30/9-10

Tiden går så fort. Nu är det bara en månad kvar att bo hemma! Känns ganska sjukt faktiskt. Men jag kommer nog ha min käraste hos mig ganska ofta hoppas jag (A), annars har jag ju min lilla vakthund ;)

Fick mitt fotoalbum idag som jag beställt med bilder ifrån Rhodos. Oförglömligt. <3

Passar på att slänga in ett inlägg, en kvart till nästa kund kommer, haft lite fler kunder idag i alla fall. Tyvärr vid fel tider ;) Hade det varit tidigare tider dem kommit hade jag kunnat träna idag. Men icke, så det får fan bli lite crosstrainer istället, även om innebandyn hade lockat mer. Ogillar väldigt mycket att jag inte kan vara med på torsdagar. Aja, seriepremiär i helgen! Gooooootttt! ;D

Sen blir det nog lite partaj i helgen också. skoj! :D

Har inte mkt mer att säga just nu. Bajs!



Förresten så har det kommit in lite nya bilder på min hemsida. http://glisten.se :)


.

Efter jobbet igår åkte jag hem till Tom, skulle fira han eftersom att han fyller år på Lördag. Så åt smörgåstårta och god tårta :) Mums. Somnade mätta och belåtna ganska tidigt.

Är på salongen just nu, har plockat upp allt jag köpte i ullared hit, och sen har jag putsat fönster och speglar. Nu har jag även provat mitt nya te som jag köpte haha. Dock gillar jag inte te, men kanske lär mig.

Sugen på att träna lite crosstrainer, vi får la se om vi hinner med det ikväll.



Helgen.

Helgen är över för min del. Imorgon är det back to Heco. Men rätt najs det med faktiskt. Brukar ju bli träningsvärk i magen eller skav i öronen efter en dag på plocken jag hoppas på träningsvärken faktiskt! :D

I Lördags åkte jag med mamma och jesper in till värnamo en sväng. Jesper skulle ha skor. Sen var det borta match mot vrigstad. Vi lyckades vinna ganska överlägset faktiskt med 8-2. Helt okej siffror om ni frågar mig! :) Lördagskvällen låg vi i sängen redan vid 10 och vid 10.30 sov vi. haha.

Söndagen blev det jobb några timmar på morgonen och sedan hem för att mysa med Tom hela dagen, var i reftele en runda, hämtade toms bil och kvällen tillbringade vi i töllstorp med crosstrainerträning och bad :) Mys!

Idag drog jag, mamma och meja iväg vid halv sju i morse till Ullared. En hel del shoppat blev det, men det blir snart en runda dit igen. Lyckades även se Morgon, Ola-Conny och han den där som kör kundvagnar! haha inte illa pinkat. Vid kvart över fem i eftermiddag parkerade vi bilen och var hemma igen med bilen full av gula påsar. haha Ikväll blev det dessutom innebandyträning.  Gott!

Nu ska jag sova. God natt!

Älskling,

Du är det bästa jag har. En kväll utan dig och jag saknar dig redan. Jag vill inte vara utan dig en enda sekund. Att få vakna och veta att du ligger där bredvid och sover gott ger mig ett leende på läpparna, att få höra att du älskar mig innan man somnar är den ljuvaste musik i mina öron.

Ville helt enkelt bara få fram att Tom Theorin, Jag älskar dig <3
Du och jag, det är så det ska va! <3


Teleförsäljare kan gå och döööö.

Hatar när Tele2 kommer in och försöker trycka på en massa grejer, jag har redan grejer så jag klarar mig, hade jag velat byta till er så hade jag ju gjort det!?!?!

Sitter och dricker en ramlösa nu. Köpte en kaffemaskin idag, men kan inte inviga den eftersom att jag inte dricker kaffe. Dessutom har jag ingen förlängningssladd så den är ännu inte inkopplad. Men på Måndag blir det ullared så då kan man inhandla sånt man behöver. Har två hela listor, en för salongen och en för mig själv. Men kul ska det bli, blir bara mamma och jag som åker så det ska bli skönt med en mor&dotter dag! :D


Mitt i veckan.

Är just nu mitt i vardagen. Är på salongen och ska snart hem på lunch, även denna vecka är en lugn vecka, boooring. Förmiddagarna är döda typ. Har i alla fall hunnit bricka 2000 skruv när man inte har något annat för sig.
Var hos Tom igår. Myste mest hela kvällen <3
3 år och 11 månader :) Känns så jävla bra med dig!
Jag älskar dig av hela mitt hjärta ♥

Ska försöka hinna med en löparrunda ikväll när jag slutat jobba och innan Tom kommer. Ska bli skönt. Blev ingen träning igår, tränade ju både i söndags och i måndags så därför är det dags idag igen! :)

Får se om jag även hinner städa bilen. Men det återstår att se.



Valdagen

Idag avgörs det vilket block som ska leda Sverige under de närmsta 4 åren. Jag har varit nere och lagt min röst så nu har jag gjort mitt, ska nog kika lite på valvakan ikväll tror jag. Hunnit med att jobba några timmar på Heco också. Pengar, pengar, pengar och de behövs verkligen. Eftermiddagen har bara gått åt till att ligga i sängen och titta på film, Salt blev det. En film att rekommendera när man är sugen på lite action. :)

Har precis ätit söndagsstek som pappa gjort, så om drygt en timme åker vi till friskoteket och tränar. Känner för ett riktigt svettigt pass idag, vi får la se vad det blir av det.

Måste bara säga att jag hade en supermysig kväll igår med Åsa och Lisa. Åhh vad jag älskar er flickor <3 :)

Lägger in en bild från cypern också. Lite sommarvärme längtar man efter just nu.


