Fredag

Så skönt med fredag och underbart väder! Får nog ta en tur runt sjön med Meja efter jobbet. Måste ju passa på att njuta. Här på salongen rullar det på hela dagen från 09.00 till 17.00. Så det är skönt! :)

I helgen blir det hundkurs men inte mycket mer, en helg ute på balkongen hoppas jag! :) och näste helg blir det nog en tur till Mora. Härligt att komma upp till husvagnen och gå i stan lite och bara strosa runt.

Kan ju också meddela att visningen i onsdags var den sämsta jag har varit på. 750:- åt skogen!

Mot göteborg

Nu drar jag mig mot göteborg för att gå på Grazettes visning. Hoppas på en fullladdad kamera när jag kommer hem! :) Ciaooo så länge!

Elmia Inspiration 2011

Helgen är förbi och så även måndagen och tisdagen.

I lördags var det årets Elmia Inspiration som gick av stapeln. En frisörmässa utöver det vanliga ;) Klockan 10.00 mötte jag upp Emma och Madde vid entren för en heldag inne på mässan. Minglade runt i montrarna, kollade visningar av Sveriges bästa frisörer och kom hem med en hel del inspiration. Synd att jag missade söndagen då världsfrisörerna kom dit, men jag kommer tillbaka nästa år! :) Avslutade dagen hemma hos familjen med grillat på menyn.

Söndagen började med ny start på hundkurs. Riktigt kul och inspirerande. Så nu är det träning, träning och träning som gäller, det ger resultat! Därefter blev det bio med mamma och syster, Hur många lingon finns det i världen?, en film som framkallade både skratt och gråt. Efter filmen tog jag och mamma på oss löparskorna och begav oss ut på en tur. Skönt att komma igång igen efter förkylningen.

Imorgon blir det en tripp till Göteborg. Visning med grazette, uppsättningar och färgteknik på långa hår. Hoppas på en hel del inspiration där med! :)

Förövrigt kan jag ju berätta att det är exakt ett år sedan jag påbörjade min makeupkurs uppe i Göteborg. Vart har tiden tagit vägen?






Snart helg!

Fredag idag, jävligt skönt. Ska storstäda salongen nu på förmiddagen och skylta om i fönstret tänkte jag. Därefter blir det kunder resten av dagen. Har fått in ännu en bal nu i veckan, skitskoj. 4 baler och 2 brudar, kan inte bli bättre. Dessutom åker jag på Elmia Inspiration imorgon uppe i jönköping! Kommer hem med fullt av idéer och inspiration förhoppningsvis. Sedan blir det ännu mer inspiration nästa onsdag då jag åker upp till göteborg för en visning med Grazette, uppsättningar och  färg på långt hår. Blir nog riktigt bra! :)

Ne nu ska jag ta tag i moppen!
Ciao!


Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.

Följ dina drömmar, det är ditt liv

Är på salongen och inväntar en kund, har två kunder kvar för dagen.

Händer inte så mycket i mitt liv just nu, jag jobbar, äter och sover typ. Eller helgerna händer det väl lite annat men vardagarna är som dem brukar i stort sett. Vill börja träna igen! Trött på denna eländiga hostan. Men nu börjar det gå åt det friskare hållet i alla fall. Så då får jag ta tag i min träning igen, äntligen! Hoppas också att all snö runt sjön har smält då så man kan få komma ut i skogen och springa.


Vilken fest!

Var på 70- och 80-talsfest igår i Lammhult. En riktigt lyckad fest. Alla var utklädda och vi började förfesten hemma hos ett par kompisar till Tessan och Christian. Sedan gick vi bort till folkets hus där det bjöds på mat, dryck, dans och mycket mer. En riktigt rolig fest var det med mycket dans, så förhoppningsvis har man förbrukat dem kalorierna man fick i sig ;) Dock var det inte lika roligt att vakna av att dem säger på radion att hela folkets hus har brunnit ner. Där man befann sig igår hade man ingen aning om att det inte skulle finnas kvar dagen efter.

Har ju legat sjuk också hela veckan men är nu på bättringsvägar. Hostan sitter fortfarande i.

Fick precis reda på att Lisa kommer och jobbar med mig imorgon! Underbart!

RSS 2.0