Baby, you´re a firework....

Hemma från fjällen, en riktigt mysig vecka med familjen och min käraste :) Skidåkning hela dagarna, bastu, spel och god mat på kvällarna. En riktig kall vecka men avslutades med klarblå himmel och sol, så ska inte klaga. :)

Har hunnit jobba en vecka nu, eller är ju imorgon också, men är ledig då, ska ner och städa salongen på förmiddagen sen åker, jag, mamma och pappa mot Mora. Det är ju dags för vasan denna helgen! Så på lördag står jag på startlinjen kl. 11.00 så glöm inte heja på mig då! :) Familjen har fått hem en underbar liten Douglas också. Ursöt liten valp. Perfekt med en lekkompis till Meja.




12/2 - 2011

Har varit hemma hos pappa och tvättat bilen. Eller han gjorde det åt mig, men jag var i alla fall ute och var sällskap åt honom och räckte han grejerna. Hjälpte också till att sätta på takboxen, tro mig det ser verkligen ut som jag har man och tre ungar som ska iväg på skidsemester i min fina kombi och takbox. haha. Men jag gillar det. Min man har jag ju med mig i alla fall, och min bebis Meja såklart. :)

Har hunnit packa ner alla kläder också så nu är det inte mycket kvar, skönt med tanke på att jag alltid brukar börja packa sent på kvällen, så blir jag aldrig färdig sen.

"So excuse me forgetting but these things I do
You see I've forgotten if they're green or they're blue
Anyway the thing is what I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen..."


Fredag

Sitter hemma i soffan efter en väldigt lång dag på jobbet, blev inte klar förrän halv 8. Helt slut efter en veckas jobb så det ska bli så underbart skönt med en vecka semester med skidåkning och mys med hela familjen och min älskade <3 Att få tillbringa en hel vecka med dig ska bli så skööönt <3

When I see your face there's not a thing that I would change.
Cause you're amazing just the way you are

Ge mig solbränna....

JAG VILL HA SOLBRÄNNA! GE MIG! Dags att ta tag i mig själv och lägga mig i solariet. Får ta en 20 minutare imorgon. Absolut!



Sitter och kollar resor. Har gjort det i flera dagar nu. Hade jag varit rik hade jag inte tvekat på en veckas solresa just nu.

Firework...

Finns det någon bättre låt? Ne, jag tror knappast det. Längtar efter en galen helkväll/natt tillsammans med Åsa och Lisa där vi är vi och inga andra! I looooove it!

Tänkte mest berätta att jag fick min kamera igår! :D Nu äntligen kanske jag kan förlänga alla minnen till en evighet. I hopE!

Nehe, nu kommer min kund, dags att jobbba.


Vill våååååårshopppppa!

Torsdag

Om 68 timmar sitter jag i bilen påväg mot Vemdalen. På dessa timmar ska jag hinna med en hel del. Bland annat ska jag jobba, jobbar till 20.00 ikväll och 18.00 imorgon kväll. Så då är det inte många timmar över till annat, för sömnen måste jag ju få. Vill även försöka hinna med något träningspass. Packningen har jag inte ens börjat med och på lördag ska vi upp och bada i simhallen med den uppblåsbara sportlovsgrejen, alltid lika kul. haha.

Förresten så hade jag en väldigt mysig kväll igår med min kära vän Åsa. Vi satt och tjötade i si sådär 4 timmar. Fick även ner två wienerbröd och en negerboll var i våra magar. Riktigt mumsigt, men känner att jag verkligen behöver den där löparrundan idag. haha.

Hoppas på att min telefon plingar till idag så att jag kan sticka in på Ica och hämta min nya kamera :) Annars får vi hoppas på imorgon. :)

Nu ska jag göra lite nytta.
See yaa.

Ny kamera.

Har precis klickat hem en ny kamera, en välbehövlig investering. Min som jag har nu har jag aldrig varit nöjd med, så jag hoppas att denna kan bidra med lite mer minnen än vad den gamla har gjort. Dessutom är den lila, vad slår det liksom?

