittills och fortfarande inget svar, tror att den där pojken sover ganska gott. Jaja, iväg kommer vi väl. Ska bli underbara dagar i storstan med min kärlek :) <3


Push play

Vilken underbar sommar vi har! Älskar vädret, älskar alla äventyr, älskar alla kvällar med tjejerna, älskar solen, älskar min underbara pojkvän, älskar allt som har med semester att göra. Vill aldrig mer tillbaka till jobbet. Eller jo, träffa Petrus och Linda såklart men resten kan fan kvitta! Har hunnit med sjukt mkt och jag vill hinna såååå mkt mer. Imorgon blir det havet och förhoppningsvis bättra på brännan. Slänger ihop lite kort i nästa inlägg. J <3

Ingenting är lika tyst som en ljudlös telefon

Sitter i bilen påväg ner till halmstad med Linnea och Jakob :) ska tillbringa två nätter där nere för att sola och bada förhoppningsvis :)

Tillbringade min dag idag i tvättstugan, på löpspåret och med en dammtrasa i handen.

Igår var det picknick som gällde med Åsa Lisa och Linnea. Hade dock hoppats på bättre väder men man kan väl inte få allt här i världen. Tyvärr. Kvällen tillbringade jag hos mina underbara svärföräldrar, en massa gott att äta blev det och en riktigt härlig kväll ute på altanen.


I just wanna live.

Idag var det första riktiga semesterdagen och jag kan inte klaga. Började dagen med att fylla på mitt kylskåp lite smått innan jag cyklade ut till osudden där jag tillbringade tre timmar i solen. Sen var jag tvungen att slita mig därifrån och bege mig hemåt. Naglarnas tur att bli fixade, riktigt bra blev det :) nu ska man bara vänja sig vid att ha långa naglar också haha

Imorgon väntas en heldag på stranden med Åsa och Lisa. Kvällen kommer jag ägna åt mina fina svärföräldrar som dagen till ära firar silverbröllop :)

Kärleken till dig är större än allt annat <3


One day like this

Igår firade vi in semestern på lilla krogen, jag, Åsa och Lisa. En riktigt mysig sommarkväll på uteserveringen med god mat och bäst sällskap, synd att såna kvällar måste ha sitt slut.

Idag fick jag vakna upp bredvid den bästa jag vet. Vi började dagen med sovmorgon och barnprogram innan vi gjorde oss redo för en lunch på Olympia. Därefter tog vi bilen ut till näsudden och satt på klipporna en lång stund och bara njöt av livet.

Efter vi skiljts åt för idag tog jag cykeln en sväng ut till osudden och la mig i gräset, solade och läste bok. Nu kom jag dessutom in från 50 minuters pw och ska hoppa in i duschen, ta hand om mig själv med Peeling, ansiktsmask och lite grejer. Underbart att inleda semestern så. Imorgon gör jag dessutom mina naglar fina! :D

Mitt hjärta, jag älskar dig <3


I need your love

Igår gick jag hem, låste salongen bakom mig och kommer inte tillbaka förrän om fyra veckor. Underbart!

Kvällen spenderade jag med släkten i lammhult. Grillkväll och tårta stod på menyn, underbart gott!

Idag är det fint väder så tar nog cykeln ut till osudden och lägger mig där och läser hela dagen. Ikväll myser jag med Åsa och Lisa på lilla krogen! :))

Hold me in your arms, I need your love <3


This is what it feels like

Hade en underbar tacokväll med mina toppentjejer i tisdags. Så jävla bra vi har det tillsammans! :)

Igår blev det filmkväll med min bättre hälft! Idag jobb hela dagen och ett svettigt löppass med bror min efteråt.

Imorgon är sista dagen innan semestern, världens lyckligaste tjej!

Saknar dig varje sekund jag inte är i din närhet <3


Nelly outlet

Igår efter jobbet tog jag och mamma en runda till Borås för nellys outletbutik :) riktigt roligt och några plagg rikare, bland annat en klänning till bröllopet i sommar :)

Nu ligger jag och linnea i Petras soffa och inväntar Petra och Linda för tacokväll. Mys ska det bli! :) och ja vi ligger ensamma hemma hos Petra.

Kärlek vid första ögonkastet <3


RSS 2.0