Låååång arbetsdag.

Eller egentligen inte längre än vanligt, men den kändes otroligt lång. Redan innan frukost trodde jag att klockan var efter lunch, så dagen har varit lång. Tur att jag i alla fall har roligt sällskap i våra tråkiga, trötta stunder.

Har lagat mat och käkat lite nu så ska snart bege mig iväg till skillingaryd för träning. Ska bli skönt att springa av sig ännu lite mer energi som man inte ens vet att man har.

Hejdå.

Måndagsstök.

Hunnit med en del idag i alla fall:

- Jobbat
- Satt upp mina hyllor i garderoben
- Satt upp mina adventsstjärnor
- Kvällspromenad med meja

Och nu sitter jag vid tvn för att varva ner några varv innan det blir sängen. Ska försöka att inte försova mig imorgon, vilket jag gjorde idag. Men det var ju skönt med en extra timmes sömn :)



- Endast tomten är vaken...


Mot göteborg

Sitter i bilen på väg mot göteborg. Har ca. en halvtimme kvar. Först bär det av söderut mot Kållered för shopping och sedan in mot stan för julmarknad på liseberg. Kommer nog bli en skitmysig dag med mamma, pappa och syster.

Tjolahopp!


All I need is you...

En grymt bra låt, jag pratar självklart om Idolernas mästerverk, all I need is you. :)

Har idag hunnit med totalt 12 timmars jobb. Inte illa pinkat. Men nu måste jag erkänna att jag är sleten. Efter jobbet blev det i alla fall lite mys hemhemma i soffan med syster och senare kom pappa och bror min hem också. Idol följdes till punkt och prickar. Riktigt bra omgång, tyvärr var inte Minnah på topp, men man gillar ju henne ändå. Helt klart rätt personer kvar i topp tre om ni frågar mig.

Ska sova nu så jag orkar med Göteborg imorgon. Shopping och julmarknad. myyys.


God natt.


Saknar

vilket underbart väder!

Jag bara njuuuuter av den kalla kylan ute och all den fina vita snön som ligger på marken. Hoppas det håller i sig ända till våren nu. Fint att alla ljusstakar och stjärnor har kommit upp i fönstrena också. :)

Idag blir det 12 timmars arbete. pust. Ska iväg vid fem och jobba i cafeterian pga all personal där uppe ska på julbord. Så då får extrapersonalen ryka in.

Har riktigt mycket att göra på salongen idag vilket är riktigt kul. Nu ska jag bara boka tid för mig själv också. När ska jag hinna?

Ha en trevlig fredagskväll! :)

Godmorgon Världen, vilken underbar dag!

Hej och hå i det blå. Jag är nere på salongen just nu och inväntar dagens första kund, sedan rullar det på enda till kvällen. Har precis beställt en ny dator och internet! Beräknad leverans den 1 dec, nästa onsdag! Kan inte riktigt förstå att det redan är december. Går riktigt fort nu fram till jul. Har någonting inbokat varenda helg nu. Men det är kul att det händer lite. I helgen blir det Göteborg för Lisebergs julmarknad! Myyysigt. Sen är det ju julskyltningen på söndag så man får la i alla fall gå ner och kolla in luciorna.

Nu har det börjat droppa in lite baluppsättningar också. :)


Och idag är det lööööning! :D Gött!

Have a good day.

1 månad kvar.

Idag är det exakt en månad kvar till julafton för den som har missat det.

Unnade mig nyss lite ansiktspeeling och insmörjning, görs alltför sällan. Är så dålig på att ta den där femminutaren extra för peeling och sköta om huden. Varenda gång jag gör det lovar jag mig själv att bli bättre, så även denna.

Meja har överskottsenergi just nu.


Nu blir det sängen för min del.
God natt min skatt...

Kycklingsoppa med nudlar.

Är hemma efter en lång dag på salongen. Fick mitt paket från panduro idag så därför stannade jag kvar en timme och pyntade färdigt fönstret. Fint blev det! Adventsstjärnan är på plats och salongen är ren och fin. Är nöjd med dagens insats.

Har lagat kyckligsoppa med nudlar idag. Riktigt gott är det. Så nu ska jag kolla på Bonde söker fru.

Ha en skön kväll! :)

I'm in the corner...

Är nu nere på salongen. Ska julstäda nu på förmiddagen, så hoppas jag att mitt paket från panduro hinner komma så jag kan adventsskylta idag! :D

Måste bara säga att jag ääääälskar snön, eftersom att min bil inte är klar ännu så fick jag ta en promenad med Meja hem till mamma på morgonen, sedan fortsatte jag promenaden ner till salongen. Riktigt skönt att få lite frisk luft innan jobbet.

