.

Jag borde ha förstått då när du tittade bort
Att allting har ett slut
Att allt det vackra är kort
Nu sitter jag och fryser på en regnig perrong
Och här kommer alla känslorna på en och samma gång
Här kommer alla känslorna på en och samma gång

Vi möttes mitt i vintern när mitt hjärta var tömt
Jag placera' dej i drömmen som jag borde ha glömt
Nu faller den från himlen som en trasig ballong
Och här kommer alla känslorna på en och samma gång
Här kommer alla känslorna på en och samma gång

Jag sitter ensam kvar och hör varje tåg
Vissla hallå ifrån ett ringlande spår
Var är du?
Man kan undra när timmarna går
Du borde sett hur underbart jag mår

Jag ska bygga mej en båt och segla tills det blir vår
Jag ska försöka att förtränga doften av ditt hår
Jag ska skrika så det hörs igenom all grå betong
För här kommer alla känslorna på en och samma gång
Här kommer alla känslorna på en och samma gång

Jag sitter ensam kvar och hör varje tåg
Vissla hallå ifrån ett evigt spår
Men det är slut
Det är dags att slå en knut
Öppna grinden för nu går jag ut

Här kommer alla känslorna på en och samma gång
Här kommer alla känslorna på en och samma gång

Om du bara vill.

Äntligen har jag orkat med att tvätta av min bil. Nu ser den i alla fall ren ut utifrån, bara invändigt som ska fixas också. Fixade tvättningen igår efter jobbet.

Tyvärr har jag fått ställa in träningen idag. Men nya tag imorgon om min kropp samtycker med mig.



Lägg din arm omkring min hals så du är nära.


Be as you are.

Vilken toppenhelg! Kalaset i fredags blev väldigt lyckat, grillade och åt en massa gottit hela kvällen, umgicks och tjötade.





Lördagen började jag med backintervaller och lite styrka innan jag, mamma och jesper åkte in till Gislaved för att kolla Julia på karnelevalen och ballongdansen. Så spenderade i stort sett hela dagen där. När jag kom hem var det bara till att byta om, slänga på siig sminket och bege sig till Petra. Satt där och shotade, drack cider och tjötade innan vi åkte in till chappen. Har inte haft en så rolig utgång på jag vet inte hur länge, allt var bara så toppen bra! Tackar Petra för den här toppenkvällen och fler ska det bli! :)


Fuck U Betta.

Hann inte med någon träning igår och tyvärr hinner jag nog inte det idag heller. Har nu en dag på salongen innan jag ska hem och förbereda för mina gäster ikväll. Längtar redan efter maten ikväll, en massa grillat och sedan massa gottit efter det. Livet är allt bra ibland! Kan ju dessutom inte ha bättre väder än vad vi har nu! Underbart!

Fira livet.

På en promenad genom stan.

Öppningen på Chappen med mina fina tjejer!






Saknar dock finaste Petra och Linda som också var med under kvällen!
Puss på er tjejer!

working 9 to 8

Fullt upp på jobbet idag. Började dagen med en extreme makeover. Ny hårfärg och löshår, riktigt fint! Sedan har det fortsatt med en massa klippningar, en slingning alldeles strax och därefter några klippningar till innan jag är klar för dagen.

Sjukt sugen på glass, men det hinner jag inte med innan nästa kund kommer, så det kanske får bli ikväll. Ska försöka orka med en löparrunda också. Igår hade jag vilodag så jag tog en pw runt elljusspåret istället. Behöver städa mitt hem också eftersom jag har lite släktkalas imorgon kväll.

Back to work.


Whistle

Tisdag kväll och jag har gjort mitt för den här dagen. Lagat mat, ätit, kört ett pass TRX, gjort mat igen, ätit igen. Kan inte förstå vart hungern kommer ifrån efter att jag fått svettas? Men då har jag ju i alla fall gjort av med kalorier och kan fylla på med nya :)

Igår blev det 6 km löpning, det kändes ordentligt idag i benen under TRXpasset eftersom det blivit löpning två dagar i rad innan idag. Men skönt är det, att få känna kroppen slita och svetten rinna.

Jag älskar vädret ute, så jag kan inte riktigt sluta le. Samtidigt som det är någonting inom mig som tynger ner det där leendet. Kan dock inte sätta fingret på vad. Men livet är ju sådant, en berg och dalbana rakt igenom.


Tröjan du hatar.

