Polisanmälan

Har nu gjort min livs första polisanmälan. Jag hoppas inte det blir fler! Idioter säger jag bara!


På morgonen kommer jag ner till salongen och möts av en kondom på dörrhandtaget. Nu har någon haft kul tänkte jag, men funderade inte mycket mer på det tills jag tar fram nyckeln och försöker sätta in den i nyckelhålet. LIM! Lim överallt i hela nyckelhålet. Idioter! Dessutom har dem limmat fast kondomen. Verkligen mysigt! Johan kom i alla fall ner och fick upp dörren efter en stunds arbete men vi får inte ut nyckeln igen. Kunde i alla fall ha min första kund vid tio, så nu har jag ingen förrän i eftermiddag. Men jag kommer ju inte här ifrån. haha. Inte förrän pappa har bytt lås.

Det är i alla fall polisanmält!

Är så pissssssssssoff nu så nu ska jag plugga "hur man fyller i en deklaration"
Ciaooo!

 


Träning

Känns redan i kroppen att jag tränat nu ikväll. Tog tummen ur röven och lyfte mig ur soffan för att ge mig ut och springa. Riktigt härligt var det idag faktiskt vilket resulterade i att jag till och med förlängde den tänkta rundan 2 gånger. Så 6 km blev det :) Riktigt nöjd och imorgonkväll blir det friskoteket med Lisa! :) Underbart! Ska verkligen försöka göra allt nu för att få igång löpningen ordentligt :)

Meja var med mig ute och sprang också! Den sötnosen. Att hon orkar. Min lilla älskling <3

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Har ju en jobbardag imorgon.
Denna veckan blev det 7 jobbardagar av 7 möjliga så tur att det är påsk nästa helg och lite ledigt! :D
God natt min skatt <3

Trött

Är så grymt trött. Är det på grund utav att man ställde om tiden idag kanske? Ne jag vet inte. Kanske beror det på en väldigt jobbig vecka med jobb varenda dag.

I förmiddags var det dags för hundkurs. Kul att man får så mycket beröm och att Meja är så duktig :) Idag övade vi på att gå slalom mellan dem andra hundarna, riktigt kul faktiskt.

Efter det blev det lite jobb på Heco. 4 timmars slitande i min ensamhet, eller Meja var med och höll mig sällskap. Synd att hon inte kunde hjälpa till och plocka också. haha.

Nu ska jag lägga mig vid tvn och lite senare blir det träning! :)

Tacosdoft

Hela huset är fyllt av doft ifrån tacosen. Mums! Ska bli riktigt gott efter en lång dag.

Har hunnit med en hel del idag. Jobbade på salongen i förmiddags. Två kunder, En som skulle klippas och en som skulle klippas och slingas. Sedan blev det storstädning där nere, skönt att ha det gjort till nästa vecka. Efter jobbet åkte jag och pappa en sväng till gislaved. Inhandlade en ny träningströja och två boxarlinne. Efter turen i gislaved kollade jag veckans avsnitt av vampire och tog mig en powernap. Därefter skjutsade jag Matilda till Värnamo.

Och nu blir det Tacos! Ciaoooo!

Baby, I´m dreaming

Har precis kommit ner till salongen för några timmars arbete, en klipp och färg och en klipp står på schemat, därefter blir det även städ av hela salongen. Måste göras när man inte har tid mitt i veckorna.

Min första kund kommer om 10 minuter så jag ska fatta mig kort här.

Igår hade jag min trerättersmiddag. Jag sätter en 7:a på mig själv. haha, blev inte riktigt som jag ville eftersom att jag inte hade så myckt tid, jobbade till sju igårkväll.

Kvällens meny var

Förrätt:
Räktoast

Varmrätt:
Kyckling med ädelost och päron, serveras med ris.

Efterrätt:
Chokladmousse med hallonsylt.

Ja efterrätten blev inte så lyckad. För söt. Inte alls som jensens gudomliga mousse ;) haha

Ne nu ska jag sluta babbla. men vart tog solen vägen som tittade fram i går?

Underbart väder!

Igår blev en lång dag. Jobbade på salongen fram till klockan sex, sedan for jag iväg till gislaved för att gå på skatteverkets informationsmöte. Man blir mer förvirrad efteråt än vad man var när man kom. Men det ska nog ordna upp sig när all information har lagt sig.