Fram med skurhinken och dammsugaren, nu blir det minsann julfint! :D
Ha en bra dag! :)

Cause everytime we touch...

Sitter just nu hemma i soffan framför tvn. Skönt att koppla av lite när man kommit hem innan det blir sängen vilket det blir inom 10 minuter.

Träningen var helt okej, hoppas ju på att det ger lite i alla fall.

Ska lägga mig i sängen och kolla veckans avsnitt av "ung och bortskämd". Riktigt skoj program faktiskt! =) hahaha


You are my sunshine

Träning

Träningsvärken ifrån gårdagens styrketräning börjar smyga sig på sakta men säkert. Speciellt i mina stenhårda biceps ;) har precis ätit lite mat, pasta och köttfärssås och nu ska jag smaka på mammas nybakade lussekatter! :)

Ska snart bege mig iväg till träningen i skillingaryd.
Fiiiina fisken!



tack för kladdkakan på jobbet idag Ida! ;)

Pepparkaksbak, vit choklad och smink.

Det är i stort sett vad min helg har bestått utav. I fredags blev det tacos hemma på flädergatan med hela familjen och sedan idol efter det. Sedan hem och vila upp sig inför lördagens bravader. Pepparkaksbak ala Sjöblom. Alla Sjöblomskusiner samlade för det årliga baket. Bakade konstant i 6 ½ timmar, så en hel del pepparkakor blev det. Lördagskvällen spenderades hemma på granstigen 2 med min käraste. Mysigt.

Idag har jag varit iväg med Frida och Marica för att hjälpa dem med smink för deras projektarbete och jag tror vi lyckades få ihop några riktigt bra bilder. Så jag hoppas jag får dem snart så jag kan visa er dem! :) Efter det blev det middag hos Tom och sedan hem för träning i friskan.

Har provat på en ny smakupplevelse i helgen också, Marabou Vintervit! Mums om man gillar vit choklad. Tummen upp ifrån mig! :)

Nu ska jag kolla klart ...och så kom polly. Sen bli det sängen! :)


Grattis till bästaste Idis! :D Imorgon bjuds det på fika.

Panduro

Var iväg på smålänningen igår men hittade inte allt jag behövde, så slängde nyss iväg en beställning på panduro, så nu hoppas jag att jag får grejerna i början av nästa vecka! :) Hittade i alla fall lite på smålänningen, dammsugarpåsar, silkespapper och lite smått, men som sagt inte allt jag behövde.

Nu ska jag snart hem på lunch sedan är det en fullspäckad eftermiddag/kväll. Slutar nog inte förrän 20.00 ikväll! :( Men men, sånt är livet. Börjar med två stycken klipp&färg efter lunch och sedan kommer Julia och Jens för att klippa och färga och ha sig.

ha en trevlig fredag alla! :)


Smålänningen...

Funderar på att ta en runda till smålänningen nu på förmiddagen, har en del jag behöver inhandla där till salongen inför adventsjulskyltningen. Får se om hur det blir, måste ju också städa salongen och lite så. Bäst att passa på medan man har en lugn förmiddag.

Först ska jag ta och kolla igenom veckans bokföring och lite så.

Ha en bra Torsdag! :) Snart helg!

det vackraste jag vet...

Har hunnit med en hel del idag så nu är krafterna slut. Jobbade först med mycket skratt hela dagen, trötta kanske? :) Sedan stannade jag och pappa kvar på jobbet och städade ur min bil. Så nu riktigt glänser den inuti. Efter det var jag hemmahemma och hämtade Meja för att åka hem, sedan ner till Ica för att inhandla lite till kylskåpet. Lagade en kycklinggryta med pasta. Gott blev det, soppan som var tänkt idag får bli någon annan dag.

Nu sitter jag i soffan med en skål clementiner. Skönt med lite avkoppling innan jag ska sova.

Mys i mörkret <3

Filmkväll

Igår tog jag en sväng till gislaved, dels för att kolla hundbur och köpa hundmat och dels för att hitta någonting till far min. Det är ju trots allt farsdag idag. Var inne en sväng på Lindex också och fick med mig två stycken tröjor och ett par leggings. Fint, men nu får man hålla i pengarna resten av månaden ;)

Kvällen tillbringade jag ihop med min lillebror. Vi käkade tacos och kollade på film, åt godis och chips. Mysigt.

Kollade Jespers innebandy idag och senare blir det våran hemmamatch.


