Been this way since eighteen.

4 timmar tills pappa hämtar upp mig och vi beger oss mot Hillerstorp för att därifrån åka buss till köpenhamn för att slutligen ta flyget till Barcelona. Ja, så ser min fredagsnatt ut, men jag älskar det. Har iallafall äntligen packat färdigt, tror jag. Har alltid lika svårt för att packa färdigt, tar typ 200 timmar innan jag är klar, men nu så.

Har anmält mig till tjejvasan och tjejmilen också. Nu är det bara lidingöloppet kvar jag ska anmäla mig till. Närmast har vi vårruset att se fram emot, the hippos kommer vara svåra att slå.

Nehe, dags att försöka sova någon timme. Ska bara se vem som åker ur let´s dance först :)

Nu ska jag ha några riktigt bra dagar utanför Sveriges gränser!
Pussssssss


Tar tag i detta när jag kommer hem igen...


Here´s my number.

Dags för lunch, fullspäckad förmiddag på salongen, eftermiddagen ser ut att bli lika full den. Men det är härligt! Vet ju att när jag jobbat klart idag har jag 4 dagars ledighet som jag ska spendera i Barcelona! Hur underbart är inte det?

Var på visning igår med Joakim Roos. Fantastisk skapare till alla frisyrer han gjorde på scen. Inspirationen spirar och bal- och bruduppsättningarna närmar sig. Var också riktigt trevligt att träffa Sandra en sväng, lite snittar och champange bjöds det dessutom på. Kan ju inte bli bättre.

Höööörs ikväll! Resfebern är inte nåååådig nu!

My heart is refusing me.

Gårdagen började jag med 45 minuters spinning kl.06.15 och sedan en frukostbuffé med mamma och pappa. Mysigt att umgås lite med dem innan de åkte iväg på spa för att fira deras 20-åriga bröllopsdag. Sedan var det fullt upp på salongen mellan 08.00 och 18.00. Stressade sedan iväg till Nissafors med Douglas för hundkurs. Gick ju inget vidare att gå på hundkurs med honom, men nu är det mammas gånger kvar! ;)

Har haft mina två första kunder för dagen och ska nu fixa med räkningar och grejer innan det är lunch. Ikväll åker jag mot Växjö för att gå på visning med Maria Nila och Joakim Roos. Hoppas på en riktigt bra visning med mycket vårinspiration. Ska dessutom bli kul att träffa Sandra. :)

Träningen idag hinner jag inte med, så får bli en vilodag, men imorgon ska det tränas. Sista chansen innan Barceloooona! :)


Call me maybe

Vilken härlig dag det blev!

Efter jobbet körde jag och Jesper ett intervallpass löpning innan jag gick in och bytte om för ett pass TRX. En trött och sleten tjej duschade och gick hem. Ute stod en grill och på dörren hängde ballonger. Inne i lägenheten satt min fina Linnéa och väntade på att jag skulle komma hem från träningen. Maten var klar, potatisgratäng, grillat kött och bea. Till det satte vi på Ice Age, så sjukt bra film! Efterrätten serverades, fruktsallad, glass och negerbollar. Kan ju inte klaga på hunger ikväll inte. Grillen är nu min vän och kommer att användas flitigt i sommar.

Stort Tack till dig Linnéa! Min finfina vän i vått och torrt <3

Snaaaaart barcelooona! :)

In a bed of roses.

Vilken härlig dag minsann! Började dagen med lite jobb innan jag och Linnea drog på oss rullskidorna och tog oss mot gislaved. 14 härliga kilometer blev det. Väl framme i gislaved kollade vi Andreas fotbollsmatch innan vi fick skjuts tillbaka hemåt Gnosjö igen.

Nu har jag fått lite mat i magen och nyduschad så nu ska jag bege mig vidare mot österskog för lite myskväll.

Puss


hard work, work.

Har haft klart alla kunder för idag så nu sitter jag och inväntar min egna färg i håret. Den är isatt av syster min så får la se hur det blir när det är färdigt. Ska klippas också innan vi beger oss hemåt med några pizzakartonger i händerna. Sjukt hungrig just nu.


