Bikini

Hade plåtning i skolan idag. Helkul! Blev ju tilldelade olika grejer som vi skulle göra, så statiska bryn blev det för min del. Elin fick ställa upp som modell för det och jag fick ställa upp som modell för hennes fransmarkering. Riktigt kul både att stå som makeupartist och framför kameran :)

Klippte Heidi idag med, görsnyggt som man säger i göteborg ;)

Ikväll var jag med Emma och handlade lite mat, sedan var jag ute och sprang, själv i göteborgs skogar.

Skulle till polisen idag men blev inget med det, får bli nästa vecka, eller det måste bli nästa vecka. Sedan ska jag också inhandla bikinisar också :)


Här är tre av alla tusen jag vill ha! :)


Tisdag

Inte skrivit på några dagar nu. I söndags efter att jag hade jobbat en stund blev det träning på kvällen, jag, pappa och meja tog varvet på 7 km och mamma och jesper tog varvet på 5km. Det var riktigt skönt att springa, dessutom springer ju pappa lite fortare än mig så då håller han uppe tempot mycket mer :) Sedan gick vi in och ångbastade i simhallen. Ställde mig också på vågen, positivt besked! :)
På kvällen kom älsklingen och vi grillade och åt middag ihop hela familjen inkl. pojkvänner. mysigt!

Igår var Hidaya snäll och följde med mig till skolan. Kul och bra blev det! :) Sedan tog vi en lunch på stan och när vi kom hem tog vi en fika hemma hos henne. Mysig dag :)

Idag hade vi "äldre modell" på skolan. Kul att testa på lite rynkor ;) Min dam var riktigt härlig och blev superglad när jag ringde och frågade om hon ville komma och sitta modell.

Imorgon har vi plåtning i skolan, VD:n och allt kommer ;) Så då gäller det att sminka på topp. Statiska bryn är det som gäller för mig under morgondagen. Har aldrig gjort det innan så kul med en liten utmaning, har inte heller sminkat 30-tal som jag ska göra på torsdag, så det ska bli kul. Hoppas bara man har bra dagar! :)

Nu väntar jag på att Emma ska komma hem med lite mat, undra vad det blir?
Ciaooo!


Jobbarsöndag

Ja jag jobbar idag trots att det är söndag och pingst. haha

Igår var en härlig dag. Började i Backaplan med emma och julle där julia var den som handlade. Vi andra får vänta tills vi har pengar, oturligt. haha. Sedan åkte vi tillbaka till lägenheten där mamma hade bakat en underbart god rabarberpaj. mums. Därefter tog vi vårt pick och pack och åkte ut till klipporna, där vi låg mellan halv 3 och 6. Så lite tog solen i alla fall. Skönt. Spelade även kubb och lite så :) Mysdag.

Nu kommer min kund.
Ciaoo.

Lördag

Skönt med helg, natten tillbringades här i göteborg för igår kom mamma, pappa, julia och jesper upp. Så vi åt en god pastasallad med ett glas vin och kladdkaka till efterrätt, made by me by the way. Sedan satte vi oss vid tvn och kollade på släkten är värst, somnade ganska gott efter en lång dag igår.

Jag var och shoppade en stund igår med förresten! En jeansskjorta och ett par skor!Najjs!

Nu ska vi äta frukost!
Sedan får vi se vad som händer.
Ciaoo.!


Comlicated

Idag har vi gått igenom svartvitt foto i skolan, tog för och efterbild för att se skillnader. Herregud säger jag bara. haha. Som man ser ut. Tur att efterbilden i alla fall blev bättre. haha

Jag och Emma tog oss ut till delsjön för att gå en promenad, skönt att rensa tankarna i den härliga luften. Riktigt varmt och skönt ute :) så 1 timmes promenad klarade vi av.

Idag hade jag premiär i mina snygg,snygga sandaler, vilket resulterade i ett litet skoskav uppe på tån. aj.

Nu ska jag göra lite plugg innan jag somnar.
Puss




Älskling, du och jag <3

Rhodos

Nu är det äntligen bokat! :D


Ny vecka.

Ännu en ny vecka, nu är jag inne på vecka 6 av 11. Snart klar! Dock är det 5 jobbiga veckor kvar, men det ska nog gå bra ändå.

Idag stod jag för maten, couscoussallad med bacon och vitlökssås serverades. Det uppskattades dessutom. Imorgon blir det falsk fläskfile och pasta. :) Sedan tog jag och emma tag i våra träningskläder igen och sprang vår vanliga runda med styrketräning efteråt. Jag tror inte att träningsvärken kommer vara lika hemsk denna gången, trots att vi gjorde samma saker som förra gången. Sedan har jag blivit klippt och färgad (bara lite effekter) och nu är jag nyduschad. Riktigt skönt.

