Rhodos!

Om två timmar sitter vi i bilen påväg till landvetter. Inte lång tid kvar nu. TjooooO! :)

Har packat ner allt i det stora bagaget nu ska jag bara hitta en bra väska att ha som handbagage också. Men det ska vi nog kunna leta fram något. Hoppas jag iaf! :)

Ska byta om och göra mig klar också OCh hinna äta någonting. Kanske inte hinner sitta här mer nu då. CiaooooO!


Jobb

Ja det är så. Jag jobbar! Är på salongen, har min första kund vid halv 12. Så åkte ner lite tidigare för att fixa med bokföringen och det som har blivit liggandes under semestern, är inte klar riktigt ännu, ska fixa lite med mitt 1-årsjubileum och sådant.

Sitter också och försöker komma på allt som ska med till Rhodos. Bara två dagar kvar nu! Jag lääääängtar! Dock lär jag ju glömma hälften. haha.

Nu ska jag återgå ifrån min paus till arbetet.
Ciao!

Grattis Pappa!

Nu bär det av till jönköping för tredje dagen i rad. I like it. Ska shoppas lite med systeryster. Hoppas man hittar en hel del, verkar kanske inte bli så men men I Hooooope! :)

Grattis Pappa på födelsedagen! :)


Ciao.

Jönköping

Hemkommen ifrån en väldigt mysig kväll i Jönköping med Åsa och Lisa. Det blev en riktigt bra kväll. En bra bio med en låååång fika efter det på ett väldigt mysigt café, trots nästan tre timmarna på fiket tog inte pratet slut där inte utan fortsatte även hela vägen hem. Tack för att ni finns tjejer. Ni får mig att öppna ögonen och verkligen se. Sedan att förstå är en annan sak. Jag älskar er grymt mycket och skulle inte kunna tänka mig ett liv utan er. <3

Imorgon styr jag och syster bilen mot jönköping för lite shopping.

God natt.

Biomys

Nu ska jag och mina favoriter snart iväg upp till jönköping för lite bio i regnet. Myyyys! Sex and the city står på menyn! Kommer bli en heltrevlig kväll <3

Åkte hem till Tom igår och träffade en litenliten vovve som var där över dagen, jag hoppas på att dem blev så kära i den så att dem behåller den! skitsöt liten papillon/tibetansk spaniel. Myyyys. Sedan åkte jag, tom och Öster upp till jkpg för lite streetrace, några race hann det ju gå innan det avbröts på grund av regnet i alla fall. :)

Ne nu ska jag bege mig bort mot systrarna Lindström.
Ciaooo!


4 Dagar kvar!!!!!!!!!!!!!!!!! :)


Lördag

Igår var jag och mamma ute och sprang en runda på 5 km innan det blev trerätters middag gjord av pappa. På menyn stod det till förrätt: pilgrimsmusslor m. sparris, till varmrätt blev det lammkotlett med potatisgratäng och till efterrätt blev det äpplen m. kanel i smördegsbåtar tillsammans med glass. Gott, och nya smakupplevelser.

Idag åkte jag, mamma och pappa till gislaved en sväng, pappa skulle inhandla fiskegrejer, så jag och mamam kikade runt i önskabutiken och sedan tog vi en sväng inne på rusta också. Inhandlade två korgar till mitt smink och så.

Nu väntar jag på att maten ska bli klar innan jag åker till Tom. Dem har en hundvalp där hemma idag så jag hoppas jag hinner se en skymt av den när jag kommer! :)
Pusssss

Öland!

Har nu tillbringat 3 nätter på Öland. I måndags packade vi våra väskor och tält och begav oss till Öland, dvs jag, mamma, pappa och jesper. Julia var tvungen att jobba. Fick också påhälsningar ifrån Tessan, Christian och Moltas de två första nätterna. Måndagskvällen grillade vi lite korv och var borta i Gith och Bosses husvagn och tjötade hela kvällen, jag var även med Moltas nere vid havet för han skulle bada.

På tisdagen var det mulet när vi vaknade så vi tog en runda in till stan, inhandlade en badmadrass och så åt vi glass i parken. Mysigt. Sedan hem och solade och badade hela eftermiddagen. Tacos på kvällen, mums.

Onsdagen tillbringade vi ute i solen hela dagen, eller förmiddagen i alla fall. Familjen Aderlind/andersson åkte hem. Vi som var kvar åkte in till en stor godisaffär inne i borgholm och inhandlade en massa godis. Sedan blev det mat och mys med kortspel.

Igår blev det sol och bad på förmiddagen, sedan åkte vi mot Kosta Outlet, en tröja inhandlad, innan vi åkte hemåt.

Sen igår kom Tom till mig, myyyyyys <3

Ikväll blir det trerätters! Gott!



Äntligen!