One step closer.

Det blev spinning på lunchen. 40 minuterspass. Sedan blev det lite lunch innan det var dags för jobb igen. Full rulle på salongen. Nu kom jag precis hem efter en 45 minuters powerwalk. Duktig är vad jag känner mig. Nu blir det morötter och mjölk. Mums! :) haha


When it was good.

Kan börja med att klaga på min huvudvärk lite. Den har suttit i fyra dagar nu och vägrar att släppa. Kan tala om att den faktiskt inte är så skön att ha och göra med. Hoppas bara att det inte är någon influensa som ska ut ur min kropp, det hinner jag verkligen inte med.

Därefter kan jag ju tala om att det inte blev någon X-fit igår. Den blev inställd pga vård av sjukt barn tyvärr. Jag som var så pepp! Det fick bli en extra dag med vila, så imorse fick jag packa träningsväskan så jag kan smita iväg på lunchen och köra ett pass, antingen blir det spinning eller blir det gymmet.


Till sist vill jag tacka Åsa för den fina drömmen jag fick i natt! hahaha

Nu ska jag förbereda för dagens kunder.
Ha en bra dag!



If it makes you happy

Lugn dag på salongen idag. Desto mer imorgon att göra. Ska försöka få ihop min deklaration så jag kan skicka in den i alla fall.

Träningsvärken är inte nådig idag. Skönt att känna sån smärta i kroppen. Ikväll blir det ett pass X-fit. Många veckor sedan jag körde det så ska bli riktigt skoj. Älskar Linda som tränare, hon är ju grym och väääldigt peppande!


Jag har ett mål och ska göra allt jag kan för att klara det.


Paradise City

Tisdag betyder löpning med Jesper. Dem backiga 3,5 kilometerna tog vi oss an idag, då menar jag verkligen backiga. Men vi lyckades hålla ett bra tempo och komma i mål med hjärtat slåendes uppe i halsen.

Därefter har jag kört ett TRX pass som också alltid körs på tisdagarna. Riktigt gött! Dessutom är man färdigtränad kl. 18.15 och kan gå hem, duscha, käka och slappa i soffan. Hur skönt är inte det?

Nu drar jag in i en varm dusch. Puss.



Is it true.

Kom precis hem från en färgkväll med Grazette. Inspirerande och en givande kväll med lakritsprovning. Härligt att träffa alla gamla lärare och även någon klasskompis.

Har tyvärr inte hunnit med någon träning idag, men det får bli desto mer av den varan imorgon.

Bjuder er istället på en bild från dagen.

Hoppet är det sista som överger människan.

Don't turn around

Hade en vilodag från träningen igår vilket jag nog behövde. Har blivit många pass denna veckan. Såg att jag tränat mer under dem första två veckorna i april än vad jag gjorde i hela januari. Bra jobbat säger jag bara! :) <Så eftersom att det inte blev någon träning åkte jag och jobbade med mina härliga jobbartjejer några timmar på förmiddagen. Igårkväll hade jag hela familjen hemma på middag. Potatisklyftor, morötter, kyckling fylld med mozzarella, sallad och vitlökssås fyllde vi våra magar med. Fyllde på med lite kladdkaka och ostbågar också såklart ;)

Idag är en bra dag. Vaknade vid 9, strax därefter ringde mamma och frågade om vi skulle köra rullskidor. Så åt lite frukost, var ute med Meja och tog på mig träningskläderna. 12 km fick vi ihop denna gången och mer hade det blivit om inte mamma skulle prata i telefon 10 minuter under passet. haha.

Därefter la jag mig i solariet och försökte bli lite brunare. En promenad med Meja och duschen har jag precis klarat av också. Så nu ligger jag i soffan med gott samvete resten av denna söndag :)

Imorgon är det dags för en av vårens visningar! Ska bli riktigt skoj :)

I won't let you go.

