Balen 2013

Idag är det den stora dagen för dem flesta studenterna. Balen 2013 och tre tjejer ska idag komma till salongen för att göra sig fina i håret. Bästa dagen på hela året eftersom att uppsättningar är det jag älskar att göra i mitt jobb.

Ikväll blir det tjejmys med Åsa, Lisa och Linnea! <3

Aloe Vera

Idag är en tung dag. Dålig dag. Ingenting är roligt och jag vill bara hem och bädda ner mig i sängen framför en bra barnfilm. Men några timmars jobb till får det bli, sen blir det en runda till Anna som ska visa lite aloe vera produkter. Hoppas på att jag kan hitta något roligt. Beställde idag hem två klänningar som är tänkta till delvis bröllopet i sommar, sen får vi se när den andra ska invigas. Hoppas bara att storlekarna är rätt.
 
I'll be there for you <3

Gränser.

Bra dagar blandas med dem mindre bra dagarna. Tankar som far runt, runt, runt. Beslut som ska fattas, saker som ska göras ändå vet jag inte vart jag ska börja, eller sluta. Tur jag har världens bästa pojkvän och ingen gör mig lyckligare <3

Utan dina andetag

Idag är en riktigt fin dag och det är fredag. Det betyder att jag bara har en kund kvar för dagen sedan är det helg! Igen. Kändes nyss som helg eftersom att det var halvdag i tisdags och ledigt i onsdags. Men jag klagar inte. haha. I tisdags fyllde jag dessutom ett år äldre och jag gillar den nya åldern trots att tiden går alldeles för fort. Fick finfina presenter av alla nära och kära, bland annat en ny superfin klocka, en golfbag, mineskålar, Kosta boda läppstift, presentkort, jordglob, fågelbur och massa annat fint! Supernöjd tjej. Ikväll ska jag få träffa min fina Åsa som kommer hem och hälsar på mig i Värnamo. Känns så sjukt bra att ha mitt boende där nu. Trivs som fisken i vattnet redan efter en och en halv vecka. Ska bli skönt med en hel helg där med och förhoppningsvis kan jag ta en sväng ut i det fina vädret imorgon. :)

RSS 2.0