A little bit closer.

1000m simning med Linnéa ikväll, därefter gjorde sötisen pannkakor till mig :) Så vi satt och smaskade på pannkakor och glass med en massa tjöt. Riktigt bra avslutning på en onsdag!

Sovmorgon imorgon ;D
God natt!


Spread a little light

Har precis släppt iväg mina två sista kunder, två stycken riktiga färgmakeovers, den ena från svart till rött, den andra från mörk, mörk brun till ljus guldbrun. Härligt att se lite vårförändringar. 

Nu ska jag inhandla lite saker tills ikväll när Linnea kommer och gör pannkakor till mig. Men innan dess ska vi hoppa i bassängen i simhallen för några längders sim. Mysonsdag! 

Förresten, i april åker jag till BARCELONA! :D Underbart!

Top model

Har slagit mig ner i soffan, men inte under reklamerna, då springer jag runt här i lägenheten och småstädar lite överallt.

Helgen var bra. Körde ett 75 minuters pass spinning på lördagförmiddagen innan jag drog iväg mot växjö. Väl framme så hämtade jag upp bästaste Åsa och Lisa så drog vi till Samarkand för lite shopping inför kvällen. Räkfrossa och utgång på sivans, I love it! Därefter efterfest och kebab från kebabvagnen ;)

Söndagen tillbringade jag med Åsa, en promenad in till stan, en riktigt god sallad och därefter en promenad hemåt för lite mys i soffan innan jag begav mig hemåt Gnosjö igen.

Ett pass spinning igår och ett pass TRX idag. Helnöjd! :)

PUSS <3

I will tell you a story.

Vilken träningsvärk. Hemsk men ändå på något sätt älskar jag den. Ryggen och rumpan känns som jag vet inte vad, ont gör det i alla fall. Tyckte att jag kom på en bra ide med att försöka träna bort den värken idag med ett pass spinning, det gick la sådär. Känner fortfarande av värken. haha men har ju gjort ett träningspass för idag i allafall. Tre pass avklarade denna veckan och ett till minst ska det bli.

Är sjuuukt peppad inför helgen. Träffa världens underbaraste vänner. Dessutom ska jag ägna mina tankar till min fina Linnéa som kommer att slita i skidspåret :) Nästa år gör vi det ihop!

Fredag imorgon, Vad händer!?

PUSS <3

Show me how you'll do.

Onsdag idag och mer än halva jobbarveckan är gjord! Längtar så sjukt mycket efter helgen nu. Lördag kommer bli greeeeeeeat. Och på fredag ska jag ääääntligen få färga mitt hår och kvällen vet jag inte riktigt hur den kommer se ut än. Något bra hoppas jag på i alla fall. :)

Spinnade i måndags, innebandy med tjejerna igår, xfit idag. Brabra!




Puss <3


.

Har haft en riktigt bra helg. Började helgen i fredags med pizza hos Linnea, därefter fixade vi oss innan vi drog iväg till Kulltorp där Anna hade fest, en riktigt trevlig kväll som avslutades med glass på mc donalds. :)

Igår var det dags för spinning, 75 minuter, riktigt hårt, bastu, korv och lite bad hann vi även med. Kvällen tillbringades hos Linnea och Andreas med god mat, spel och film.

Kl. 07.30 träffades vi idag ute på sjön, jag, Linnea, Andreas och Jakob för att fiska och grilla. Lyckades få tre gäddor och äta en himla massa korv! Mysdag! I eftermiddag har jag varit en stund på salongen och hållt i en sminkkurs. Riktigt kul och jag hoppas den var lärorik. :)


Imorgon ny vecka, nya möjligheter.


.

Kan inte riktigt förstå.


Vilodag!?

ja det är frågan. Vila eller inte. Det få nog bli en kväll hemma i soffan, har trots allt hunnit med tre pass redan denna veckan och det blir minst ett till innan veckan är slut. Hem och laga något gott att äta istället kanske. Sista kunden ringde och bytte sin tid, så nu blev jag helt plötsligt ledig lite längre ikväll. Skönt!


Äckligt.