Åkte ifrån gislaved direkt till reftele för att hjälpa frida att ta ur hennes löshår. När vi var klara med det var klockan halv elva så sen satte jag mig och kollade klart på Avatar med Tom och Lotta. Lååång film vilket betydde att jag har inte en aning om när jag somnade i natt.

Idag blir ingen lugn dag heller. Har redan klarat av ett par kunder och har en kvar innan jag åker hem på en halvtimmes lunch. Längre blev den inte idag eftersom att jag har fått in en massa kunder. Sen i eftermiddag har jag en kund och sedan kommer fem stycken tjejer från www.gnosjocoolt.se som ska få göra vad de vill i stort sett, så kvällen kan bli lång. Sedan ska jag hem och laga trerätters till hela familjen. Vi får la se hur det ska gå, haha. Men det ska nog gå bra hoppas jag :)

Efter maten säger jag nog godnatt! :) haha
Ha en underbart bra dag i det fina vädret :)

Vårinspiration

Igår på visningen fick man en hel del inspiration till vårens trender och frisyrer. Korta nackar och längre upptill är vad som gäller i vår, riktigt coolt om man är den som vågar. Dessutom är det mycket stora hår, så som Neo i melodifestivalen på både tjejer och killar. Inom make-upen är det mycket pastell och mycket ögon med mindre fokus på läppar, också riktigt roligt mode :)

Har nu haft två kunder på morgonen och båda har velat göra något nytt. Så den ena blev en page med raklugg, skitsnyggt eftersom att hon passade så himla bra i det. Den andra kunden Gjorde jag en kort undercut på sidorna. Också mycket snyggt och kul med något nytt :)

Nu kommer snart min tredje kund.
Ciaooo!


Skön morgon

Har hunnit med en hel del redan, duschat, sminkat mig, torkat håret, vatt ute och gått med Meja, ätit frukost och så :) Nu ska jag ner till salongen för min första kund kommer redan vid nio.

Vi hörs senare, ciaooO!

Håruppsättning.

Idag ska jag öva på Lisa, hon kommer alldeles strax hoppas jag. Vi har tyvärr inte så mycket tid att öva på men jag har iaf en idé i huvudet, hoppas bara att det ska fungera nu som jag tänkt mig. Direkt efter att vi är klara med Lisa så åker jag till Värnamo för att gå på visningen :)

Berättar mer sen, nu kom hon :)

Onsdag

Idag är det onsdag vilket betyder arbete på salongen. Idag en en lugn dag medan torsdag och fredag är fullproppat, har till och med fått sätta in kunder på lördag morgon. Men det är kul att det är mycket att göra :) Dessutom ska jag ju iväg ikväll till John Bauer för att gå på visning med vårens trender och mode och imorgon ska jag till skatteverket i gislaved på ett informationsmöte om hur man fyller i sin deklaration på rätt sätt. Ska bli intressant faktiskt. Jag älskar faktiskt den administrativa delen här på salongen.

Nu ska jag föna vågor på dockan inför gesällen. Det närmar sig med Stormsteg!

Här får ni en bild på mig och meja på kursen i lördags :)


Sweet dreams - Beyonce

Igår fick vi våra lönekuvert på jobbet vilket innebär att det snart är löning :) Dock ingen stor summa denna gång. Nästa månad ska bli bättre eftersom att det är den sista jag får innan jag drar iväg till göteborg under tre månader! ;O Scary!

Har jobbat med mina favoriter idag. Konstigt att dagarna går så sakta för jag har faktiskt kul. haha. Imorgon blir det jobb på salongen sedan ska jag iväg till min gamla skola för att gå på visning och självklart träffa lärare och en del gamla klasskompisar :) Skoj!

Förhoppningsvis blir det en löparrunda imorgon kväll med, får se hur sent jag kommer hem. Inte så kul att springa när det är mörkt, men det måste ju göras eftersom att jag inte gjorde det idag när jag skulle! Dock fick ju lisa med mig att tröna igår så jag gråter inte för att jag missade idag ;) Dessutom har jag faktiskt haft ont i halsen i två dagar nu, men bara vissa stunder. Mamma är ju sjuk så jag hoppas inte det smittar, hinner inte bli sjuk nu.

Förresten fick jag skattedeklarationen idag :) Underbart att veta vad man minst får tillbaka :) Dock får jag inte mina pengar förrän i December ;( Men då antar jag att dom kommer till användning iaf :) Pengar får man nog aldrig för mycket av haha.

