it is all because of you

Riktigt härlig helg har vi haft. Hade pizzamys med familjen i fredags, så det var lugnt och skönt. Igår vankades det kalas för Julia, kvällen fortsatte i festens tecken. En riktigt rolig kväll fullt med roliga och mysiga människor runt omkring mig. De flesta av mina nära och kära fanns där och även gamla bekantskaper hade hittat dit. Idag tog vi sovmorgon som vi absolut gjort oss förtjänta av, en promenad och en hamburgertallrik hann vi med idag också.

Imorgon hoppas jag på positiva besked. Dessutom påbörjar jag en tre månaders lång medicinering för astman.

Älskling, du är det bästa som har hänt mig <3

When you really love someone

Förra helgen var riktigt mysig! En toppenhelg :)
 
Fredag idag vilket är riktigt skönt då jag redan tagit helg. Har en hel del att göra ändå idag dock. Just nu är det tvättning och städning här hemma. Tvättar upp en hel del som ska ner i flyttkartonger sen. Inte länge kvar i lägenheten nu och jag vet fortfarande inte vart jag ska ta vägen efter det. Hem är jag ju alltid välkommen i alla fall även om det inte är vad jag vill så får det kanske bli en lösning på det hela.
 
Helgen var det planerat en shoppingtur med syster idag och 20årsfest för henne imorgon men eftersom att hon legat i feber hela veckan så är båda dessa planer ur min väg och det får nog ta och bli en lugn och skön helg med min finaste! Det är inte fy skam det heller. Tror det är precis vad jag behöver just nu.
 
Är en redhead nu med men bara lite. Lite förändring är la bra kanske. haha
 

Spread your wings and fly away

Älskar det underbara vädret ute. Det i kombination med att det är fredag är ju helt perfekt! Efter jobbet idag drar jag och Jonathan iväg mot Kalmar för att tillbringa helgen där hos några kompisar. Hoppas att det härliga vårvädret sitter i hela helgen. Igårkväll blev det lite överraskningsfirande för Julia för att hon fyllt 20. Vi var ju inte hemma och kunde fira henne den rätta dagen. Så igår medan hon och pappa var iväg och tränade fixade vi andra middag och bakade tårta. Blev riktigt lyckat med en tårögd Julia som kom hem till vår skönsång. Funderar på om jag ska ta tag i och tvätta bilen på lunchen. Jag har nämligen inte någon svart bil längre, den är snarare gråbrunbeige och jag saknar det svarta! I know if the sky fall I survive it all because of you <3

Bekräftat.

Nu har jag fått vasaloppet gjort. Och jag klarade det! Tog mig i mål och genomförde det. Så nöjd med att ha stått nio mil på skidorna och ändå inte känner sig värre i kroppen. Även om det tog oss lång tid så är jag nöjd med genomförandet och upplevelsen. Att färdas genom skogar, över myrar, genom vind och med tusentals andra skidåkare var verkligen en upplevelse. Idag fick jag också en tid hos läkaren som nu har konstaterat ansträgningsastma. Så nu ska jag få en kallelse till astmaläkaren för en närmare undersökning men fick i alla fall medicin utskrivet så länge så får vi se hur dem går vidare. Ikväll blir det mys med mina tjejer, fika, tjöt och skräckfilm. Perfekt onsdag! I just wanna hold you close <3

RSS 2.0