Nu ska jag torka håret och sedan hoppa i säng.
Nattttti.

Långhelg

Har inte haft mycket ledig tid trots långhelg, men det har varit en skön helg iallafall. Igår jobbade jag mellan 9 och 5 på salongen. Har riktigt mycket att göra vilket är superkul. Alla ska bli fina inför konfrimation, student och sommarlov. Mamma hjälpte mig dessutom i stort sett hela dagen att städa ordentligt på salongen, Tack mamma! Det behövdes en städning där. 

När vi kom hem ifrån salongen tog vi Meja med ut på en promenad i skogen. 6 km och hon gick lös hela rundan förutom ute på stora vägen. Jag är så glad att jag gick den kursen med henne, nu vet jag hur både hon och jag ska utvecklas, men snart vill jag gå mer kurser så hoppas att det kommer någon kul kurs efter att jag slutat skolan! :)

När vi kom tillbaka ifrån promenaden grillade vi hamburgare och sedan åkte jag till Tom, tittade på film med adde också. Hade en lång sovmorgon idag vilket var jäkligt skönt, trots att jag trodde att klockan bara var 8 när jag vaknade så var den 12. Åt frukost, sedan skulle både tom och jag jobba. Så jag åkte hem och kollade igenom bokföringen till salongen och insåg att jag inte behövde jobba något på heco idag, klarar mig bra ändå! :) Kul!

Så följde med pappa och meja ut till vindskyddet och hämtade kanoterna, sedan var vi ute i trädgården en stund. Nu ska jag skriva ner en handlarlista och sedan åka och handla mat inför veckan uppe i göteborg. Åker till gbg redan ikväll, skönt att slippa köra på morgonen. 

Ne usch vad långt inlägget blev. 


Saknar mina flickor väldigt ganska mycket.


Fredagsmys

Har haft en bra fredag, fick vakna med älsklingen i sängen. Dock gjorde det att det var mycket jobbigare att stiga upp vid halv sex i morse men det är smällar man får ta. Drog sedan iväg till skolan med Julia och Sara med mig. Var sedan i skolan 4 timmar för att sminka kvällssminkningar idag. Kul! :) Så jag sminkade sara med en rosa skugga och svarta barriärer runt ögat, sedan körde vi lite rosa skimmer på det, finfint! Julia fick en blå kvällsmake av Julia. Ja, Julia sminkade Julia! :)

Efter skolan drog jag på mig träningskläderna och tog med mig Meja ut runt sjön, det vill säga 5 km sprang jag! :) Riktigt härligt i det fina vädret.

Modell: Sara
Makeupartist: Amanda Sjöblom


Modell: Julia
Makeupartist: Julia




Här kommer en bild som togs för några veckor sedan, när vi har satt upp studsmattan! :)

Marilyn Monroe

Idag stod det Marilyn Monroe på schemat, eyeliner, lösfransar och knallröd perfekt läpp. Kul eftersom att jag klarade det hyfsat bra idag. Jag fick till en PERFEKT eyeliner vilket är skitbra eftersom att jag bara har lagt det tå gånger innan och dem har varit Katastrofala, så det var kul att den blev helt alldeles perfekt. Tyvärr lyckas jag aldrig få till en helt perfekt läpp när Louise är där, hon får aldrig se dem bra :( Men nu börjar dem bli bättre i alla fall :) 50-talet var i alla fall ett bra årtal om man ser till sminktrenden :) Brigitte Bardot och Marilyn Monroe, riktiga sexbomber ;) haha

Idag tog jag och Emma tag i vår träning igen efter min sjukdomstid, så skönt att få komma ut och springa igen, har saknat det, trodde jag aldrig att jag skulle göra men jag har lärt mig att tycka om det! Sedan körde vi massa styrkeövningar och tro mig, det tog hårt. Det har bara gått tre timmar och träningsvärken sitter som en smäck både i röven, ljumsken och axlarna ;) Finfint!

Sedan lagade Robban hemmagjorda hamburgare, så mycket godare och så mycket nyttigare :) Mums!

Nu ska jag sova, har redan krypit ner under täcket.
God natt <3

Gråter en skvätt...

för att man saknar dem där hemma. Eller gråter gör jag inte, men vissa dagar hade jag kunnat göra det. Det är svårt att bo hemifrån. Dock går det lättare och lättare för varje vecka som går, vilket känns skönt. Saknar alla vardagliga prat med hela familjen, saknar mina, åsas och lisas träningspass i friskoteket, saknar mejas bus och kärlek, saknar dessutom min älsklings närhet.