Ne nu ska jag sova. Jag och åsa vill till Kreta. Men vi är inte överrens om hotell. Vi får la se vad sara och lisa säger också. haha.
God natt!

22 Mars 2010

Jobbet gick riktigt bra idag. Kan inte förstå varför det blir så mycket mer gjort när man jobbar själv? haha. Efter jobbet var det till att packa väskan med fika och dra på sig termobyxorna. Det var dags för mulle. Jag gillar barnen. Så underbart söta och goa att ha och göra med. Lekte lekar idag och byggde snöslott :) Nästa gång är sista gången jag kan vara med ;( För sedan befinner jag mig i göteborg på måndagskvällarna. Det gör mig nervös. Tur att det är en påsk i mellan också.

Efter mulle tvingade lisa med mig upp till friskoteket. Det var bra gjort. En timmes träning. Först 40 min på crossen och därefter styrka på maskinerna. Lär ju ha ännu mer träningsvärk imorgon än vad jag hade idag, eller så har jag helt enkelt tränat bort den idag? Hade ju varit toppen i så fall!

Nu ska jag sova för att orka med resten av veckan. Dessutom måste jag jobba 40 timmars övertid denna månaden. Helgerna, släng er i väggen!


God natt!


God natt söndag.

Snart är det ny vecka med nya tag. Det blev träning idag, först 3,5 km löpning ute med pappa som uppvärmning därefter friskoteket för styrka. Gott att komma igång med löpningen även om det inte var så långt. Men nu har jag blivit medlem på http://www.jogg.se så där kan man följa sina tider och träningar :) På så sätt blir löpningen mycket roligare att ta tag i.

Det blir en fartfylld vecka som kommer.
Måndag: Jobb, Mulle
Tisdag: Jobb
Onsdag: Jobb, Visning
Torsdag: Jobb, Skatteverkets informationsträff på 3 timmar
Fredag: Jobb, COOLT ungdomar kommer och ska fixas :)

Alltså händer det mycket denna veckan men det ska bli kul alltihop så det ska :)

Nu ska jag sova, god natt.

http://mejaochjag.blogg.se där kan ni läsa om meja och mina kurser och annat :)

Calle Kristiansson

Jag upplevde mannen på scenen igår. Underbart att få se lite Calle, men dock inget ös på dansgolvet. haha. Det blev iaf några drinkar och ett par onda fötter.

Klockan är kvart över ett och jag har inte kommit ur pyjamasen än, men den ska jag hoppa ur nu för jag ska ut med Meja en stund och promenera med lite godis i handen så hon kan gå fot :) haha Måste ju träna nu när man har kursen en gång i veckan.

Ikväll blir det en liten löparrunda, friskoteket och bastu :) Skönt ska det bli!


Walking to memphis.

Idag är det dags! Jag är laddad! Grymt laddad!

Började dagen med en lång härlig mysmorgon i sängen och kollade på Andra Avenyn, därefter en god frukost med färska frallor ifrån affären och ett glas multivitamin. Sedan for vi iväg en sväng till bredaryd, kollade först in lampbutiken där och sedan smålänningen. Köpte depends nya nagellack, ett av vårens färger :) Så nu ska det målas på en gång till innan det är klart :)

Därefter åkte vi hem till gnosjö igen och gick in en sväng på Puss där jag köpte ett par nya örhängen som ska i. Stiligt. Lite bråttom hem sen för att hämta Meja och Godis och sedan bege sig ner till boulebanorna där hundkursen hölls. Mycket bra var det och Meja var superduktig :) Nu blir det träning, träning och träning för att bli Ännu bättre.

Lagade mat när vi kom hem, spaghetti och räkor. Åhh så gott det är och mamma älskade det ;) Ska nu duscha och sen ska jag till Åsa och Lisa för att förparta lite innan parken och Calle Kristiansson! :)

Have a good night with great feelings ! ;D

Smurfhits no.3

Sitter och lyssnar på smurfarna på Spotify. Underbara låtar! =) Dessutom finns det nya låtar :) Trodde bara att smurfarna fanns när jag var liten men tydligen så gör dem fortfarande musik! Men nu ska jag plugga lite Calleballe musik istället :) Underbart!

Ska också kolla in vampire diaries avsnittet från igår med min bror.
Ikväll blir det spaghetti och räkor till kvällsmat :D Eller imorgon till lunch! :D är nämligen sugen på det men väldigt mätt sen lunchen, fortfarande? Vi får se, och eftersom att mamma äter på jobbet ikväll så blir det nog imorgon istället :)


Nehe, ciaoooo så länge !