Fredagsmys

Nu har jag också fått ta helg. Kom hem för 45 minuter sedan. Så har varit ute och gått med Meja och nu har jag laddat upp för en myskväll med Meja. Känns faktiskt riktigt skönt att sitta här ensam i sin lägenhet, ja det låter tråkigt, men jag njuter. Självklart vill man inte ha det så här varje fredag men det är skönt då och då! :)

Har dukat upp med en massa tända ljus, chips och hallonsoda! Mys :)

Nu återgår jag till tvn.
Bye <3

Besiktning

Har varit iväg i gislaved nu på morgonen och hunnit besikta bilen. Blanka papper är inte dåligt för en skruttomobangbangbil som min! :) Har också hunnit handla hem mat. Äntligen. haha Nu har jag lite jag kan fylla kyl och frys med i alla fall. haha.

Ha en hel del kunder i dag, dock inte förrän om en timme. Så har lite tid att göra annat så länge.

Ni glömmer väl inte farsdag på söndag! ;)


Ha en bra fredag! :)

Invigning!

Har precis invigt min dusch. Så nu sitter jag i soffan ren och fin. Kollar på halv åtta hos mig, sen blir det bonde söker fru och Berg flyttar in. En tvkväll för mig själv helt enkelt. Skönt faktiskt att få sitta i sin egna "lya" och bara mysa med en massa tända ljus. :)

Och nej, jag har inte handlat än. Imorgon. Då måste jag handla.

Förresten så blev min eftermiddagskund sketasnygg i håret :) Tog ut hennes löshår, sedan klippte vi en lång page och färgade håret i en chokladbrun färg. Därefter fönade vi upp volym på det och plattade det i topparna. Mycket fint blev det! :)

Ne nu börjar tvn igen.
Bye <3

.

Har fått hämta min bil idag! Äntligen! Nu gäller det bara att den går igenom besiktningen på fredag. HOPPAS! Dags att byta till vinterdäck idag också kanske. Behövs i detta slafs ute. 

Tog en morgonpromenad med meja hem till mamma i morse, mejas dagis :) Sedan har jag varit och jobbat på salongen, hunnit med att äta lite och nu blir det ytterliggare lite jobb, klipp, färg och ta ur löshår. Fint det! Sedan ska jag handla hade jag tänkt. Har fortfarande inte kunnat köpa mer än frukostmat hem, så har fått äta hos mamma och pappa. haha. Men nu när jag har fått tillbaka bilen så är det dags! :)

Sedan ska jag tända massa ljus och fixa och dona i lägenheten, gå ut och gå med Meja och bara mysa. Kolla bonde söker fru också såklart ;) Tänkte att jag skulle få in lite bilder på lägenehetn också. Men får se när dem kommer in...

See yaa. 

Måndagskväll.

Ska snart iväg på innebandyn. Skönt med lite träning. Tränade i och för sig senast i gårkväll, men man kan aldrig få för mycket träning inte ;) Hade vår traditionella söndagskväll uppe i simhallen igår med träning, solning och bastu. Underbar avslutning på en vecka.

Efter simhallen igår åkte Tom och jag hem till lägenheten och kollade "Ensam mamma söker" och Beck, med varma mackor och tända ljus. Myyys <3

Hann även med en runda till gislaved igår med mamma och pappa. Rusta, där en hel del saker till lägenheten inhandlades. Bland annat dörrmatta, julgardiner och skurhink ;)

Ha en bra måndagskväll! :)

Myskväll.

Har precis skjutsat hem Lisa, ja nu är det ju inte riktigt 150 meter mellan oss utan cirka 2500 meter vilket gör ganska stor skillnad om man ska gå hem i detta mörka äckliga väder. Vi har hunnit sitta här i lägenheten en stund och tjötat. Gott med lite tjejsnack sådär en lördagskväll.

Nu är jag alltså inflyttad i min lägenhet och det är ganska ensamt, eller jag trodde nog att det skulle vara värre. Har ju trots allt Meja hos mig :)

Saknar dig älskling

Idag går flyttlasset.

Det blev en trevlig kväll igår. Tacopaj och tårta först hemma hos Li i jönköping, viskleken och massa tjöt. Sedan vidare mot huskvarna för att kolla innebandy, Husqvarna mot Färjestaden. Kul att se gamla lagmedlemmar spela. Dock förlorade husqvarna matchen med 4-1 och något vidare spel tycker jag inte dem fick igång heller, men innebandy är alltid kul ändå.

Idag går det stora flyttlasset, alltså har jag sovit min sista natt i mitt egna rum. Lite läskigt, men någon gång i livet måste jag ju ta mitt pick och pack och lämna huset. Nu kokar min pappa ägg till mig så ska upp och göra honom sällskap vid frukostbordet.

