Bambu

Igår hade vi en helkväll på bambu, jag, Linnea och julle. Underbart god mat och härligt mycket prat. Perfekt fredagskväll helt enkelt! :) 

Idag har jag hunnit med en runda på stan och fick med mig en underbar kofta hem! Älskar höstens shopping. Ikväll blir det grillat med älsklingen och familjen, myslördag! 



Love spell

Den här skönheten är påväg hem till mig nu. Underbart!



Xfit

Så sjukt imponerad över min fina Petra som var med på ett pass xfit idag. Vi körde verkligen skiten ur oss och hur jobbigt hon än tyckte att det var och hur mkt hon gärna hade dödat mig så var det ändå ett leende jag såg när vi var klara! Man klarar så mycket mer än vad man tror! Det är finaste Petra ett levande bevis på då hon verkligen inte tror på sig själv, men jag tror och jag vet nu att hon kan!! Du är grym, Petra! 

Kaboooooom

Vilken bra helg det blev i Stockholm förutom några små händelser med boendet men det löste ju sig i alla fall andra natten. Lyckades shoppa loss litegrann och även ta mig runt milen på en hyfsad tid för att vara så otränad som jag trots allt är för tillfället, men det är ändring på det som gäller. Idag körde jag först ett hårt trxpass och därefter körde jag ett spinningpass med Petra! Den kvinnan imponerar på mig! Grym som tusan! Nu blir det dusch och sova! God natt!

Du är det bästa jag vet <3

More than a feeling

Går långt mellan inläggen men ibland får jag allt till det.
 
Veckorna och dagarna rusar förbi. Vi är redan inne i September månad. Det betyder att det är höst vilket faktiskt är ganska efterlängtat. Älskar alla tända ljus och myskvällar. Dessutom har jag fantastiska månader framför mig. Ett stort kliv i livet ska tas efter att några saker fixas. Eller det ska egentligen tas två stora kliv, förhoppningsvis båda två innan jul eller runt årsskiftet. Vill egentligen inte vänta en dag till!
 
Igår och idag är det långa dagar på salongen som gäller. Allt för att kunna vara ledig imorgon för då bär det av mot en av årets roligaste helger, Tjejmilen! En riktigt rolig helg med shopping, massa tjejsnack och löpning! Känner dock att löpningen inte varit högsta prioritet detta året så det får gå som det går, runt ska jag i alla fall.
 
 
Because of you <3

RSS 2.0