God morgon!

Hoppas ni har sovit gott :) Idag är det fredag! Underbart! Det välkomnar vi med en dag på jobbet och lite lockar i håret. Blir nog till att sluta lite tidigare idag.

Ska sätta mig lite med bokföringen och lite sådant nu innan min kund kommer vid 11.

Händer ikväll?
Blir nog en lugn kväll för mig med brorsan. Vi är ju ensamma hemma till klockan 9 för att mamma jobbar och julia och pappa åker till Mora ikväll för att köra Sm i pimpel i morgon. Lycka till säger vi till dem! :)

Have a nice day!

Ballerina Kladdkaka!

Ja, vad ska man tycka om dem? Goda eller mindre goda? Hiss eller diss?

Har precis smakat dem och jag vet inte vad jag tycker. Okej, jag har ju ätit 4 stycken så någonstans måste det ju finnas en god smak med i bilden?

Nu kommer snart Åsa så jag kan föna henne :) Ju mer jag övar ju mer stiger nervositeten, kanske är det för att man vet att det snart ska göras? EN MÅNAD kvar bara! Hur ska jag hinna allt? Men jag har i alla fall lagt upp en liten plan. Så nu ska den bara följas också!

Jag tror jag har diabetes, dricker som en man som suttit i öknen tio dagar utan vatten.

Hejdå.

Lunch

Är just nu hemma på lunch. Har gjort mammas kort afton idag igen. Blev bra :) Men inte helt perfekt och det är det vi strävar efter så nu ska vi öva på den svåraste delen några gånger så att den blir perfekt och då kommer sedan allt att bli perfekt. :) I eftermiddag ska jag öva Åsas föning. Usch. Riktigt svårt. Men jag hoppas att hennes hår ska bli perfekt för det! 

Har påskpyntat i mitt skyltfönster idag. Mycket stiligt blev det med påskägg och tulpaner :)

Dessutom har jag hunnit sätta i löshåret. Nu har jag hår ända ner till rumpan. :O Men det ska nog inte vara så långt. Jag har 20 slingor kvar att sätta i också. Så än är det inte klart, men det ska jag nog hinna med i eftermiddag.

Träningen igår var kanon. Sista träningen för min del den här säsongen! :(
Avslutning på Tisdag iaf :)

Nu ska jag vila ögonen en stund.
Ciaooo!

I'm falling down

Jobbat hela dagen med mina favoriter :)

Efter jobbet blev det en snabb sväng till Gislaved för att köpa hundmat. Jobbigt att det inte finns på något ställe här i Gnosjö? men men, sedan åkte jag hem till mina nyvallade skidor. Slängde i mig lite mat först. Åkte upp till Töllstorp och åkte först 3,5:an ett varv och sedan två 1,5 varv. Inte så långt men jag var iaf helt slut efteråt. Åkte hem och bytte lite kläder för en långpromenad med Meja, behövde rensa huvudet. Det resulterade i 1,5 timmes promenad. Skönt!

Nu blir det duschen och sedan sängen typ? :)


It's hard too be the good one.

Mulle.

En bra dag på jobbet tillsammans med Ida wickman, vi kämpade in i det sista, men det gav resultat i alla fall.

Följde med mamma på mulle sen med. Så söta ungar, åkte stjärtlapp och grejer ;D Skoj att få leka av sig och fika ute i skogen :)

Nu blir det tv för mer ungar :) Jag är verkligen kär i ungarna som är överallt <3 :) Fattas bara en egen :) haha

Puss


Förlust.

En tung förlust idag. Hade ledningen både första och andra perioden, sedan vet jag inte vad som hände. Kanske tryckte dem till lite extra med deras feta rövar så att vi flög ur plan. Men inte mycket man kan göra mer än att glömma och gå vidare.

Väntar nu på att maten ska börja lagas så vi får la se när det blir. Fläskfile och hasselbackspotatis blir de iaf och det är det ju värt att vänta på om man säger så.


Goodbye my lover !

Idag är säsongens sista match! Tråkigt men sant. Laddar med lite melodifestivalenlåtar. Skön musik, dock inte speciellt mycket upptempo i dem. Men det funkar eftersom att det finns vissa riktigt bra låtar ;) Just nu spelas Peter Jöback - Hollow. Riktigt bra!