Provcyklingen gick suuuuperbra! 25 km trampade jag mig igenom i både med- och motvind. Drygt 1 timme tog det innan jag var tillbaka igen hemma på flädergatan. Pratade med pappa en stund innan jag tog bilen hem för att hoppa in i duschen och göra några varma mackor. Nu ska jag dessutom njuta av min Coca cola som jag väntat på hela dagen. :)

Blir sängen ganska tidigt idag, ska upp och jobba en sväng med mina härliga tjejer imorgon. Riktigt mysigt faktiskt :) Pusss på er!


Stuck in her daydream.

Det blev Athletic igår, blev även ett pass spinning. Bara för att jag kunde. Helt sjukt skönt att köra ett konditionspass så pulsen slår i 190 och svetten rinner ner för hela ryggen och därefter avsluta med ett pass ren styrketräning. Dessutom syns nu mina muskler när jag står där med stången. Jag är påväg mot mina mål, tar varje delmål ett och ett, därefter lär jag vara där jag vill vara och där ska jag stanna.

Idag åkte jag och mamma in till värnamo en sväng, skulle inhandla ny mascara och en tubtopp tills vi ska till barcelona, fick även med mig lite nya underkläder hem. Fanns ju så sjuuuukt mycket fina saker! Får nog bli en ordentlig shoppingrunda snart! :)

Ska ta hand om dagens sista kunder alldeles strax, sedan ska jag nog ut och provcykla pappas cykel som är tillbaka efter lagningen. Hoppas att vädret håller i sig bara! :)

Every teardrop is a waterfall.

Det känns i rumpan idag att man var ute och gick en timme igår. Trodde inte att det skulle kännas så mycket. Men all rörelse och motion är väl bra gissar jag.

Idag är det först fullt upp med alla kunder, därefter får jag nog ta och åka till friskoteket och köra ett pass, om jag inte kan lyckas få en plats på athleticen, hade varit sjukt kul. Alldeles för länge sedan jag körde det. Hoppas det finns platser kvar, annars får det som sagt bli ett pass på friskoteket. :)

Hade behövt åka in till Värnamo en runda också. Kanske kan hinna med det imorgon. Vi får väl se hur det blir med det.

Nu ska jag ta hand om mina nästa kunder. Ha en bra dag!



Enjoy the little things in your life, for you'll one day look back and realize they were the big things.


Keep on walking.

Tillbringade förmiddagen på Heco med mina fina tjejor! Tur att jag har er på jobbet, blir så mycket roligare då. Därefter åkte jag hem på lunch innan jag tog mig ner till salongen där kunder väntade fram till klockan 17.30. Då tog jag mitt pick och pack och åkte hemåt. Drog på mig promenadkläder och tog en timmes powerwalk. Känns faktiskt riktigt ordentligt i benen och det var skönt med lite frisk luft. Dessutom var ju hunden nöjd efter en timmes promenad och dusch ;)

Mätt och go efter maten ska jag nu kika in bygglovsMatte! En riktig snygging det där ;)


När man har haft bråttom länge måste man stanna upp och vänta in sin själ.


Bjuder på en bild från innan löpningen häromdagen.


We are young.

Har precis landat i soffan framför topmodel finalen! Alice eller Klara? Det är frågan. Jag vet ju vem jag gillar bäst :)

Efter gårdagens pass på friskoteket var det tungt att ta på sig löparskorna. Eller rättare sagt springa i dem. Att ta på mig dem var egentligen inga konstigheter, dessutom hade jag ju sällskap av min bror. Det blev ett varv runt sjön, 5 km. Därefter blev det såklart ett pass TRX som alla mina andra tisdagar. Avslutade kvällen i simhallen med en riktigt god kyckling och räksallad. Mums!

Ne nu börjar det! :)

Sweeeeeet.

mirrors.

Vet inte riktigt vart den där träningshelgen tog vägen men hann med ett pass idag i alla fall. 30 min crosstrainer och därefter 30 min styrka. Skönt att glömma alla tankar och komma bort från verkligheten en stund.

Helgen har i allafall varit bra. Umgåtts med mina käraste vänner och även hunnit med en hel kväll i soffan för mig själv. Det behövde jag verkligen. Vädret kunde dock varit bättre, har inte kännt mig så här omotiverad och deppig på väldigt länge, men vädret piggar inte direkt upp. Dessutom vill jag ut och springa i shorts, åka rullskidor så långt jag bara orkar och ge mig ut på golfbanan i tystnad och bara ha nästa slag i tankarna.

