Uncover

Färdig på salongen för idag. Har lyckats med en riktigt snygg ombrefärgning idag. Följ salongglisten på instagram så kan ni se bild där.
 
Har äntligen fått tillbaka min Petra till Heco, i alla fall för en stund och jag njuter av varje sekund med denna flickan.
 
Nu ska jag hem, laga mat, äta, slänga mig i soffan och somna gott framför greys :))
 
Du är den vackraste jag mött, inte tuff, kall och hård som andra. Du har väckt upp det jag trott var dött. Du är den finaste jag mött. <3
 
 

A day to remember

1 månad har gått, 1 hel månad som jag har fått kalla mig för din flickvän. Underbart och tiden går verkligen fort när man har roligt. För roligt har jag verkligen med dig. Vi delar samma sjuka humor och kan skratta i flera timmar ihop. Att få vara en del av ditt liv känns så jäkla bra och jag ångrar inte en sekund med dig. Underbara du <3
 
Igår var vi hos Jonathan, tjötade, träffade hans kompisar, drack någon cider och umgicks väldigt sent in på natten. En riktigt trevlig kväll. Tog en lång sovmorgon idag vilket gör att jag absolut inte lär somna än på ett tag. Imorgon åker vi upp till Ikea en sväng och kikar. Kvällen kommer ägnas åt buggen :)
 
 
I love our long talks, even if they're about nothing, they mean everything to me.

The moment I met you

Då har redan halva arbetsveckan passerat. Idag vaknade jag upp med en grym träningsvärk efter trxen igår. Under dagen har det inte blivit bättre och ikväll kan jag knappt gå. Men det går la övar någon gång. Började dagen idag hos min fina Linnéa med en rejäl frukost. Vardagslyx!

Tog en ledig kväll hemma idag, hunnit tvätta lite, lagat mat, fixat och donat. Imorgon är det heldag på salongen och på fredag får jag äntligen träffa min fina pojkvän igen! :)

Nehe, dags att hänga upp tvätten!

you are the reason why I became stronger but still, you are my weakness ♥

Färger i en vind

 
Nyss hemkommen ifrån Värnamo. Spenderade gårdagskvällen med Jonathan och hans kompisar. Matlagning, några cider och en runda till harrys. Mycket trevlig kväll. Idag blev det sovmorgon.
 
Nu ska jag strax hoppa in i duschen och göra mig klar för dagens bugglektioner. 4 timmars bugg kräver uppladdning, så får ta och laga lite mat också.
 
 
Mitt hjärta <3
 
 
 
 
Det här hade inte suttit fel nu!

Happy

Ingen värnamobo än, någon annan hann före. Men det kommer fler chanser för min del. Nu när jag verkligen bestämt mig för att flytta dit så längtar jag ihjäl mig. Hade kunnat flytta redan igår. :)
 
Nu har jag packat ihop på salongen för den här veckan, eller nästan i alla fall. Ska hit och plocka med lite smått nu i helgen tänkte jag.
 
Fick på mig skidorna och fick med mig 9km hem i förmiddags, känns så sjukt bra! Kommer dessutom bli mer åkning imorgon, gäller att passa på när man kan :)
 
Ikväll är jag sugen på att baka. Men vi får se hur sugen jag är när jag väl kommer hem, men något litet hade varit gott att baka :)
 
 
you make me smile <3

Just go with it

En härlig tisdag. Snön har ramlat ner mot backen och jag hoppas innerligt att den ligger kvar till helgen så att skidorna kan åka fram och tillbaka i skidspåren. Diskat upp all disk, plockat i ordning, duschat och beställt en massa grejer till salongen, så nu sitter jag och inväntar min finaste Jonathan för en mysig vardagskväll ihop.

Imorgon åker jag in till Värnamo efter jobbet för att kika på en lägenhet, hoppas även där att det är någonting som faller i smaken, för min elräkning den här månaden var minsann ingenting att hurra för. Sjukt hur dyrt el kan vara!


Kärlek <3

2013

Årets första inlägg! Året kunde inte börja bättre, firade in det nya året med underbara människor. Bästa vännen Åsa, underbara systern Julia, världens finaste pojkvän och några utav hans vänner. Trerätters middag, kortspel, prat och en massa skratt!

Har hunnit med att tillbringa några dagar uppe i Mora också, 73 km skidåkning blev det vilket behövs inför kommande vasalopp. Har också beslutat mig för att flytta in till Värnamo. När, var och hur återstår att se, men letar lägenhet och håller ögon och öron öppna. Buggen är dessutom igång igen för i år!

Måste tala om att jag är världens lyckligaste tjej! Har världens finaste pojkvän ♥

RSS 2.0