Får se vad som händer ikväll. En påse chips framför tvn? Gud vad bra det låter, men det blir nog inte riktigt så :)

Love, Peace and Hope <3

Have a happy period!

Har haft kalas här hemma hela dagen. Men vid kvart i fem smet jag iväg ner till Åsa och Lisa för att åka till Forsheda. Efter att vi virrat runt i byn ett tag så kom vi äntligen fram och kunde inta tredje bänkraden framifrån. Vi infann oss där för att ta del av Saras liv de senaste 8?! månaderna. Eller liv och liv, hennes skoltid. Det var konsert och det var grymt bra. Men nu har hon bara en konsert kvar och sedan lämnar hon det livet och kommer hem till oss i småland igen :) Skönt att ha någon på hemmaplan när de andra drar iväg. Sara du ska veta att det lättar mitt hjärta lite ;)

Melodifestivalen är bojkottad av mig från och med i år. Blir alltid lika besviken även om anna har en jättebra låt så kommer hon inte komma långt i eurovision och hon hade heller inte den bästa låten. Nog om det iaf.

Nu ska jag snart sova, tagga säsongens sista match imorgon. Tråkigt! Men ändå skönt med ett break, man behöver det för att hitta det bästa :)

I wanna know what love is... Bra låt förövrigt :)

Friday night is coming to town.

Sitter här hemma i fåtöljen i storarummet och väntar på maten. Har hunnit med mycket idag. Eller det känns så i alla fall. Först jobb på salongen, sen hem, bytte om och följde med pappa ut och åkte längd. 7 km blev det idag också. Hann inte mer för vi skulle hem och hjälpa till att städa på grund utav att det kommer folk hit i morgon. Nu börjar det lukta mat här hemma. Mamma står vid spisen och kokar ihop en tre rätters. Vad det blir vet jag inte än. Ska bli spännande, hoppas det går att äta bara. haha. Men det ska det nog gå att göra.

Inget kul på tv ikväll?
Förslag någon?


Puss <3

Friday, I'm in love.

Fredagar är nog de bästa dagarna på hela veckan. Eller nej jag ångrar mig, lördagar är såklart dem bästa på hela veckan. Fredagar jobbar man ju? haha. Ikväll blir det trerätters hemma. Mamma ska laga trerätters utan att vi vet vad det blir, nästa vecka är det någon annans tur. Jag vet att vi gör konstiga grejer i familjen men det är riktigt kul faktiskt. Dessutom blir det trerätters lite oftare ;) haha Prova själva! ;)

Är på salongen nu, och har inte kunder förrän i eftermiddag. Så jag tänkte att jag skulle börja med att måla mina naglar, röda. Längesen jag hade dem röda nu. Det är ju så fint och passar verkligen till det mesta :) Sedan ska jag föna en omgång vågor inför gesällen. All ledig tid här på salongen behövs spenderas på gesällen just nu.

Imorgon ska jag ut och åka längd så mycket jag bara orkar, sen blir det kalas för Julia. Kvällen spenderar jag med Åsa och Lisa i Forsheda kyrka(?) och tittar på vår vackra Sara :) Kommer bli en superbra dag tror jag minsann! :)

Söndag är planerna match i Sävsjö. Vår sista match för denna säsongen, sen har vi bara TVÅ träningar kvar! Hur ska jag klara mig? =( Innebandyn är så kul ju !

Aja, nu ska jag inte babbla på mer här utan låta er vila öronen (ögonen).
CiaooO!



rubrik

Har klippt mig i handen. Aj. Plåster hjälper. I alla fall mot blodet som sprutar ut.

Nu är jag klar för dagen här på salongen. Jag tänker cykla hem och äta nu. Pappa sa att maten var klar. Stuvade makaroner med falukorv. Mums. Sen får jag se vad jag gör. Jag ska i alla fall se på Vampire Diaries ikväll.

Ha en bra kväll alla. Puss.


Besök :)

Till lunch idag fick jag smörgåstårta :D Är inte det lyx va? :)

Har fått in fyra kunder till idag vilket slutar med att det blir en bra dag iaf :)

Efter lunch hade jag besök av Tom och Tobbe :) Trevligt, dessvärre kom det in en kund som ville bli klippt då så då åkte dem igen :( Trevligt så länge det varade iaf =) haha

Har 4 kunder kvar för dagen vilket innebär att kvällen går fort :) Skönt.

