Idag är en bra dag, idag är det bra.

Helgen har gått och vi har redan passerat måndagen och tisdagen. Veckorna går så sjukt fort. Beror nog på att mitt liv är fullspäckat med träning, träffa alla underbara människor jag har runt omkring mig, jobb och myskvällar! Jag hinner inte med mycket mer, men det är helt klart fullt tillräckligt. :D
 
I lördags tog jag och mamma en shoppingtur till Ullared, riktigt mycket folk men fick ju med mig en hel del hem i alla fall innan jag gjorde mig i ordning för att åka till världens finaste Åsa! Inhandlade massa, massa godis, tror att vi är typ världsbäst på att köpa allt onyttigt till en enda kväll! haha Tacos, godis, chips och julmust fyllde våra magar ordentligt innan vi låg som två knubbsälar i soffan framför Crossroads! Riktigt bra film :D Innan vi somnade (eller jag somnade) så blev det lite tjöt, både i vaket och sovande läge skulle jag tro. haha
 
Söndagen spenderade vi förmiddagen på Grand Samarkand innan jag for hemåt. En snabbvisit i Värnamo fick det bli också innan det var dags för veckans bugg. Har haft en grym träningsvärk efter det, så det ger nog mer träning än vad man tror. Sen har jag dessutom kört ett pass spinning igår, ett idag på morgonen och ett TRXpass nu ikväll! Här kör vi så det ryker!
 
Petra, sorry för detta tråkiga inlägg, jag vet ju att du gillar bilder mer än ord ;)
 

dreams

Började dagen idag med en riktigt härlig pw runt sjön. Hade en alldeles underbar kväll igår. Tända ljus, film och dig. Kan inte bli mycket bättre!

Nu ska jag strax ställa mig idag spisen och laga lite lunch, för sen är det dags att åka på veckans bugg. Dessutom ska jag iväg till fina linnea sen där fler fina tjejer kommer befinna sig. Bra söndag.

I don't think you know how much you make me smile.

Catch my breath

Har hunnit med en hel del idag måste jag säga! Började dagen med en rejäl frukost innan jag drog på mig träningskläderna för 75 minuter spinning. Riktigt skönt att få pumpa ur allt man har ur benen. Därefter var det hem och äta lite lunch, ladda med ny energi för ännu ett pass. Rullskidor, 17km på 1 h & 50min. Nöjd och belåten med träningen kan jag med gott samvete sitta och mysa i soffan ikväll! :D
 

friday, I'm in love!

Nu slår snart den här dagen över till lördag. Har varit en dag på salongen och därefter har jag varit hemma hos mamma och pappa en sväng. Träffat småkusinerna, Moltas och Amenine, käkat våfflor och spelat spel. Hann även med en pw på 45 minuter innan med Meja. Så himla skönt att komma ut i den friska luften!
 
Igår var ju Linda här en sväng med, vi delade en pizza och satt och tjötade i flera timmar. Så himla myspysigt att ha sina fina vänner sig så nära!
 
Dags att sova nu, imorgon bitti är det spinning som gäller och innan dess ska det ätas frukost och gå promenad med Meja. 
 
God natt!
 
happiness.

Anything could happen.

Har precis kommit ner till salongen, började sent idag. Kan inte ha Meja hemma hos mamma och pappa efter som hon löper just nu, så då får man vara hemma och passa sitt lilla hjärta. Men var ju tvungen att jobba en del i alla fall så nu får hon vara hos farfar i eftermiddag/kväll. :)
 
Ikväll kommer fina Linda hem en sväng, ska bli myspys! :)
 
It's a good time.
 

tankar

Du är början på nått nytt & underbart för mig.

Near you

Dålig uppdatering här känner jag.
 
Helgen har passerat och det gick med fart och fläkt. Började helgen med lite mat och Innebandy uppe i töllstorp. Lördagen blev det sovmorgon innan det var dags för lite kalas och Jesper och Moltas. Gullungar! Tacos och grejer bjöds det på. Kvällen ägnade jag åt lördagsmys framför en film i soffan! I söndags var jag iväg och provade på Kettlebells träning, oj vad det var effektivt och roligt! Därefter fortsatte jag dagen med lite buggträning, så förbaskat roligt det där med, helst hade jag ju buggat alla veckans sju dagar, så kul är det! På kvällen kom finaste Linnea hem och vi gjorde lite varma mackor och hade lite söndagsmys med en massa tjöt! :)
 
Idag började dagen med lite jobb på Heco innan det bjöds på en ordentlig frukost hos min fina fis Petra! Så mysigt att få käka lite gott och tjöta mitt i veckan! Värdefull tid <3
 
Nu ska jag hem från salongen och fortsätta mitt onsdagsmys. Som jag har längtat! :))
 
 

You can be the world.

