Under löven

En riktigt bra låt som spelas för fullt på min spotify just nu :)

Har precis intagit soffan efter si sådär 13 timmars jobb idag. Skön känsla! Nyduschad och insmord i lite dove :)

Full fart på salongen! Jag älskar det!

Nu är det bara imorgon också, sen tar jag helg för då sticker jag till Stockholm! Årets bästa helg! :D


Just det! Bokade skidresa igår med! Niiiiice! :)



Bjuder på en nyduschad, osminkad men glad Amanda i pyjamas! :D

När ingen vet, när ingen ser.

Nyss hemkommen från jobbet. Väntar på att det ska sluta att regna, eller i alla fall regna lite mindre så jag kan ut och springa. Har varit riktigt duktig med träningen nu, skönt! Annars blir det lugnt ikväll, lite gossip girl och så kanske. :) Håller på att tvätta med, men det sköter ju sig självt :)

Var och fiskade kräftor i helgen med familjen. Mysigt var det! På lördagen var vi även på dop för lilla Amenine Ebba Therese Aderlind :) Sötunge!

Igår fick jag mig en makeover. Frida och Julia hjälpte mig att slinga och sätta i lite mer hår :D Längtar tills imorgon då jag kan göra i ordning det lite också :D



Kedjan

Tillsammans tar vi chansen att förändra <3

Längtat!

Har verkligen längtat efter en sån här lördag! Då dagen börjar med ett träningspass och sedan sätter man på en tvseriebox och där ligger man framför tvn hela dagen. Jag bara älskar det! Eller ja, någon gång ibland i allafall.

Nu ska jag fortsätta på min tvbox! :D


Thinkin' I'm going crazy, oh :)

Torsdag

Vart tar tiden vägen? Fattar inte!

Mycket har hänt sedan sist. Lördagen var en supertrevlig kväll som började med trerätters och drinkar hemma hos mig innan vi begav oss mot Sigges Loge för lite dans och September! Härlig kväll med härliga människor.

Söndagen spenderade jag med mamma, pappa och bror min uppe på A6 och IKEA. Fick med mig tre par skor hem och en massa grejer från IKEA. Härlig shoppingdag! :)

Måndagen och Tisdagen spenderade jag på Heco och därefter hos farmor och farfar för att bygga ihop deras nya köksskåp. En riktigt rolig syssla, skruva, spika och läsa ritningar :)

Jobb igår, idag och imorgon innan vi tar helg! :)

Freiiiiitag!

Älskar Fredagar! Eller i alla fall efter kl. 17.00 då man får gå hem och ta helg! :D Har en fullbokad dag på salongen så inväntar just nu dagens första kund. Ikväll blir det städning inför imorgon och lite planering av mat som ska göras tror jag allt. Jobbar ju imorgon så bäst att det mesta är klart.

Läääängtar!
Älskar livet just nu!

I'm back.

Tillbaka till verkligheten. Vart tog mina 4 semesterveckor vägen? Dem försvann helt och hållet. Puff!

Kom hem i fredags morse efter en uuuuunderbar vecka på härliga kreta. Sooool, bad, vågor, bikini, sommarklänningar, drinkar, tzatziki och en himla massa annan god mat. Hur underbart låter inte det då?

Spenderade hela helgen i jobbarkläder. BågskytteSM gick av stapeln i töllstorp så där fick jag agera kassörska i cafeterian. En riktigt rolig jobbhelg faktiskt. Ingen rast och ingen ro, bara massa jobb men gud va kul det var! Sedan dess har jag dessutom hunnit med två dagar på Heco, en kväll i jönköping för lite shopping. Nu står jag på salongen, ska snart hem på lunch innan kunderna ramlar in igen för eftermiddagspasset.


RSS 2.0