Sitter på salongen och väntar på Åsa som ska klippas, ikväll ska hon och jag tjöta ihjäl oss :) Får nog köpa hem något gott att bjuda på också! ;)

Just nu längtar jag till lördag kväll då jag får gå och lägga mig med vetskapen om att näär jag vaknar så stiger jag upp, sätter mig i bilen och rullar iväg mot vemdalen! Hur underbart är inte det? Så jag hoppas innerligt att min kamera kommer tills dess! :)


Kusingos

Igår var jag hos kusinerna i lammhult hela dagen. Eller först tog vi en sväng in till värnamo för att köpa lite bebiskläder till det nya tillskottet. Jag ääääälskar alla små bebiskläder. Helst hade man velat köpa allt. Vi tog en sväng förbi familjen Thunborg först för att lämna lite skruv, kolla in deras nya husvagn och hämta min nya arbetsvagn till salongen :) Därefter tog vi oss till "hult" där vi hade familjen Aderlind/andersson. Möttes av en stolt storebror i soffan med en liten liten flicka i knät. Smälte man eller? Behöver jag ens berätta hur sööt detta underverk var? Tro mig, hon var min resten av kvällen, förutom när jag inte kunde erbjuda henne mat, eller när mamma och jesper faktiskt också ville få chansen att hålla och gosa :) Hann också få i mig en hel del onyttigheter, först Bernts semlor när vi kom dit, sedan blev det pizza på kvällen och självklart en massa lördagsgodis. Dessutom hann jag spela en massa Wii med Moltas, det är nog dags för mig att beställa en sån där leksak snart! :D

Idag har jag hunnit med några timmars arbete och därefter har soffan lockat. Tacos, Shear genius, No ordinary family och min kväll är räddad :D

Nu ska jag hoppa i säng. Ny arbetsvecka framför mig. Men nu är det bara en vecka kvar tills vi sitter uppe i Vemdalen! Åhh vad jag läääääängtar!

Jobbbbbbbbb

Var klar vid kvart över nio igår med alla kunder. En fullsmockad dag helt enkelt. Nu har jag en ledig förmiddag med sedan drar det igång igen efter lunch.

Helgen kommer fortsätta med jobb. Förhoppningsvis hinner jag att sova ut och vila upp mig ändå. Ska ju hinna träffa lilla bebiskusinen med :D Längtar! Så det blir nog en hel del gjort i helgen också.

Kan ju tala om att jag fick min andra brud inbokad igår också! Åhhhh vad jag längtar! Häftigt!

Snart är det dags för fjällen också. Bara en vecka kvar! :D:D


BebisBebisBebis...

Var hemma hos mamma på lunch nyss, kom precis tillbaka. Och där var Lina med lilla bebisen Stella. Så gudomligt söt. Jag vill ha en bebis nuuuuuu! Eller nej det vill jag inte men åhhhh vad söta dem är. Får ju lite mer bebisgos snart hoppas jag. Lillkusinen ska ju gosas med :)

Har hunnit med att måla naglarna sen jag kom tillbaka från lunch också. Inväntar en tjej som ska komma och prata om sitt bröllop i sommar. Kanske kan det bli en uppsättning att göra? :) Hopppppas. Har fått in en tills i vår att klä, ska bli så jäkla kul. :)

Jag saknar mina två underbara vänner så grymt mycket. Måste ha lite mys med er snart! Har tvillingabstinens ;)

Ska tala om att träningen igår gav resultat. Shit vilken träningsvärk jag fick i magen. Dem har någon ny maskin som ger en grym träningsvärk. Men det är det värt! :)

2 Februari

Vi har redan gått in i februari. Kan inte riktigt fatta det än. Mycket har hänt sen sist jag skrev tror jag. Minns inte ens när jag skrev sist! :)

Har idag jobbat 12 timmar. Ja, har man inte jobb så skaffar man sig jobb. Jobbade på Heco mellan 06.00-09.00 och sen salongen till halv 7. Så rätt sleten är man. Men har ju haft fullt upp så har inte hunnit tänka på tröttheten. Den känner jag inte förräns nu när jag gått och lagt mig.

Hann även med att handla, träna och laga mat idag. Tränade på friskoteket ihop med mamma och jessica. Skönt eftersom jag inte kan spela innebandy imorgon. Jobbar även då. Till 21.00 imorgon, så även 12 timmar den dagen med. Men behövs eftersom att jag var inne på Eons hemsida nyss och kollade elräkningen. INTE KUL! Alltså den på salongen. Hujedamej! Jag säger bara hoppas jag överlever! haha


RSS 2.0