resfeber!?

jag kan ju lova att resfebern är på topp. Tur att jag hade fina Åsa och Lisa här igårkväll så att jag fick annat att tänka på ;) Det blev en bra kväll igår, räkor, sallad, vitlöksbröd, brie, vindruvor och massa gott. Avslutade med kladdkaka och godis.
 
Nu ska jag kliva upp ur sängen, äta lite frukost, åka ner en sväng till samhället för att inhandla det sista till resan, duscha, packa ner det sista, luncha hos familjen, sen drar viiiiiiii! 
 
Ha en bra vecka om vi inte hörs här, för det tänker jag ha :)
 
 

Paus.

En välbehövlig paus ifrån skurmoppen och packandet. Lite mat har jag fått i magen och ska nu alldeles strax fortsätta med resterande städning och packning. Ska hinna med att baka en kaka också, men det ska jag nog få in i schemat.
 
Ikväll blir det räkfrosssssssa! Mums!
 
Så sjuuukt sugen på träning! Men foten behöver vila. Lyckades givetvis stuka den rejält nere i skummeslöv under en löparrunda i deras täta tallskog. Så sen gick jag som en halt höna och med en svullen fot i några dagar och än är den inte bra :(

Även om du slutar se på mig

Blev en hel vecka nere i skummeslöv, vädret tillät mig inte att åka hemåt förrän igårkväll. Så en hel veckas sol och bad har jag nu laddat upp med inför Turkiet på måndag. Det blev en väldigt lugn vecka, moster, hennes sambo och småkusinerna kom ner med husbilen också, så mysiga kvällar med grillat och så där har det ocksåå blivit.
 
Dagen idag har jag ägnat åt all tvätt, så att allt är rent och fint att packa ner i väskan imorgon.
 
Imorgon packar jag och kvällen ska jag ägna åt mina fina tvillingar! :)
 
I'm sending you a signal tonight,
You don´t know how desperate I've become.
And it looks like I'm losing this fight.
But it's my heart that's breaking
down this long dusty road of mine.

Sometimes

Flyg iväg, flyg iväg, flyg iväääääg. Jag har nu packat mina väskor för några dagar nere i skummeslöv. Jag hoppas på bättre väder där så jag i alla fall kan påbörja min solbränna innan Turkiet! Snart åker viiiii!! Hade tänkt åka imorgon då mamma och pappa åker ner, men farmor och farfar valde att åka hem idag, så jag och bror min åker ner idag istället. Ikväll kommer nog systeryster ner också :)
 
Nehe, packa ner det sista innan vi drar. Tjooohej! :)
 
Everything would be alright.

so you think you can dance.

Bra dag idag, tog mig ut på mina rullskidor ihop med mamma. 13km lyckades vi kämpa oss runt på. Snart är vi framme i anderstorp och vänder! :) ge oss bara några gånger till så.

Har även lagat kycklinglasange idag så tre matlådor står nu i frysen. Perfekt att ha om det blir fina dagar på semestern, annars tills när man börjar jobba igen. Nu ska jag ge mig ut på en pw runt sjön, känner att min hund börjar bli rastlös när hon drar mig i benen. Haha

Believe

Har gått en hel del dagar sen sist jag skrev här. Firade in semestern med Åsa och Lisa nere i Växjö. Det blev en riktigt bra kväll med goda drinkar och mycket dans i benen. Lördagen körde vi enshoppingrunda på stan innan vi begav oss mot Gnosjö igen.
 
Väl hemma var det bara till att svira om till nya festkläder, mexicoafton med finaste Petra. En riktigt skoj kväll, dock som gick liiite över styr för min del! haha
 
Söndagens bakfylla var den värsta någonsin. Men iväg mot Göteborg skulle vi, jag, Åsa, Lisa och Julia. Laddade med en gryyyyymt god räksallad på stan innan vi intog Liseberg. Där blev vi som barn på nytt och upplevde alla roliga, hemska, fantastiska, kittlande och grymma karuseller! En riktigt bra dag med ännu bättre sällskap :)
 
I Måndags tillbringade jag några av mina semestertimmar på Gekås med mamma och brorsan. Annars har jag inte gjort mycket mer under min semester än så länge. Plockat lite kantareller och blåbär, varit ute och sprungit och sovit är väl vad jag har hunnit med. Men det är också det enda jag har orkat göra.
 
Nu ska jag ta min hund och gå ut och gå en sväng :)
 

Semester!

Äntligen! Min En kund blev Två, men det gjorde ju inte så mycket, vid tolv kunde jag packa ihop och gå hem. Ska bli så sköööönt med semester och jag ska njuta av varenda lediga sekund. Så otroligt trött på jobbet så det behövs verkligen en semester.
 
Om tjugo minuter blir jag upphämtad av Åsa och Lisa, då drar vi mot Växjö för en helgalen kväll ute på stan ikväll!
 
 
 
"It hurts so bad, I can't take it any longer."

Du gör mig rädd.

EN kund kvar innan jag tar semester! Tjoho!
 
Har varit duktig både igår och idag, tog på mig löparskorna och gav mig ut, igår 7km och idag 5km.
 
Hela helgen ska firas av att jag har tagit semester, börjar med en runda till växjö imorgon. Utekväll med underbaraste Åsa och Lisa, övernattning där, utgång på chappen på lördag med finaste Petra och Liseberg på söndag! :D Kommer bli en riktigt härlig helg där jag ska glömma alla bekymmer och leva livet till fullo! :)
 
 
"Även om du slutar se på mig, ska jag komma ihåg,
dina läppar när dem kom till mig, ska jag komma ihåg,
första gången som du tog på mig, ska jag komma ihåg."

How long have I been in this storm?

