.

Nu har jag varit "ledig" några timmar, i alla fall ifrån pluggandet. Har hunnit med att laga en god lasange, tittat på Biggest loser och tagit mig en lång, härlig dusch med insmörjning och nyrakade ben! Härligt! Men nu återgår jag till plugget en stund innan det blir sängen.

<3


Slutfotografering

Har nu kommit hem ifrån skolan, 60-tal stod på schemat idag. Mycket eyeliner och falska globlinjer vilket är skitsvårt. Träning, träning och träning är det som gäller nu inför sista veckan. Så nu sitter jag med en massa, massa plugg framför mig. Har det stora teoretiska provet på Torsdag. Så idag och imorgon ska jag plugga gärnet, det Måste gå bra!

Ikväll blir det nog bio om jag hinner.

Här kommer Julia redo för slutfotografering.




Måndag

Ny vecka. Det är bara två veckor kvar nu i skolan vilket känns helt sjukt. Det har gått så jäkla fort, lite för fort. Har haft en så underbart rolig tid, det är lika roligt att vakna varje dag och veta att man ska till skolan, visst, det är kämpigt och har varit stentufft men riktigt riktigt roligt, så jag är så glad över att jag skickade in den där intresseanmälan. Dessutom har jag ju nu ett helt nytt yrke med mig i bagaget!

I lördags var det ju slutfotograferingen. Har ännu inte hunnit se bilderna, får se dem nästa torsdag när vi slutar. Men jag vet i alla fall att dem blev riktigt bra! Dessutom högre betyg än jag trodde! Skitnöjd!

Åsa, Lisa och Sara var ju uppe i helgen också! En helmysig kväll med räkor och massa vin! ;D

Idag var det drag i skolan, men tyvärr var ju jesper sjuk så fick sminka mig själv till en dragqueen, men det gick ju bra det med. Imorgon är det 60-tal som gäller vilket betyder eyeliner träning, så nu ska jag sova så jag är stadig på handen imorgon!

God natt ;*


Student

Ett år sedan man var lycklig och slutade skolan med alla frågetecken om framtiden, ett år senare står man här med egen salong, snart utbildad makeupartist och brunt hår. Vem hade trott det för ett år sedan? men att året blev bra måste jag ändå säga.

Ska snart iväg på Matildas student, hennes förhoppningsvis lyckligaste dag i livet är idag och den ska vi vara med och fira. Inväntar mamma, pappa, Julia och Jens som har varit iväg på utsläppet, hann ju inte riktigt hem i tid och Jesper stackarn ligger hemma som en prickig korv. Vattkoppor är nog aldrig kul. Tur att man inte minns sina egna.

Skolan idag var FUN! haha, vi sminkade skotthål, skrubbsår och blåmärken. Oj vad svårt det var, men grymt kul. Skönt med en flamsig lektion dagen innan slutfotograferingen, nerverna börjar krypa alldeles för nära redan. Ska försöka lägga upp några bilder på hur döende vi såg ut att vara innan i alla fall. haha. Men dem får läggas in ikväll.

Lägger upp en mindre döende bild på mig så länge! ;)

Regnigt

Usch vad det regnar! Blääää! Är på salongen just nu, har precis målat på ett lager nagellack i väntan på Åsa. Hon kommer om en kvart så då hinner lacket torka så länge.

Fantasin gick bra idag också. Tycker att jag fick ihop 3 bra fantasier trots allt.

Vet ni? Jag har fått ett makeupjobb i sommar, men vad det är får ni veta någon annan dag! När allting är klart och så! :) Längtar i alla fall!

Ikväll får jag äntligen träffa Tom, myyyys <3 :)

Dagens sminkning

Har varit och shoppat lite inne på backaplan. 2 tunikor, nagellack, hårklämmor och lite grejer till sminkningen imorgon. Imorgon ska jag äntligen hem en sväng och träffa älsklingen! Saknar i massor! Sedan hem på fredag igen för studentfest och lördag blir det en kul kväll med mina favoriter här uppe i göteborg! :)

Här har vi dagens fantasisminkning med inspirationsordet: Hav!



Fantasi.