Pusshej!


Cykel=Vind=Rinnande ögon=Utkletat smink

Så såg i allafall min cykeltur hit ner till salongen ut. Inget vidare. Men cykel=motion och ingen bensinkostnad också så jag ser det som positivt. Jag har en ovanligt lugn vecka denna veckan faktiskt, dock drar det igång i eftermiddag med tre kunder än så länge :)

Förmiddagen ska jag ägna åt att klippa min docka, kvinnan denna gången. Därefter ska jag göra mammas kort afton på dockan. Mamma var nere här i går förresten och övade med mig. Är nöjd med resultatet eftersom att det var första gången jag gjorde den. Nu är det bara lite detaljer och tid som ska förbättras :)

Blåsa lite vågor behövs göras också. Vi får la se hur mycket jag hinner med. Men nu får jag ta och sätta igång om det ska bli någonting gjort.

Förresten så var vi ju på bio igår :) Den var bra! "Har du hört ryktet om Morgans" var det vi kollade på om någon höjde på ögonbrynet! :) och godisburkarna från willys, jag älskar dem <3

Have a nice day!

10 mars 2010

Dålig uppdatering de två sista dagarna. Ber om ursäkt. Eller ne det gör jag inte. Jag tror ni överlevde. haha.

I måndags drog jag på mig skidorna med mamma och pappa och begav oss ut runt sjön. 7 km blev det, inte så långt men körde stakning hela rundan vilket känns idag i både armar och mage! Trodde inte att man använde magen så mycket men tydligen. Innebandyn var inställd likaså idag pga A-lagsmatch. Har träning imorgon istället men då jobbar jag så det blir ingen innebandy denna veckan heller :( Dock match på Söndag så jag hoppas jag får vara med då! :)

Igår blev det promenad med bästisarna, sedan mat och en sväng till Reftele. Mys :)

Ikväll blir det bio med min bästaste Åsa! :) Kanske att Bästaste Lisa hänger på med? I don´t know! Godis i burk blir det också! :)

Tog cykeln till salongen idag. Känner mig duktig. Dock var det lite kallt men det gick fint ändå :)

Nu ska jag öva lite till gesällen. Det närmar sig! USCH ! :S



Meja, min lilla bebis <3

happines







Russian Roulette

Har nu städat hela köket, fixat all disk, torkat alla bänkar och bord, dammsugit och plockat i ordning :) Duktigt. Har även dragit över dammsugaren över hallgolvet, badrummet och stora rummet. Dessutom har jag tvättat en maskin tvätt och nu ska jag laga maten. Ris och Korvstroganoff står på listan idag. Mums!

Pratade med Mamma innan med, dem håller på att plocka iordning och så, så dem är snart på väg hem :)


Vasaloppet.

Har legat här i soffan några timmar nu och kollat vasaloppet varvat med lite sömn, haha. Snart kommer jag förhoppningsvis få se min pappa :) Saknar mamma, pappa och lilla Meja nu. Tur att dem kommer hem ikväll.

Undra vad man ska laga för mat idag? Ris och korvstroganoff står det på schemat men vi får la se vad det blir.

Ne nu är de snart framme i Moraparken. Dags att slita sig ifrån skärmen.
Ciaooo!


Good night

Sitter och kikar lite smått på World Trade Center. Riktigt bra film om jag får säga det själv. Ska snart bege mig mot sängen. Lite tandborstning och tvätta av sig lite först bara. Eller ska kolla klart på filmen först så klart.

Blev att jag lagade lite god mat innan. Lövbiff, klyftpotatis och fetaostsallad. Lisas idé var riktigt bra tycker jag allt. Gott var det. Så som vi har letat resor hela dagen så behövdes en god middag. Troligtvis har vi hittat ett hotell också. Kanske blir resan av trots allt! :D

"Vill slita på mig mina klackar, halsa i mig cidern och shaka loss" citat by me i ett mycket bra samtal med Åsa.

Nu har jag inte mkt mer att berätta här.
Designen ser ni ju själva att jag har hunnit ändra så det behöver jag inte tala om.

Just det! Glöm inte titta efter min pappa imorgon på Tv!
Han kommer göra allt för att synas så han kommer stå redo vid husvagnen precis intill spåret för att se de första åkarna köra förbi och hoppas på att tv får med han på ett litet hörn.
Okej, nu överdrev jag.
Kanske är det jag som vill få se min pappa i tv? haha
Och självklart pratar jag om Vasaloppet för er som inte förstod det!

