Underbara fredag

Kan inte förklara hur mycket jag älskar att sluta tidigt på fredagar. Slutar om en halvtimme så sen tar jag helg. Fullspäckad med Ullared, pepparkaksbak, flyttpack, adventspynt och lussekattsbakning :D mysigt när julen närmar sig med stormsteg. Dessutom är det nu bara tre veckor kvar att jobba på salongen. Konstigt men spännande. Den 13:e börjar jag plugga. Företagsekonomi 1 & 2. Otroligt roligt ska det bli :) 

I Will always love you.

Gårdagen blev superlyckad. Började med god mat på olearys i Jönköping för att sedan åka vidare mot Nässjö och laserdomen där vi gav killarna storstryk. 3-0 i set kan ju inte bli bättre ;)

Idag började jag dagen med jobb, pausade för farsdagfika hos farmor och farfar innan jag fortsatte med jobb några timmar till. Solariet fick bli min säng en halvtimme också. 

Grattis till min underbara pappa på fars dag! Bästaste pappan i världen, älskar dig <3 

Laserdome

Kvällen igår blev hur mysig som helst. God mat, trevligt sällskap och bra underhållning :) perfekt fredagkväll! 

Ikväll blir det lite mer fart. Börjar med en middag på olearys uppe i Jönköping innan vi drar vidare för en omgång laserdome. Kom igen nu tjejer, nu krossar vi dem! :D 

A moment like this

Idag är en bra dag. Fredagar är för det mesta bra. Nu kommer jag släppa den andra stora bomben. Jag och J var nämligen och tittade på lägenhet igår och den var alldeles, alldeles underbar. Vi ska alltså bli sambos vilket ska bli så otroligt roligt. Så förmodligen blir det den första februari vi flyttar in i vår nya lya, om inte ännu tidigare, så hej flyttkartonger! :D 

Nu har jag lite jobb att göra sen ikväll blir det fest. :D 

Hjärtat <3  

The monster

I fredags bar det ju av mot Göteborg med husbilen. Var en lugn tv-kväll med mamma och pappa, smörgåstårta, chips, ost och kex. 

Igår var det uppstigning vid sju för att göra mig klar för tävlingen. På med tävlingssminket, håret och kläderna. Sedan var det tävling hela dagen. Kände att dansen gick bra, riktigt bra. Placeringen var väl inte lika bra men om två helger kör vi igen :) kvällen tillbringade jag med världens mest underbara människa. Jag älskar dig! 

Idag vaknade vi hyfsat tidigt, kikade lite tv innan jag traskade hemåt för en dag i tvättstugan. En tur till smålänningen, lite matlagning och pyssel har jag hunnit med idag också. 

Imorgon börjar vi om på en ny vecka. Inte många kvar på det här året nu. 

Igår hade jag varit utan godis i en månad. Hur bra är inte det? :D







With arms wide open

Fredag morgon, ligger kvar i sängen än så länge men ska snart kliva upp och få i mig lite frukost och packa innan det är dags för en heldag på salongen. Efter jobbet åker jag, mamma och pappa med husbilen mot Göteborg för det vankas tävling där imorgon. Så sjukt skönt att vara på plats istället för att åka härifrån kl. 05.00 imorgon bitti :) Nerverna kryper sig sakta men säkert på en men det är bra antar jag. 

Dags att stiga upp från det varma täcket. 

Älskling, vad hade jag gjort utan dig? <3  

RSS 2.0