Har haft min sista kund för dagen och ska nu in på Ica för att handla hem lite nyttigheter eftersom att kylskåpet gapar tomt. Därefter ska jag iväg på ett pass X-fit ikväll. Har en fruktansvärd träningsvärk idag efter gårdagen, först 8 timmars 17kgs lyft på jobbet, 3,5 ton totalt, därefter ett par timmar som jag spenderade i pulkabacken med mina små innebandytjejer. Inte nog med det tog jag mig kraft till att köra ett pass Athletic på kvällen. Kanske inte så konstigt att kroppen skriker av smärta idag?! haha

Men nya tag och ny träning idag! Härligt :)


PUSS <3



Jag vill med ha spooooooortlooooov! :(


Inleder en ny arbetsvecka.

Måndag igen, helgerna går alldeles för fort. Har varit en bra och skön helg. Fredagskvällen ägnade jag åt min familj med lite mat och sedan åkte jag med syster upp till töllstorp för innebandymatch.

Lördagen började jag med ett spinningpass, 75 minuterspass. Riktigt tufft sådant, men jag kan inte göra något annat än att älska det och läääängta till nästa. Därefter åkte jag, mamma och syster upp till jönköping, på jakt efter en balklänning till Julia, vilket vi lyckades med, en tur på IKEA hann vi med också.
Under kvällen besökte jag Linnéa, vi lagade mat, kollade tv och hade det riktigt bra! :)

Igår tog vi med skidorna och hundarna ut på sjön, 6 kms längdåkning ute på sjön är riktigt härligt och borde få upplevas varje helg! :)

Idag har det jobbats hela dagen och därefter ett pass spinning innan matlagning. Imorgon ska vi ut i pulkabacken, därefter ett pass athletic! Häääääärliga vecka! :D

Working 9 to 5.

Den låten stämmer verkligen in på den här dagen. Har precis haft min sista kund och ska nu ta helgledigt. Ikväll blir det nog lite slapp hemma hos familjen för att ladda upp för ett galet spinningpass imorgon, 75 min, vad har jag gett mig in på? På tal om träningen så ökade jag vikterna igår på athleticen. Både på rygg och bröst, så idag känns det i musklerna. Riktigt skönt! Synd bara att jag inte hann till powerstretchen idag, hade varit riktigt gott. :)

Ha en trevlig helg alla! :) PUSS! <3

Athletic

Två kunder kvar för idag, därefter åker jag hem och byter om för ett pass Athletic, lääängtar! Har aldrig i hela mitt liv kännt ett sådant här sug efter träning som jag gör nu för tiden. Jag älskar det och skulle allra helst träna tre gånger om dagen! Tyvärr har man ju ingen tid för det och vilan är dessutom också väldigt viktig!

Var hos farmor igår en sväng efter jobbet, eller rättare sagt blev jag kvar där i två timmar. Riktigt mysigt med lite prat och fika framför brasan! :)


Wild ones

Fast anställning - check!

Spenderat två dagar på Heco nu sittandes med hörlurar i öronen. Kan inte riktigt slita mig ifrån dem. Hörlurarna sitter som fastlimmade i öronen. Så sjukt bra bok lyssnar jag på nu, och dagarna går sjukt fort! Brabra! Jag är inget fotbollsfan men har ändå tagit mig an Zlatans bok. Och ja, jag är fast! Som sagt två dagars jobb, det vill säga över 16 timmars lyssnande av ljudboken. Tiden bara rinner iväg och jag vill inte ens sluta jobba för då måste jag sluta lyssna.

Över till något annat, spinnade ett 45 minuters pass igår efter jobbet. Riktigt skönt att få ur all frustration på livet och all energi som behöver få rinna av mig. Idag testade jag på TRX för första gången, och det var absolut inte sista! Herregud så jobbigt, men så jäkla roligt!

Försöker komma på vad jag vill med mitt liv, men det finns många vägar att gå. Frågan är vilken ska jag välja?!

PUSS! <3


Jag saknar dig mindre och mindre.

Har precis lagt in lite bilder från Vemdalen 2012, så här bjuder jag er på några av dem ;)







Över broar genom staden

Har precis haft dagens första kund. Hunnit med en tur till värnamo med mamma och hundarna också, vaccination hos veterinären, lite handling på kvantum, kikade lite spinningskor på svennes och ändrade mammas glasögon på specsavers, så en hel del hann vi med i alla fall :)

Nu ska jag hem på lunch innan eftermiddagspasset drar igång, ikväll blir det athletic. Börjar känna en förkylning i kroppen, men jag hoppas att jag bara inbillar mig. Ska hålla mig så frisk och kry jag bara kan! :)


RSS 2.0