God natt!


Dressed for success.

Har ganska väldigt tråkigt. Har suttit här vid köksbordet nu i fyra timmar och inte gjort ett skit. Var hos älsklingen i förmiddags. Mysigt! Undrar vad som händer ikväll. Laga mat till ungarna här hemma kanske!? haha. Eftersom att inte dem gör det så måste ju jag. Har dock inte ont av det, men just nu är ingen av dem hemma så då är det inte lika kul att ställa sig och laga mat till sig själv.

Ciaooo!

Shopping.

Åkte upp till A6 en sväng. Tittade runt och hittade två par skor och ett linne :) Aldrig kommer man ut tomhänt. haha. Här får ni bilder så slipper jag förklara hur det ser ut:




Don´t panic!

Ikväll är jag utslängd ur huset. I alla fall enligt min syster. Vi får la se vad jag hittar på eller om jag sitter instängd på rummet hela kvällen. haha. Kanske ska ta en runda med bror min till jkpg? Eller något. Vi får se vad som händer.

Nu är jag hemma på lunch. Vet dock inte vad jag ska laga för något. Blir nog pasta och kycklinggryta som finns kvar sen igår.


Rhodos, here we come? eller vad sägs? ;)

Tvkväll.

Har just tittat igenom dagens tablå. Blir en kväll framför tvn i alla fall. Börjar med halv åtta hos mig, sedan vampire diaries och därefter en film som verkar helt okej på 3:an! :) Får la se om det är något att ha!

Lagade lunch idag, pressad potatis med kycklinggryta. Gott blev det. Ikväll blir det nog en varm macka till kvällsmat :) Have a nice Night! :)


Doctor, doctor give me medication...

Förra inläggets kommentarer bekräftar att alla är eniga. Nu drar vi tjejer! :D Vi hittar en ledig kväll, sätter oss och kollar igenom allllllllt och väljer ut det bästa och BOKAR! Klappat och klart!

Är på salongen idag. Lite mer att göra idag. Skönt det även fast det är skönt att gå hemma så är det ännu skönare att veta att salongen drar in pengar till hyra, el och så vidare.

Är verkligen i behov av en rejäl klippning, försökte mig på det själv nyss. Gick inget vidare. En del toppar är borta iaf men vill ha bort alla toppar. Får hitta någon i min omgivining som kan hjälpa mig :)

Ciaooo!


Gör mig en tjänst, ta mig utomlands!



Ta mig utomlands!




Grattis Julia!

Idag säger vi Grattis till syster yster som fyller 17 år. Tiden går verkligen fort. Kändes som om man själv nyss var där och hade ett år kvar till körkortet. Men tiden bara rinner iväg. Har inte firat Julia än. Jag och Jesper gör det ikväll. Lagar Tacos och tårta :) Mamma och Pappa är ju i Mora fortfarande så dem firade henne i Söndags kväll innan vi åkte hem.

Ska snart in på Ica och handla till lite grejer som behövs här hemma.

Inga kunder idag förrän i eftermiddag. Ganska skönt för jag tog en ledig förmiddag här hemma. Så har städat och fixat lite istället.

Ut och gå en runda hade också varit skönt i det fina vädret. Men vi får se hur det blir med det. Haha. Träning ikväll, men vet inte om vi ska dit. Får se hur Julia vill göra. Är sugen på träningen men vi får se, kanske blir en promenad eller något istället.

I'm done, tipping on my toes...

This is my life.

This is my life, my friend.
And I can't be no one else.


Åker till Tom nu.
Ciaooo!

Borta bra men hemma bäst.

Visst är det så. Dock trivs jag som fisken i vattnet uppe i Mora. Jag Älskar det! Så lugnt, skönt och avkopplande. En helmysig helg med mamma, pappa och syster. Vi har ju inte bara slappnat av eftersom vi körde hårda lopp allihopa.

I morse tog jag och julia tåget hem iaf. Vi behöver arbeta och gå i skolan medan mamma och pappa får vara kvar och vara LEDIGA en hel vecka! :( Dem är inte hemma igen förrän på Söndag kväll/natt. Åhhh!

Tittar på tv nu. Sedan blir det borsta tänderna och sova. Upp tidigt imon och jobba. Blä! Men pengar blir det ju i alla fall.

Love <3

RSS 2.0