Äntligen har jag tagit semester! såååå skööönt! Ska njuta av varje sekund. Så ofta det bara går i alla fall. Hämtade hem Julia idag från försvarsmakten, kom hem vid tre så då tog vi bilen och åkte en sväng till Gislaved för att inhandla varsin resväska. Åker ju trots allt snart! ;) Tog ett varv inne på Lindex också och hittade givetvis lite saker, en bikiniöverdel och två stycken tunikor/klänningar! Najjjs! :)

Nu ska jag snart käka oxfilé, mums. Sedan ska jag bort till Åsa och Lisa en sväng och fira semestern! :D
Have a nice day!

Semester!

Nu har jag semester! Eller nej, inte ritkigt än. Har tre dagar kvar på salongen. Men har i alla fall semester ifrån Heco nu! :) Sköööönt! Bara det fina vädret håller i sig.

Tog en cykeltur med Åsa och Lisa idag eftersom att Lisa var tvungen att inviga sin nya Sjösalacykel! I like it! Så en runda runt kyrkan blev det i alla fall. Hur ska jag klara mig utan er i höst? Åhhhhhh, mitt hjärta blöder. Jag hoppas ni kommer hem OFTA och att jag får hälsa på! :D <3

Nu ska jag skriva ut lite bilder till salongen, ska storstäda där imorgon och pynta till det lite inför semestern. :)



Helgen

Vilken underbar helg.

I fredags tog alla som var hemma på sig träningskläderna dvs jag, pappa jesper och mamma. Åkte upp och sprang runt sjön. Sedan kom vi hem där vi dukade upp inne vid köksbordet med räkor! Så räkfrossa blev det. Mysigt <3 Skulle kolla twilight med jesper också men jag somnade så han fick titta själv.

Igår tog jag, mamma och pappa en långpromenad vid 8 på morgonen. Meja var ju med såklart också. Genom skog och mark gick vi ;) När vi kom hem blev det frukost på altanen och på med bikinin. Men orkar man ligga och pressa eller? nej, verkligen inte. Åkte ner till samhället en sväng för att inhandla en liten present. Sedan var alla så varma så tog en tur ut till sjön och badade med mamma, pappa och meja. Sedan hem och äta och på kvällen tog vi en lång cykeltur på ca 2,5 timmar. Underbart!

Idag blir det kalas, sedan löpning ikväll.

Tycker att min syster och min man kan ta och komma hem nu! Tom kommer visserligen ikväll. :)
Ne nu ska jag byta om, går fortfarande i pyjamas. haha

Fredag!!!!!!!!!! :)

Skönt med Fredag! Klockan 6 i kväll tar jag helg, så jag har några arbetartimmar framför mig men det ska nog gå fint. Ikväll blir det kanske en löparrunda? eller en promenad? Sedan ska jag slänga mig i soffan framför mina twilight filmer som kom igår! :) GötT!

Förresten sprang jag en mil om inte mer häromdagen! Gött!

Saknar redan min älskling som befinner sig i Norge, hur ska jag överleva helgen? ;)
Pusssss

Twilight

Nu är Twilight och New moon påväg hem till min postlåda! Underbart!


Eclipse

Har kunder hela dagen idag, gött. Är precis tillbaka från lunchen. Jag säger bara vilket vackert väder vi har idag! Underbart! Synd bara att man inte slutar förrän 5! :( Men imorgon ska jag i alla fall njuta, eller just det, jag ska jobba! En stund i alla fall. Aja resten av dagen ska jag njuta! :)

Ikväll efter jobbet beger sig kvartetten upp  mot jönköping för att avnjuta en middag på Jensens och njuta ännu mer av Eclipse. Underbart!

<3

uppdatering

Oj vad längesen jag skrev. Har inte riktigt hunnit med att skriva här. Har hunnit med en hel del annat, rally, midsommar, solbränna och massa annat! Jag har ju till och med hunnit sluta skolan! :) Så nu är jag diplomerad makeupartist resten av livet och ännu ett yrke i bagaget, inte illa.

Kan ju börja med allt från början, Rallyt helgen innan midsommar var mysigt, fint väder, nästan hela tiden i alla fall och trevligt sällskap. Torsdagen efter det var det skolavslutning, Härligt! Så sen tog jag och syster en sväng till kungsbacka för att shoppa lite. och sedan drog vi vidare mot Varberg! Tog en löparrunda med pappa på kvällen så kom Tom, Bagge och Elin också! Sedan var helgen i full gång. God dricka, ullared, trevligt sällskap, krabbfiske och mycket mat, men det bästa var nog soooolen! :D Gjorde dessutom mitt första dopp för i år. I havet dessutom midsommarnatten. :)

Helgen gick i alla fall alldeles för fort och nu är jag tillbaka på Heco och tillbaka på Salongen. Skönt faktiskt att komma tillbaka till verkligheten. Nu ska här kämpas med salong och arbete! :D

Idag har jag suttit hela förmiddagen med hemsidan och lämnat in bilen på lagning. Bromsarna är kaputt, men nu får det bli en ny bil snart, ska bara jobba ihop lite pengar först! :)

Full rulle på salongen i eftermiddag/kväll! Sköööönt! :)
Bjuder på ett par bilder från slutfotograferingen.



RSS 2.0