Kanske man hinner njuta en liten stund av att vara hemma i helgen iaf?

Lumene

Blev bara två timmar i skolan idag vilket var jäkligt gött. Hade sovmorgon och började vid tio, sedan var vi klara vid 12 så då fick vi gå hem. Dock satte vi oss på ett fik och tjötade en stund istället, mysigt. Trivs verkligen toppen med tjejerna i klassen!

De vå timmarna vi var i skolan idag handlade om Lumene, vi ska ju ut i butiker och sminka människor med just Lumenes produkter, så då är det ju bäst om man kan någonting om dem också. haha. Så vi gick igenom alla deras rengöringsprodukter, fuktgivande produkter och sedan sminket. De har kommit med en ny serie till Sverige, Natural Code. Det är en serie som grundar sig på grodblad, såna där man la på brännnässelsår när man var liten. Sedan fick vi dessutom testa produkterna och sminket och visst fastnade man för en hel del produkter. Det är mycket "vill ha" känsla när man går den här kursen vill jag lova. haha Fick i alla fall med oss två grejer hem :) En mascara och ett läppglans, sånt som alltid går åt :)


Nu ska jag kolla på en film. Ciao.


9 maj 2010

Tiden går för fort. Hinner inte riktigt med!

Har nu klarat av 4 veckor av kursen, och nu är det så kul så jag vill inte ens sluta! Jag vill gå kvar där för evigt! Ne inte för evigt men ett tag till iaf!

Idag har jag och Heidi varit iväg i stenungsund för att sminka 4 tjejer för Goldwell. Var riktigt kul. Fick dessutom med oss tre produkter var! Har saknat deras produkter faktiskt, kanske att man skulle ta in dem på salongen istället? Nja, vi får la se :)

Just nu har jag Stora mål inför framtiden, ska bara överföra det på papper så är en läxa klar! haha :) Hur ska jag hinna med allt jag vill göra? haha Ska nog förlänga mitt liv dubbelt upp.

Sitter och kollar på Top model nu, egentligen behöver jag plugga. Men det slutar ju om tio minuter så :)

Sovmorgen en timme imorgon. Skönt!
Nu ska jag plugga!
Ciaoo!

4 maj 2010

Idag känns det sjuka inom mig mycket bättre, trots att det är långt ifrån bra. Men huvudvärken har i alla fall släppt. Tur är väl det eftersom jag har en hel del plugg framför mig ikväll. Har läst igenom allt två gånger och förhört mig själv litegrann, men behövs nog någon mer timmes övning. Har prov i morgon. Mitt första teoretiska, men det ska nog funka fint.

Ska ha med en manlig modell imorgon, men hur lätt är det? Finns inga killar som vill bli sminkade. Inte i min umgängeskrets iaf, så jag tar med en tjej! haha. Har i alla fall fått i hop modell tills imorgon och lördag. Så nu hoppas jag bara att dem kommer också.

Har denna veckan fått lära oss sminka med ID Bare Minerals. Så ska på en "kurs" med dem på Torsdag, 10-16. Najjjjs!

Ne nu ska jag fortsätta med mitt plugg. (Jag önskar att Lisa kunde vara här och plugga åt mig, haha)  Ciaooo!


Sjukling

Har visst varit en dålig uppdatering här, men vad gör det?

Har hunnit med att fylla år. 20 hela år! Så nu får jag gå på systemet! haha, det är la det bästa med denna höga ålder? haha Känns ganska sjukt faktiskt. Och ja, jag har varit där, samma dag jag fyllde! För på kvällen var det fest med släkt och underbara vänner! Tack för att ni finns och ställer upp för mig, hade aldrig klarat mig utan er! Sommaren är VÅR säger jag bara! <3

Var på bio igår, men ne jag fattade inte heller slutet. haha. Sjukt, eftersom att jag är så smart! :)

På tal om sjukt så har jag gått och blivit sjuk. Har en väldigt ond huvudvärk som inte vill släppa, inte ens med tabletterna, så nej åsa, tabletter hjälper inte ;) inte i detta fallet iaf ;) haha Har också en röd hals som inte går att svälja ner sin egna saliv ne, och jaa, jag tycker synd om mig själv! Är inne på tredje veckan nu dock hade jag hosta innan och ingen halsont.

Nu är jag i alla fall back in town och ska vara här ett tag nu, eller ska hem och jobba en snabbis på onsdag, sedan är jag här hela helgen och ända fram till nästa onsdag. Förresten så har jag fått mitt första praktikjobb! :)

RSS 2.0