Tisdagen är avklarad och bara TRE dagar kvar innan det är semester. Kan inte göra annat än att längta just nu. Dock känns det rätt okej när vädret är som skit här, förhoppningsvis kan man få någon vecka med fint väder. I Turkiet lär jag ju i och för sig inte kunna undgå solen.
 
Var ute och sprang en runda runt sjön igår, på rekordtid! En hel minuts förbättring, känns riktigt bra inför årets kommande tjejmil. Efter träningen tog jag mig hem till Åsa och Lisa, där väntade spaghetti & räkor, paket och blåbärspaj! Självklart hann vi med en hel del tjööt också :)
 
Har nu klickat hem två bikinisar också, så hoppas att dem ska komma inom kort. :)
 
 
If I just could see you, everything would be alright.
 

Vansbrosimmet!

Oj, vilken helg! Det häftigaste och roligaste jag gjort på länge! Kom upp till Vansbro i fredags kväll med mamma, pappa och Linnea, tände grillen och åt gott. Så jäkla skönt att kunna sitta ute och äta en sommarkväll. Sedan kröp vi ner under varsitt täcke i husvagnen och sov gott ända till kl. 08.00. Då var det dags att börja ladda för dagens lopp. Var borta och hämtade ut våra nummerlappar, åt frukost och packade ner allt vi behövde ha med oss till start.
 
Strax innan 11 anlände vi till starten där vi bytte om och och trädde på oss våra fina våtdräkter, badmössor och simglasögon. 11.40 gick Linneas start och ensam kvar stod jag och inväntade min start som gick 12.20. Känslan att kliva först ner i vattnet av min startgrupp var enorm, med en chock av att vattnet inte ens var kallt gav jag mig iväg.
 
Svagt hörde jag någon ropa mitt namn, förstod att det var mamma och pappa som hejade på. Simmade på och upptäckte inte första metermärket förrän vid 600m kvar. Nästan halva sträckan var körd. Började komma ifatt dem lila badmössorna och insåg att dem röda (mina egna) inte körde förbi mig.
 
Vid 50 m kvar till mål hör jag speakern tala om för publiken att första röda var påväg in i mål. Tittar mig omkring och inser att det är jag. Kort därefter ropar han också upp, Amanda Sjöblom ifrån Gnosjö och storbildsskärmen är riktad på mig.
 
Det var en riktigt häftig känsla att slå handen i väggen vid mål. Kan inte beskrivas, ännu bättre när jag insåg att min tid var under 20 minuter. Det hade jag aldrig på hela världskartan kunnat tro.
 
En sluttid på 19.22 och en placering på 111 av drygt 3800. Kan inte vara annat än nöjd! För Linnea gick det också riktigt bra, 24.25. Vi är grymma!
 
Lördagskvällen blev det tacos och sällskapsspel inne i husvagnen. En riktigt skön kväll.
 
Grillmästarna!
Ombyte :)
Taggade och laddade för att hoppa i vattnet!
Starten
Linnea :)
Jag :)
Måååål!
Nöjda tjejer! :)
Middag
 
 
And I will walk on water, and you will catch me if I fall.

Baby, Im fine, how are you?

Gårdagen blev en toppendag! Fantastisk saloonsshow och riktigt god pizza på uteserveringen med trubadur och underbart sällskap. Kvällen kunde inte avslutas på bättre vis!
 
Idag är det lång arbetsdag som gäller men vad gör det? Imorgon har jag bara en morgonkund, sen åker vi till Vansbro hela helgen! Börjar dock bli lite nervös för att hoppa i det kalla vattnet, men det får gå som det går :)
 
Everything I do, I do for you.

I was made for loving you.

Varm dag idag, men det klagar jag inte över. Säger bara Välbehövligt! Hann till och med njuta av den ute på balkongen över lunchen. Riktigt härligt.
 
Nu sitter sista kunden med permanentvätskan i håret som snart ska sköljas ur. Därefter drar jag iväg mot chappen för en trevlig kväll med fina flickor. Saloonsshow och pizza! Perfekt avslut på en onsdagskväll!
 
Gårdagens avslut var inte heller fy skam!

I was enchanted to meet you.

Ganska seg dag på jobbet idag. Uscha. Men det är nog för att semestern närmar sig. Efter jobbet drog jag på mig golfkläderna och stack ut till Isaberg med Julia. 9 hål senare åkte vi hemåt igen, så nu sitter jag i soffan och tar igen mig med lite Allsång på skansen. Därefter får det nog faktiskt bli sängen!
 

När kärleken föds.

Då har vi gått in i näst sista veckan innan semester! 9 arbetsdagar kvar. Riktigt skönt och välbehövligt ska det bli. Helgen har varit toppenbra. Började med sommarfesten med heco i fredags. Startade kvällen med brännboll, fortsatte med grillbuffe, trubadur, dans, jordgubbar och sist men inte minst blev det stan och Harrys. Kunde inte ha slutat bättre.
 
Lördagen ägnades åt lite golf på dagen och på kvällen åkte jag och Åsa till Värnamo för att käka lite kinabuffé på Lilla krogen. Hemmakväll missade vi inte heller och kvällen blev sen innan vi kunde avsluta vårat tjöt. Men vad gör det när man är i sällskap va världens bästa vän? :)
 
Igår blev det ytterligare lite golf och sedan blev det tacos med hela familjen här hemma vid mitt nya matsalsbord. Riktigt bra!
 
Idag har det varit en riiiiiktigt lång dag på jobbet, men det vägdes upp av lite golfträning med Julia och Linnéa så här på kvällen. Har nu intagit soffan med en god smoothie, sen dröjer det inte lång tid tills jag ligger i sängen.
 
 

RSS 2.0