Ha en bra dag!

Back to work...

Är tillbaka på salongen efter en lunch. Pappa var hemma och hade lagat klyftpotatis och karrekotlett. Gott! :)

Har ca. 2½ timme kvar på jobbet innan jag tar helg. En klippning och ta ut ett löshår ska jag hinna med innan dess tänkte jag. Efter jobbet åker jag, julia och mickan mot jönköping, via vaggeryd där vi plockar upp carro, ellen och jonna. Ska hem till Li först och käka lite mat och sedan åker vi vidare mot huskvarna för att kolla deras damlagsmatch. Så så ser min fredagskväll ut. Hoppas ni andra får en trevlig fredagskväll ni också! :)


Shoppingsugen

Åhh, jag vill shoppa, NU. En massa nya kläder. Finns ju så mycket snyggt just nu. Får helt enkelt ta en runda snart. Lär la åka upp mot Jönköping ganska snart igen eftersom att Ikea är en väldigt bra och rolig affär när man har flyttat. Eller jag har ju inte flyttat än, men i helgen. Imorgon eller på lördag bor jag i min lägenhet. Skrämmande.

Har jobbat klart för idag och missade träningen även denna torsdag. Måste dessutom ta tag i min träning snart igen. Jag är grymt dålig just nu. För lat helt enkelt. Ska försöka ta en promenad idag i alla fall. Alla mina träningskläder är i lägenheten och har ingen bil fortfarande så jag kan inte åka och hämta dem heller. Bajs.

Jag är i alla fall duktig och cyklar till jobbet. Inte dåligt det.


Bio och Jensens snart flickor?

Höstförändring...

Alla skulle behöva en förändring varje höst. Hade just en kund som kom in med helt ofärgat hår och inte klippt sig på ett tag. Så nu var det dags för lite förädring, gjorde en klippning med ganska kort på sidorna och sparade längden upp till, det var kanske inte den stora förändringen eftersom hon har haft så innan och trivs i det, men de ljusa slingorna som vi fick i i håret gjorde susen. Vilket lyft! :) Hon fick fram alla färger i ansiktet, kändes fräsch och fick genast ett mycket större leende på läpparna. Underbart med sådana kunder! :)

Nu ska jag snart ta ur ett löshår på nästa kund som kommer. Blir ju också lite förändring bara det.


Never alone.

Har precis släppt iväg Ida som var sista kunden för idag. Det blev en lång dag här på salongen. Även imorgon blir en lång dag, men det är så det ska va ;) Ska nu ta och cykla hem och kolla om min saknade bil är hemma, HOPPPAS!

Tjolahopp!

Cause I see sparks fly whenever you smile...

Håller på med en massa bokföring, tar längre tid än vad man tror. Men det måste göras, och denna förmiddagen är den enda jag hinner denna veckan, har riktigt mycket att gör resten av veckan så det är skoj.

Var och shoppade en del till lägenheten igår.

Bland annat detta:




Sedan fylldes på med ännu lite fler saker.

Nu ska jag fortsätta med lite till här på salongen, bland annat lägga in lite beställningar på färg osv.

Uppe med tuppen.

Ja det kan man säga att jag var, jag har tagit semester idag för att packa och sedan åka till Ikea med mamma en sväng. Var duktig och steg upp kl. 06.30 och skjutsade dem andra till jobbet, har fortfarande inte fått tillbaka min bil så här står vi fem personer på 1 bil. Lite pussel, men det funkar.

Än så länga har jag hunnit med att sortera upp all tvätt som var i tvättstugan, det var inte lite ska jag säga er. Måste ju få med mig allt nu när jag beger mig hemifrån. Så nu ska jag försöka hålla igång tvättmaskinen under hela förmiddagen och så ska jag packa. Fattar inte att man har så mycket grejer, vart kommer allt ifrån?

Ne nu ska jag lyssna på lite written in the stars och dansa vidare...

Konditionsträning.

Idag körde vi konditionsträning på innebandyn, skönt att få ur all energi från kroppen och ladda upp med ny. Har varit en rolig dag på jobbet idag, mina kära vänner Ida och Amanda gör helt klart mina dagar där. Underbara ni.

Tillbringade min söndagskväll igår hos min kära vän Åsa, mycket trevligt med en pratstund, man vet aldrig när nästa gång blir. :)

Har för övrigt fortsatt att packa idag. En hel del som ska med alltså. Så imorgon förmiddag fortsätter jag packandet och kör några lass till lägenheten innan jag och mamma åker till jönköping.

Saknar min älskade =/


puss <3

RSS 2.0