Även idag hade vi fantasi i skolan. Svåååårt om man frågar mig och många andra. Svårt att komma på idéer som man inte redan har sett någonstans. Men jag gjorde ett försök i alla fall. Dock ska den byggas på ytterligare litegranna, är inte helt nöjd ännu. Så vi får la se vad min hjärna kan koka ihop. Fantasin fortsätter imorgon och på torsdag, så då ska även nya kläckta idéer provas! :)

Har fått tag på en modell till slutfotograferingen på lördag nu i alla fall! Behöver en till som kan ställa upp.

Här kommer två bilder från dagens lektion.


Bilder

Lägger nu upp lite bilder ifrån skolan. Makeuper som jag har gjort vill säga.

20-tals inspirerad fantasimake up på Antoinette, gjordes idag! :)




Trendprov - Valfri trendsminkning



Julia som LasVegas Showgirl



Marilyn Monroe - 50-talssminkning


I miss you =/



Jag vaknar brevid dig, stryker håret från din kind, jag är så glad att du är min. Du är så vacker när du sover, du har nåt som ingen annan har, du är så underbar. Och jag ser i dina ögon, att du känner likadant. Jag vill dela mitt liv med dig, du skapar värme inom mig, och vi ska vårda varje dag. Vi älskar varandra så, som ingen annan kan förstå, det är för alltid du och jag. Det finns inga tvivel, har aldrig ångrat en sekund, jag har älskat dig från första stund. Vill att du ska känna trygghet, du kan vila här hos mig, för jag ska aldrig släppa dig. Och jag ser i dina ögon, att du känner likadant. Jag vill dela mitt liv med dig, du skapar värme inom mig, och vi ska vårda varje dag. Vi älskar varandra så, som ingen annan kan förstå, det är för alltid du och jag. Och jag ser i dina ögon, att du känner likadant. Jag vill dela mitt liv med dig, du skapar värme inom mig, och vi ska vårda varje dag. Vi älskar varandra så, som ingen annan kan förstå, det är för alltid du och jag. För alltid du och jag. Jag vaknar brevid dig, stryker håret från din kind, jag är så glad att du är min..

Bad night

Sov riktigt dåligt i natt. Har bara drömt om dem där jäkla fantasisminkningarna hela natten. Saken blir ju inte bättre av att det är varmt och att man vaknar av grannarna hela jäkla tiden heller.

Söndag blir min sovmorgon denna veckan iaf. Då ska jag sova ut ordentligt och sen ska jag ut och fläska på klipporna om det är fint väder. Hoppas!

Nu ska jag göra mig klar för skolan. Ciao!

Passfoto...

Idag tog jag äntligen tag i mig själv och åkte in till stan efter skolan för att skaffa nytt pass och inhandla saker som behövs till skolan nästa vecka. Behöver nog tyvärr inhandla mer saker. Med tyvärr menar jag att jag behöver mer pengar, haha.

Jag är stressad, stressad över allting som jag ska hinna med innan i slutar!

På tal om skolan så gjorde jag en lite häftig sminkning idag när vi hade trend. En kul grej som man kanske ska använda till slutfotot? :)

Nehe, nu ska jag sova. Redovisning imorgon.
Helllloooo Twigggy!


Hinner inte riktigt med...

Tiden går alldeles för fort. Hinner inte med allt som ska göras. I fredags hade jag mina baluppsättningar. Finfina blev dem! :) Sminkningarna blev också finfina! :) Så på kvällen tog jag med Moltas, syrran och meja ner och kollade på alla balparen. Så fina! :)

Lördags blev det jobb en stund på förmiddagen, annars hände inte så mycket mer. Träffade Tom hela helgen, mys.

Hann också med och träffa åsa och lisa en stund en kväll! :) Myyyys ! Saknar er så himla mycket, hinner inte med allt jag vill som sagt.

Skola igår, skola idag, skola imon. Ja skola hela veckan. Trend och Mode står på schemat denna veckan. Skoj! Dock närmar sig slutet vilket känns lite sådär på grund utav slutfotograferingarna och fantasimakeuperna nästa vecka. HJÄLP!


Lisa - Håruppsättningen

Linnea - Sminkningen

Anna - Hår och smink

RSS 2.0