När solen går ner.

Nu är jag Värnamobo sedan två dagar tillbaks. Känns så sjukt bra. Tror jag kommer stortrivas, känns så. Trots att jag just nu bor i ett rum fyllt med bara ouppackade kartonger. Men i helgen hoppas jag på att få lite ordning på det hela. Ska upp en sväng till Ikea och se vad dem kan erbjuda mig för roligheter. Nu ska jag ta och beställa ett par fina gardiner till min nya lya också. Sen blir det lunch och iväg till gamla lägenheten och städa så mkt jag hinner innan nästa kund. :)

Nya lägenheten

Så otroligt glad dag idag. Hämtade ju som sagt ut mina nycklar till lägenheten och dessutom ska jag få måla om den och göra den fin(are). Så imorgon är det jag, syster och bror som ska hoppa i målarkläderna och måla väggarna vita! Funderar på en fondvägg, ljusgrå, men vi får se. Ska kika på lägenheten imorgon igen innan jag bestämmer mig! :)
 
Måste bara säga att fy fan vad jag är kär. Har verkligen hittat min man! Han är underbar på alla sätt och vis och ingen gör mig lyckligare! :D <3

Det vackraste jag vet.

Idag är en bra dag! Vaknade kvart över sju, ovanligt pigg utan att klockan hade ringt. Drog på mig träningskläder och stack iväg på årets första löprunda. 4,5km blev det och jag är otroligt nöjd, trodde aldrig jag skulle orka och dessutom inte så snabbt som jag sprang. Träningen har nämligen inte legat högst upp på min prioriteringslista nu på ett tag. Är i alla fall i full gång nere på salongen och ska strax hem för att packa in det första flyttlasset i bilen, för idag hämtar jag nycklarna till min nya lägenhet! Underbart! På vägen till värnamo ska jag även stanna till med Petra på chappen för lite lunch och sedan följer hon med mig och så ska vi kika in stan lite också. Bra fredag! Behöver dock åka tillbaka till salongen sen och fixa klart bokföring och deklaration. Imorgon blir det även jobb på Heco. Men jag tror det blir en bra helg ändå. :)

RSS 2.0