Det finaste någon kan få.

Packa, invänta paket till salongen, ska handla och fixa lite fika. Hoppas att lastbilen kommer hit till salongen fort så jag kan fortsätta med vad jag måste. Det återstår att se.
 
Var hos Jonathan en stund igårkväll. Lika mysigt som vanligt. <3
 
Imorgon vid den här tiden står jag på skidorna. Och några timmar senare har jag klarat av tre mil på skidor, en mil terränglöping, 1000m simning i öppet vatten och 10 mils cykling under ett år. En tjejklassiker som jag alltid har velat göra är väldigt nära nu! Så vad blir nästa mål med min träning? Hela klassikern, halv klassiker, halvmara, mara? Ja, det tåls att tänka på! I vår blir det nog fokus på löpningen. SKA verkligen bli bättre.
 
Saknar mina tvillingar så sjukt mycket! Men på torsdag blir det i alla fall en snabb återträff. :D
 
 

To do

Har en hel del att göra idag. Eftersom att vi åker mot mora imorgon så ska det tvättas, packas, ringa lite samtal, fixa några filmer och jobbas. En hel del alltså. Men det ska nog gå bra. Ska även hinna in en sväng till Värnamo ikväll så jag kan få pussa lite på Jonathan innan jag är iväg hela helgen. :)

Börjar dra ihop sig mot lördag och tjejvasan nu. Men känns inte så oroande, värre är det om en vecka då vi ska ta oss tre gånger så långt, men tror vi kan fixa det fint med. :)

Make the impossible, possible!

Härlig lördag, känns som söndag eftersom att jag hade en otroligt skön, rolig och mysig fredagskväll ihop med mina fina tjejer. Började kvällen med tacos, därefter satte vi oss och pysslade med lite sugarpaste, riktigt skoj, kräver dock lite tålamod vilket vi märkte att alla fem inte hade tillräckligt mycket av. haha.
 
Idag fick jag sovmorgon, sov tills jag vaknade av mig själv. Blev inte så länge dock, halv nio var jag klarvaken. Vid halv elva träffade jag pappa i vallaboden för lite skidåkning. Endast en vecka kvar till tjejvasan nu. Jag som trodde jag hade ytterligare en vecka på mig fick en chock när mamma sa detta igår förmiddag. Men det ska väl gå. Iväg på skidorna for vi i alla fall och 20 km senare, eller två timmar senare så valde vi att kliva ur spåret för idag. Kändes bra förutom astmaattackerna jag fick. Vad hände? Har inte haft dem på hela vintern, men dem verkade vara tillbaka. Mamma var i alla fall väl förberedd med medicinen så det gick fint ändå :))
 
Ikväll blir det mys och lite käk hos Linnéa och Andreas. Blir nog riktigt bra :)
 
Mammas klipp och färg i veckan :)
Mystjejerna <3
Pyssel!

Vem vet

Blev en riktigt mysig kväll igår. Idag är det fredag och ikväll tänker jag mysa ihop med mina fina tjejer. Annars är det fullt upp på salongen tills dess, så bäst jag fortsätter jobba. :)
 
 
Du är en saga för god, för att vara sann
Det är en saga i sig att vi funnit varann
Vi kunde lika gärna, aldrig någonsin mötts
Eller var vårt möte redan bestämd långt innan vi fötts

Alla hjärtans dag!

Så mysig dag egentligen. Man skänker en extra tanke till alla man tycker om och får en och annan extra tanke tillbaka. In med fler sådana här dagar i almanackan.
 
Igår var jag och Fanny iväg på en visning i Växjö. Grazette´s duktiga frisörer stod på scen och visade en himla massa färg, klippningar, uppsättningar och småtips som jag tar med mig tillbaka till salongen. Full av inspiration och uppdaterad på alla vårens trender. Kan tala om att det är vågade frisyrer och framförallt färger som gäller, vem vågar?
 
Ikväll ska det bli mys med min finaste Jonathan. Längtar såååååå <3

Feel this moment

Inväntar maten som står i ugnen, baconinlindad fläskfile lyxar vi till det med idag. Var en lugn dag på salongen idag, imorgon och fredag blir det mer att göra :))

Ont i huvudet i flera dagar nu, halsen värker. Vart ska detta leda? Hinner inte, vill inte.


Baby, you make my day <3

Strövtåg i hembygden

Har haft en alldeles underbar, lagom helg. I fredags började jag helgen med ett träningspass på gymmet, känns i vaderna idag om man säger så. Fortsatte med 18 min i solariet och lite bastu efter det. Åkte sedan in till Värnamo för att mysa med min finaste.

Igår blev det några timmars jobb på heco med fina Petra, mamma och syster. Därefter bar det av hemåt, städade i ordning här hemma innan Jonathan kom. Då bjöds det på kalas för mamma, god mat, härlig släkt och fint sällskap.

Jonathan har precis åkt hemåt igen och jag ska bädda ner mig i soffan framför barnfilmer. Vi börjar nog med björnbröder! Ikväll är det buggen som gäller.

You make me feel I'm alive. ♥

Med dig vid min sida

Min lägenhet är uppsagd. Nu har jag alltså tre månader på mig att hitta ett nytt boende, annars blir jag hemlös. Eller riktigt så illa är det inte, men vill verkligen inte flytta hem för att sedan flytta igen, så målet är helt klart att hitta något nytt inom tre månader. Gärna tidigare för nu längtar jag så sjukt mycket efter en flytt. Så gott folk, håll utkik! :D
 
Idag är det en lugn dag på salongen, ganska ovanligt nu för tiden, vilket är otroligt skoj att det är på det hållet. Vi har precis passerat årets fattigaste månad sägs det och ändå har jag haft mycket att göra.
 
Helgen blir lugn. Efter jobbet ska jag nog ta mig upp till simhallen, kanske träna, sola och basta, vi får se. Imorgon blir det lite jobb innan det är kalasdags för min fina mamma. :)
 
 
 
"Vi är bara i början
Vi får pröva oss fram
Vi har en lång väg framför oss
Jag är öppen för allt
Med dig vid min sida
klarar jag allt."
 

RSS 2.0