Crash and Burn.

Hostan är ett helvete, allt känns så jävla värdelöst just nu. Och det är bara två dagar kvar innan jag ska springa. Om jag nu ska springa, det får hostmedicinen avgöra. I helgen tänker jag i alla fall shoppa loss ordentligt, dränka alla mina sorger och leva som en shopaholic, kan ju inte bli bättre!
 
Har bokat bord på Jensens med, så ska avnjuta en riiiiktigt god måltid med en stoooor cola så att jag får springa och kissa stup i kvarten, ja det ska jag, det är jag fan värd!
 
Sorry för ett äckligt inlägg, orkar bara inte, inte just idag.
 
 
You say it best, when you say nothing at all.

Vart jag än går.

Sjuk igen. Var ju nyss sjuk?! Jag brukar aldrig vara hemma från jobbet men idag gick det bara inte gå dit. Så jäkla typiskt att det är denna veckan också, åker ju till stockholm på fredag för att springa tjejmilen! Klarar jag inte att springa kommer helvetet braka löst. Nog om det.
 
Helgen var toppen! Konfirmationen i fredags gick bra, åkte in en sväng till värnamo en sväng på kvällen och träffade lite härligt folk. Lördagen började jag på salongen med att färga håret. Sedan var det bara hem och göra sig klar för kvällen. Min underbara Petra kom tidigare för att göra sig iordning och tjöta lite strunt. Sedan kom även Linda och Anna och gjorde sig klara för en kväll för Linnea! Julia kom med Linnea vid 17.00 tiden så då satte vi oss och tjötade, åt chips och drack lite gott. 19.30 hade vi bord bokat på chappen, efter lite mat i magen fortsatte vi vår galna kväll på saloonen. Blev en riktigt bra kväll som vanligt! :)
 
Igår var jag på jobbet och därefter hade jag myskväll med Åsa och Lisa, pizza och ensam mamma sökermys!
 
Redo för utgång!
 
Resultatet för en galen kväll.
Nattamat! muums!
 
 
Dela med dig av känslan, jag kan nog förstå.

Oj

Vad längesedan! Men nu är det dags.
 
Jag är hemma ifrån turkiet, därefter åkte jag ner till haverdal med Åsa och Lisa några dagar, njöt av dem sista solstrålarna, gick på bio, var ute och åt, shoppade och bara hade det alldeles fantastiskt. Vad har jag mer hunnit med? Kommer ju knappt ihåg. Jag är i alla fall igång med jobbet igen och salongen är fullspäckad. I tisdags var vi i Jönköping och sprang blodomloppet med några ifrån jobbet. Riktigt trevligt och dessutom slog jag personbästa och satte ett väldigt stort mål bakom mig. Äntligen har jag klarat milen under timmen, det vill säga på 58.32. Nu är det dessutom bara en vecka kvar till tjejmilen! Längtar!
 
Nu bjuder jag på några bilder istället.
 

snabbuppdatering.

Kan tala om att jag har det huuuur bra som helst! Kan ju inte bli annat när vi har lyckats få hotellets största och enda svit! Vi lever som prinsessor här i vår lilla "lägenhet" med egen jacuzzi och stooor balkong! Har dock inte utnyttjat rummet till fullo, vi är ju trots allt ute hela dagarna! Haha men när vi kommer in på kvällarna kan vi ligga i sängen och kolla på os på svenska kanaler, lyx!

Har det riktigt varmt här, 42 grader idag! Men jag klagar inte det minsta :)

RSS 2.0