Kan rekommendera Alcatraz som hade premiär idag! Verkar sjukt bra :)




I will find a way to the moon.

Först vill jag tacka mina fina jobbarkompisar för en supertrevlig kväll igår, tacos, sällskapsspel, tjöt och en massa skratt stod på schemat hela kvällen. Får vi ta och göra om! :)

Idag gjorde jag premiär på asfalten. Jag drog på mig mina träningskläder för en runda runt lid-sjövik. 7 km blev den totala sträckan med en medelpuls på 194 och en hastighet på 5.45. Känns riktigt bra med tanke på att jag inte är under 6.00 tempo när jag springer runt sjön. Tjejmilens tid i år lutar mot ännu ett nytt personbästa för min del :)

Ikväll blir det ytterligare en kväll med tjejsnack, god mat och massa påskmyyyys <3


The mind asks the questions, the heart has the answers.

Shout it out.

Skärtorsdag idag. Innbär att jag "bara" jobbar till 18.00 idag. Det är sådana här dagar man önskar att man alltid jobbar på fabrik. Ledig eller halvdag hade inte suttit fel liksom. Men det finns väl fördelar och nackdelar med allt här i världen.

Tur att det i alla fall är full dag på salongen, har en timme nu innan nästa kund kommer som jag tänkte ägna åt min skattedeklaration. Hur ska jag reda ut det här!? Men annars är till och med lunchen inbokad med kunder idag.

Direkt när jag slutar idag styr vi (läs jag och Linnéa) bilen mot gislaved för att heja fram arbetskamraterna som spelar en förhoppningsvis avgörande semifinalmatch idag i volleyboll. Har aldrig sett en volleybollmatch innan så det ska bli väldigt intressant. :)

Jag och pappa har träningsläger i helgen! Så det lär förhoppningsvis bli några träningspass. Grymt sugen eftersom att jag inte tränade igår och lär inte hinna träna idag heller. Så jag lär vara laddad hela helgen! Hoppas också att vädret väljer sin egna väg och inte tar meterologernas förutspådda vandring, för i så fall vill jag ut på banan och vandra med mina klubbor i högsta hugg. :)


I won't let you go...

Somebody that I used to know.

Vilken härlig dag! Jobbet gick fint och hade en riktigt trevlig dag där med världens godaste kladdkaka som Linnéa hade bakat till oss på vårat tisdagsfika. Var information om Barcelonaresan idag med. Åh, vad jag längtar! Tänk er, 25 grader och sol, farandes på en cykel genom barcelonas stad.

Efter jobbet fick jag med mig brorsan ut på en kort men intensiv löparrunda. Fort gick det. Därefter ett pass TRX och sedan hoppade jag i simbassängen med Linnéa. 1000 meter fick vi ihop och kunde kliva ut ur duschen välförtjänta av varsin glass!

Kvällen avslutade jag med Innebandy! Kval till div. 2 och minst oavgjort krävdes för att få vidare Gnosjö till en högre division. Underläge ända in i sista perioden då de lyckades få in de där två målen som krävdes för en sudden. Väl i sudden höll dem ut i sina 5 minuter och är därmed vidare till division 2. Stort grattis till grabbarna! :)

Nu blir det sängen. Bums, med detsamma!
Puss <3


Don´t play...

Då var söndagskvällen kommen. Skönt dock att jag inte har samma söndagsångest nu som för några veckor sedan. Jobbet är roligt på grund utav alla sköna människor jag har runt mig. Det tackar jag för!

Fredagen tillbringade jag med min fina vän Linnéa. Skulle bli utgång till harrys men slutade i kulltorp, men det var trevligt ändå.

Igår tog jag mig vidare till Växjö för en utgång med underbara Åsa. En trevlig kväll med massa god chokladdoppad frukt, cider och dans i benen! Lunch på stan idag innan jag åkte hemåt igen.



"Don't play the stupid game
Cause I'm a different kind of girl"

RSS 2.0