Och där var långhelgen slut. Hur kan dem lediga dagarna gå så fort? Förstår inte.

Helgen har i allafall varit riktigt bra! Började ju som sagt med shopping på Grand samarkand i torsdags. Fick med mig ett linne och ett halsband hem. Men nöjde mig inte med det, så i fredags tog jag med mig bror min upp till jönköping och fortsatte shoppa, ett par skor, örhängen och en mobilficka fick följa med mig hem. :)

Fredagskvällen började jag med Åsa och Linnéa här hemma, tacos, vin och cider. Sedan åkte vi vidare mot Petra för att fortsätta festen där innan vi gick vidare mot chappen. Hade en riktigt trevlig kväll. :)

Igår blev det inte mycket gjort. Jag spenderade kvällen hemma hos familjen med grillning och spel. Riktigt mysigt!

Idag har jag hunnit med en hel del. Varit ute och sprungit 8 km med mamma, bakat till vårt tisdagsfika och varit på salongen och fixat lite. Nu sitter jag nyduschad i soffan framför mästarnas mästare, därefter får det bli en film innan det är läggdags.


Flytta på dig.

Det är torsdag och man är leeeeedig! Långledighet kan nog vara bland det bästa som finns. Vaknade vid 08.00 så då drog jag på mig promenadkläderna så tog jag med mig Meja och gick runt sjön. En timmes promenad sådär på morgonen borde man alltid starta med. Speciellt när man inte får träna. Jag bli galen, måste få springa av all min energi snart. Jag vet liksom inte hur jag ska få utlopp för all energi annars.

Idag ska jag i alla fall lägga lite energi på att hitta något nytt snyggt att ha på mig. Ska nämligen till Grand Samarkand och shoppa ihjäl mig lite med Åsa och Lisa. Dessutom får jag sällskap i bilen hem, kan ju inte bli någon tråkig dag inte! :)

Ska hoppa in i duschen nu.
Puss!

Färger på natten.

Har så sjukt ont i halsen, går knappt att svälja längre, så träningen fick jag avboka idag. Istället tog jag en promenad med pappa och hundarna runt sjön. Riktigt skönt med lite frisk luft. Hoppas verkligen att halsen rättar till sig snart. Orkar inte med detta längre. Dessutom är mitt öra fucked up. Slår lock hela tiden. Ja, jag klagar, men det hade jag aldrig gjort om jag verkligen inte hade ont. Halsen är riktigt illa idag. Kanske har jag mig själv att skylla.

Sverige verkar vinna hockeyn idag, om inte något drastiskt händer förstås. Så nu går jag och lägger mig.
God natt!

Party with my pain.

VÅRRUSET! Vilket lopp jag gjorde! Innan loppet gick tankarna; det får gå som det går, har trots allt legat sjuk en vecka. Dessutom var halsontet tillbaka idag ännu värre och ännu mer smärtsamt. Egentligen skulle jag inte ens ha startat för imorgon är det ingen som vet hur jag lär må?! I vilket fall som helst råkar jag och mamma hamna längst fram i första startledet. Hur det kom sig vet varken hon eller jag. Bra fart från start var det i alla fall och jag kunde gå i mål på 25.17. Riktigt nöjd med min prestation. Eller helt nöjd är man väl aldrig? Trots min bra tid så kunde jag inte riktigt känna att jag givit allt. Svårt med en ny bana man aldrig sprungit förr att lägga upp tempot på. Men helt klart nöjd med min prestation! Känns som att tjejmilen kan bli riktigt bra i år! :) Måste ju klappa mig själv på axeln och säga: Fy fan va jag är bra!

När alla var i mål väntade en hel picknickkorg på oss. Potatissallad, lax, kalkon, morötter, bröd, mjukost, choklad, juice och cider. Inte helt dumt det inte, dessutom med trevligt sällskap med mamma, syster, Linnéa och hennes mamma :)

Snodde en bild ifrån Linnéa ;)

The hippos! :)


Glad tjej efter målgång! :)

I don't want to miss a thing.

Vilken bra kväll det blev igår! Åkte till Linnéa och Andreas där det var en hel del annat folk, så en del tjejsnack och kinect blev det den kvällen. Riktigt skoj!

Idag jobbade jag några timmar på förmiddagen. Därefter fick jag äntligen dra på mig träningskläderna igen. Som jag har längtat! Även om det bara gått en vecka så känns det som flera månader. 15 km på rullskidorna med pappa blev det. Gick bra och kände inte heller av att jag varit sjuk en hel vecka.

