Between the raindrops

Sitter nu och inväntar Åsa och Lisa som landar här om tio minuter. Vi ska vidare mot Alvesta där vi lämnar av oss Lisa som ska fortsätta sin färd mot Stockholm där hon firar in det nya året. Kommer kännas konstigt att inte fira det ihop efter alla dessa år! Tur jag har kvar min Åsa.

Jag och Åsa fortsätter sedan in mot växjö för shopping och lunchning. Mysdag!
 
Det blev en riktig myskväll framför Snabba cash 2 igår. Gos <3

Imorgon är det årets sista dag! Den ska vi ta vara på väl :)

Never let me go

Blev en riktig myskväll hemma hos Petra igår. Det bjöds på varm smörgåstårta och kladdakaka, riktigt gott! Fick även en fin julklappis av sötisen!  Körde sedan in henne till Värnamo där hon skulle fortsätta kvällen med lite fest och jag åkte hem till min finaste. Tog en promenad på 1 och en halv timme innan vi gick in och värmde oss ordentligt.
 
Lördag idag och har inte mycket planerat på schemat. Jonathan kommer ikväll, så blir mys :)
 

These days

Nu är det verkligen Vi, lyckligare tjej får man leta efter.
 
Körde skiten ur mig på crosstrainern innan.
Ikväll blir det mys med mina tjejor!
 
 

A moment like this

Julen har passerat och vi är inne på 2012´s sista dagar. 2013 kommer bli ett riktigt bra år, känner det på långa vägar. Julen var riktigt mysig och har fått ha alla som jag håller kärt runt omkring mig. Imorgon får jag dessutom träffa mitt fina tjejgäng för massa mys och så har jag ju en och annan klapp att dela ut :)
 
Idag har jag kört ett hårt spinningpass, gäller att träna bort all god mat man ätit under dessa dagar. och ikväll kommer Åsa och Lisa hit för myspys och pizza! Mums!
 
Kan inte förklara lyckan inom mig, den bubblar, sprudlar och fullkomligt skummar över.
 
A moment like this, some people wait a lifetime, for a moment like this, some people search forever for that one special kiss, Oh, I can´t believe it is happening to me. <3

Julens stjärna

Sitter just nu på mitt vardagsrumsgolv och inväntar att klockan ska bli lite mer. Tänkte att jag lika väl kunde uppdatera här, för trots dåligt med inlägg den senaste tiden finns ni ju här och läser ändå.
 
Har varit en jobbig vecka, men även stunder med världens lyckligaste tjej. Begravningen i måndags var så fin, underbar och vacker på alla tänkbara sätt. En jobbig men väldigt fin stund. Skönt att få träffa alla nära och veta att dem finns där. <3
 
Fick träffa min finaste Petra i tisdags också. Väldigt behövligt efter så många veckors uppehåll! Åhh vad jag älskar den tjejen! Hon kommer alltid att få vara en del av mig <3
 
Har jobbat tre 12 timmarspass tre dagar i rad den här veckan också. Nu kan man ju i och för sig inte klaga på att man har mycket att göra, men det känns i kroppen och själen efter tre intensiva dagar, så jag ska njuta fullt ut av min ledighet och bara ägna mig åt sådant jag tycker om!
 
Igårkväll blev det mys med bästaste. Jag är helt klart så jäkla lycklig med dig. Du får mig att glömma allt annat för stunden och fokusera på framtid och njutning av livet. Fjärilar i magen <3
 
Idag blev det en tripp till Jönköping för att inhandla de sista klapparna så nu ska allt vara klart. Älskar den här tiden på året. Ikväll tar vi och samlas med familjen Boberg i vanlig ordning för att äta gott, prata minnen och göra apelsiner. Traditioner jag aldrig vill ska försvinna!
 
 
Nyfiken på framtiden <3

Änglavän <3

Du togs ifrån jorden alldeles för tidigt. Mitt liv känns upp och ner just nu. Kan inte förstå att du aldrig mer kommer tillbaka. Jag kan inte ta in det och kommer nog aldrig kunna. Är glad över alla minnen vi skapat tillsammans, dem kommer alltid att finnas med mig och du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Du är en stor del av mitt liv.
 
Hur kan man någonsin vara beredd? Jag fick låna en ängel som spred ljus i mitt liv! <3
 
 
Är så glad över mina nära och kära som stödjer och får mig att le trots allt detta. Ni är mer än guld värda!
 
Ikväll ska jag ta med mig Lisa till Värnamo för att njuta av livet och umgås.
 
 
Är så glad över min fina, du gör mig glad genom allt det svåra <3

RSS 2.0