Tog mig ut på en löptur igår. 5,2 km blev det i mörker, reflexväst och mössa. Kände dock en otrolig känsla där ute, aldrig varit med om något så fridfullt. Jag vet inte varför men är nog världens mest mörkrädda människa, därför gjorde det mig otroligt stolt att ta mig ut igår, själv i mörkret. Den där känslan som fanns där var stor, dels var det rädslan för mörkret som fortfarande fanns där, men också känslan för modet att ta mig ut, känslan att få andas in den otroligt sköna höstluften långt ner i mina lungor, låta musiken dunka hårdare än hjärtslaget i mina öron och försvinna in i alla tankar som snurrar i huvudet just nu. Förvirrande, hoppfullt, lovande, skrämmande, spännande, intensivt, känslosamt och alldeles underbart.
 
Nog om det, idag är det fredag. Fredag eftermiddag, helg. Kan inte bli bättre, eller? Blir en lugn kväll, kanske en tur till simhallen, lite innebandy, eller någonting annat som absolut inte kräver någon energi, för den finns inte där just nu.
 
Rädd.
The world is gonna know your name.

Ur balans

Vilka höstdagar vi har haft nu, Utan en enda droppe regn! Underbart!
 
Har precis jobbat klart för idag och ska bege mig hemåt, det får nog bli lite träning ikväll. Känner att det behövs.
 
Snart helg igen, längtar! Den kommer bli bra, känner det på mig. :)

Diamonds

Idag har inte varit någon bra dag eller inte delvis i alla fall. Att folk kan vara så egoistiska, krävande och rent ut sagt korkade. Kokar över av ilska, tur mamma kunde lyssna på all galla jag spydde ut över folket.
 
Nu märker man verkligen att det börjar bli kallare ute, skrapa rutorna fick man göra innan jobbet idag. Eller kunde inte ens skrapa för det var ju ett tjockt lager av is på rutorna. På vägarna gick det inte fort heller, svinhalt.
 
Före och efterbilder från fredagens lilla förändring :)
 
When you hold me, I'm alive
We're like diamonds in the sky

Nothing else matters

En toppenhelg har passerat. Började fredagen med en spännande färgning och klippning på salongen, riktigt fint. Därefter tog jag med mig Petra på en spontan shoppingtur till Jönköping och det blev en hel del shoppat. Dessutom lunch och smoothie hann vi med att stoppa i oss!
 
På kvällen hämtade jag syster vid tåget i bredaryd. Handlade hem en massa gott till kvällen så kom lillbrorsan hit också. Massa syskonmys, välbehövligt!
 
I lördags kom mina fina flickor hem till mig. Petra, Linnea, Linda och Julia. Fonduekväll med massa goda tillbehör, frukt doppat i choklad, sällskapsspel, hysteriska skratt och självklart en massa mysigt skvaller och tjöt. Tycker så mycket om er! :)
 
Söndagen fick bli en rejäl sovmorgon innan det var dags för buggen! Åh, vad jag älskar det! Så jäklans kul alltså! :D Kvällen var det fika hos mamma och pappa, firade bror som fyllde 15! :)
 
Igår blev det jobb, mulle och massa mys :)
 
 
You make me smile.

Girl on fire

Veckorna går så sjukt fort! Det är redan torsdag och snart helg igen, men det ska man väl inte klaga på. I helgen kommer dessutom min syster hem så ska försöka hinna träffa henne en sväng också. Sedan kommer mina fina tjejer hem till mig på lördag kväll, fonduekväll it is!
 
Måste också säga Grattis igen till mina fina tvillingar, Åsa och Lisa som fyllde år igår! :)
 
Igår var en lugn kväll, tog mig en inpackning i håret, ansiktsmask, tog ur mina extensions, fixade naglarna, plockade och färgade brynen. Vilken onsdagslyx alltså!
 
Ikväll efter jobbet blir det filmmys! :)
 
This girl is on fire, she is walking on fire.
 
Dags att åka hem på lunch nu. Här får ni några bilder från dagarna som gått. :)
 
 

RSS 2.0