Därefter kom Linnéa hit en sväng och gjorde våra fina tröjor vi ska ha imorgon. Måste ju flika in med att dem blev sjukt snygga! Vårruset är det som gäller. På vilken tid har jag inte den blekaste aning om. Eftersom jag legat sjuk hela veckan förväntar jag mig tyvärr inget bra resultat så det får gå som det går helt enkelt.

Nu ska jag ta en promenad med mamma i det fina vädret.
Puss!


"It´s not a big, big thing if you leave me, but I do, do feel that I do, do will miss you much, miss you much."


The smell of you on my pillow.

Nu börjar jag återställa mig i kroppen. Allt går sakta men säkert tillbaka till det normala tillståndet. Förkylningen och lite hosta sitter fortfarande i, men halsontet och huvudvärken är borta. Ögonen mår också bättre helt klart! :)

Gårdagskvällen tillbringade jag ihop med pappa, lagade tacos och kollade hockeyn. Myspys! Mamma och Julia höll oss sällskap när dem var hemma efter jobb och sådär.

Vaknade inte förrän vid 12.00 idag. Sjuuukt ju! Hur kan jag sova så länge? Sovit bort hela dagen. Inget jag kan ändra på nu i alla fall så får ta vara på det som är kvar av dagen i stället.

Har egentligen ingenting vettigt att skriva. Hejar fram min fina Linnéa så bra det går här hemifrån! :)

"Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars? I could really use a wish right now"


Som om inte det var nog.

Som om det inte räckte med feber och en dunderförkylning denna veckan. Nejdå, nu kör vi på en ögoninflammation också på samma gång. Lika bra att ta allt på en gång, så inte nog med att jag hör illa på grund av förkylningen, nu ser jag ju illa också, för att inte tala om hur jag ser ut! ;) men det får jag väl bjuda på. Skönt att det är fredag i alla fall. Det får helt klart bli en vääääldigt lugn helg.

Jag hoppas att få se lite ljus snart så ni får något roligare att läsa. :)

Feberfri

Idag är jag äntligen feberfri. Vilka hemska dagar säger jag bara. Inte vad jag hade räknat med precis. Tisdagen va värst då jag blev sängliggandes hela dagen utan att röra mig ur fläcken. Igår tvingade jag mig själv att åka och jobba 4 timmar. Inbokade kunder är ingenting man vill ändra på och definitivt inte när man inte har några andra tider att ge dem. Så nu går jag på dagens arbetsrond efter en hel förmiddag hemma. Jobb mellan 3 och 8, ska nog fixa sig. Imorgon blir det tuffare då det är fullt upp mellan 08.30 och 18.00.

Blir nog tyvärr ingen gnosjötramp i helgen. Jag som hade behövt dem milen i benen. Vårruset på måndag lär inte heller kunna bli någon snabb historia. Hade verkligen sett fram emot allt detta nu, så sket sig allt ihop. Men det är väl bara till att ta nya tag till nästa grejer.


Så här har vi sett ut i veckan. Inlindade i filtar i soffan.


Sick and Tired

Nu har min kropp tagit vila från allt den kan. Igår eftermiddag kände jag hur kroppen började värka i varenda muskel, hur jag började frysa och skaka tänder och hur huvudet snart skulle sprängas i bitar. Vid tre gav jag upp och åkte hem. Tog två alvedon, la mig och sov en halvtimme innan jag begav mig iväg på mulleavslutning. Så himla mysigt! Hade dock ingen energi till att vara med och leka, så fick sitta eldvakt och ansvara för korvar. Men som sagt det var ingenting jag ville missa, älskar dem där ungarna! :)

Gick och lade mig vid niotiden och har sovit till och från ända tills nu. Jag kan nog lägga mig ner och sova igen. Har så sjukt ont i kroppen, huvudet sprängs och febern är på topp. Längesedan jag var så här sjuk.

Nehe, jag säger väl god natt igen. Här blir ingenting vettigt gjort ändå.


So far, far away

Uppsättningen igår gick kalasbra! Riktigt bra blev det och kunden blev supernöjd. Skönt när man lägger ner sin kraft och energi i något sådant.

Efter salongsarbetet bytte jag om till träningskläder för att hänga på pappa runt sjön. Aldrig har mina ben sprungit så fort, mitt hjärta fått slå så hårt eller min kropp skaka så mycket. Men vad skönt det var att få se att träningen faktiskt ger resultat. 7 km blev det som vi får anteckna i vår träningsdagbok, dessutom ännu ett personbästa! Ännu bättre mådde jag när jag ställde mig på vågen och insåg att jag faktiskt inte har gått uppåt utan nedåt precis i den riktning jag vill. :)

Efteråt var det badkalas för hela slanten. Hann också med en runda till streetracningen med syster.

Idag åkte jag till min bästaste Åsa. Kände att jag behövde en dag med henne. Att kunna prata oavbrutet med dig i flera timmar och ändå inte känna sig nöjd måste väl ändå vara ett tecken på att man verkligen kan prata om allt mellan himmel och jord. Puss på dig min vän <3

I veckan då? Jobb, och så mycket träning jag hinner och orkar med.


Perfectly lonely

Blev en väldans jobbig dag på salongen igår, fullt upp mellan 9 - 19. Det tar på krafterna att jobba så länge. Men det var skönt att slänga sig på cykeln och trampa iväg längs vägen. Fick med mig min bror med så han fick trampa på bra för att hänga med. 15 km lyckades vi få ihop.

Idag är det fredag vilket alltid brukar vara skönt, men jag vet inte om det är lika skönt att veta att man ska jobba imorgon? Blir dock roliga timmar på salongen då det är en festfrisyr som ska göras. Därefter blir det kalas för moster i simhallen, mys! :)

"Don´t wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect"


One of those days

Hemma från Barcaaaaa! Eller ja, igår anlände vi i och för sig. Jag har haft det så sjukt bra. Kan inte fatta hur bra jag har det ibland alltså. Världens bästa Linnéa som rumskompis, världens bästa pappa som familjestöd och världens bästa arbetskamrater som gjorde resan sjukt kul! :)

Vad har vi gjort då?

Lördagen anlände vi till hotellet vid lunchtid och satte oss vid dukat bord för en fyrarätterslunch. Oj, vad mycket mat var mitt citat. Chefen har sedan dess skrattat åt mig, för därefter handlade det inte om fyrarätters, utan snarare om 7-8-9 rätters. Helt galet vad mat, lite tur att mycket var fisk så man ändå kunde hålla sig borta från en hel del :) Efter lunchen var det guidad busstur till alla stora turistmål i Barcelona. Sliten steg man ur bussen, gick upp på rummet för att göra sig i ordning för kvällens partaj och middag på shoko. Mysig kväll minsann!

Söndagen började med en löparrunda längs strandpromenaden med Linnea. Sedan duschade vi och intog hotellfrukosten. Bra start på dagen. Därefter var det en tretimmars guidning på cykel! Bra träning inför vättern, men riktigt skoj att 38 personer cyklade runt i hela stan och såg en massa härligheter. Efter det var det skattjakt, indelade i lag skulle vi ta oss till olika platser och hamnade tillslut på en takterass där det bjöds på dricka och trevligheter. Kvällen tillbringade vi i gamla stan på en fin restaurang innan vi drog vidare till en irlänsk pub med svensk trubadur. Blev fast där till halv fyra, så då blev det kort efterfest på vårat rum, med andra ord skulle vi bara käka upp godiset vi hade kvar! :) haha

Måndagen var det min födelsedag och fri dag! Vi började dock med en två timmar lång konferens. Sedan gick vi och åt några stycken på en pizzeria innan jag och Linnéa tog oss in till stan och La rambla för lite shopping, men sjukt mycket folk gjorde att vi gick därifrån tomhänta. Hittade några från Heco påvägen hem som vi tog sällskap med på trappen och visade dem hur en polisjakt gick till ;) haha På kvällen stod det tapas på menyn. Inte mycket i min smak där, men trevligt sällskap gjorde kvällen bra ändå. Dessutom hyllades jag på tre olika språk, fick tårta och firades ordentligt :)

Igår var det hemresa hela dagen, 3 timmars flyg, 4 timmars buss. Kvällen ägnade jag åt familjen som firade mig med grillade hamburgare och mysigt sällskap. En cykelhjälm och en wokpanna hittade jag i paketen och mer är påväg hem, undra vad det kan vara? =)

Oj, vad långt detta blev nu.
Måste dock berätta att jag tog personbästa runt sjön idag! ´Jag är ju för jävla bra alltså! Nästan en minut fortare än innan. Kanske kan jag lyckas med mina mål ändå :)


RSS 2.0