Lördag

Färgade och klippte Tom och Mathias, finfina blev pojkarna. :) Efter jobbet blev det hem och titta på idol och valdebatt, nu har man nog i alla fall äntligen bestämt sig, sen om det är rätt vet man ju aldrig. Åkte hem till Tom, där även Mathias sov i natt.

Idag åkte vi ut till Anders och Anita, tjötade och fikade. Åkte med anita en sväng till smålänningen och lite så. Och just nu sitter jag här och gör ingenting.

Hade varit fint med sigges ikväll, men det blir myskväll med mina favoriter Åsa och Lisa istället! :D
Ska försöka hinna städa mitt rum nu.
Ciao.


Grattis Sara! :)

Idag fyller Sara 20 år! Grattis tjejen! :) Hoppas du får världens bästa dag idag! :)

Är på salongen nu, har precis målat naglarna, röda fick dem bli, var ett tag sedan nu. Har hållt dem neutrala hela sommaren men nu var det kul med lite färg på igen. Har inte så mycket att göra nu på förmiddagen, har mer i eftermiddag så det är ju skönt även om det gärna hade fått vara tvärtom en fredag! :) Men det ger ju pengar, vilket jag är i stort behov av på grund utav flytten, en hel del som behöver köpas in. Längtar! =)

Val i helgen, bestämt er än? Det har inte jag, inte det lättaste när man inte är så insatt, har i alla fall hunnit med och kolla lite debatter och utrågningar och sånt.

Har inte mycket mer intressant att skriva.
Så hejdå.


Fotobok.

Sitter just nu och tar emot en massa bilder ifrån systers dator ifrån cypern. Har inte sett korten än, bara på kameran, så det ska bli kul att se dem när dem väl är inne på datorn. Håller också på att sätta ihop en fin liten fotobok på Fujifilm med korten ifrån Rhodos :)

Har en ganska lugn vecka så förmiddagarna går åt till annat småpill än klippningar, men det behövs ju göras en hel del annat också så det är la helt okej med en lugn vecka när man har haft mycket att göra nu i flera, flera veckor. Det går fint här, skönt att man ser en ljus framtid.

Nu ska jag återgå till alla mina semesterbilder. Längtar tillbaka! Men nu har vi ju bokat vemdalen vecka 7 så då har man någonting att se fram imot i alla fall. Dessutom sätter vi snart upp husvagnen i Mora. Underbara stad.

Ciao.

Träning

Ligger i sängen och lyssnar på lite musik för att ladda lite innan träningen. Tuff dag på jobbet med en massa steni och byggskruv ;) men imorgon kommer niten ! Gött! ;D

Nog om jobb. Ska som sagt snart iväg till skillingaryd för lite träning. Hoppas på en lagom hård träning med lagom mycket värk i benen efteråt! :)

Ne nu ska jag ta mig ett plommon och packa träningskläderna.
Ciao!

7 kilometer

Då börjar även denna helgen lida mot sitt slut. Var tar all ledig tid vägen? Har dessutom inte gjort mycket i helgen ändå försvinner tiden. I fredags kväll kom man hem till trerättersmiddag efter två timmars övertid. Blev räkpaj till förrätt, Fajitas till varmrätt och någon sorts pannkakstårta till efterrätt. Gott och lite Idol på det satt fint! :)

I lördags blev det lite jobb med jesper på Heco. Sedan hyrde vi film, Remember me. Vilken bra film! :) Tog en promenad med mamma och sedan kom Tom. Kollade Baksmällan! :)

Har precis varit ute och sprungit en runda, 7,3 km. Nu blir det duschen och kolla ensam mamma söker.
Ciao.


Ny arbetsdag

Ännu en dags arbete. Idag blir det löshår och massa klippningar! Skoj! :) Har en hel del att göra idag så det blir en lång kväll. Sedan ska jag dessutom hem till Tom och fortsätta där. Basse behöver en genomgång med saxen! :)

Igår tog jag med mamma ut och sprang 5,5 km, gick riktigt lätt och bra :) Får nog bli en runda imorgon kväll också. :)

Har bytt gardiner här nere på salongen och det känns sköööönt med lite färg! :)

ciao.

Stockholmshelgen.

Var ju några dagar sen jag skrev nu. men bättre sent än aldrig. Åkte ju som jag tidigare nämnt till stockholm i fredags. Blev tacomys med alla tjejerna på vandrarhemmet den kvällen. Sedan blev det sängen ganska tidigt för att orka med lördagens shopping. Blev en hel del inhandlat. Tre par nya snygga höstskor, I love. En kavaj, en spetsklänning, två leggings, två linnen, strumpbyxor och ett underbart läppstift från make up store. På lördageftermiddagen begav vi oss ut till tjejmilen tältet för att hämta våra nummerlappar och goodiebags. :) Finfina grejer, köpte på mig tre paket sesamkakor också. Smaskigt! Dock är dem redan slut! :( haha Lördagkvällen bokade vi bord på Mongolia där vi åt buffé och hade det mys pys.

Söndagen bestod ju då av själva milen. Gick bra. Det är det enda jag har att säga om det. haha.

Nu är det mitt i veckan igen och kunderna ramlar in.
Var och kollade på lägenhet igår med. I November flyttar jag! :O

Nu ska jag hem och sen ut och springa. Behöver röra på fläsket.
Pusss

Packa

Två kunder kvar för dagen! Sedan ska jag hem och packa ihop det sista inför Stockholmshelgen! :) Ska bli riktigt kul och skönt att komma till storstaden och shoppa loss litegranna.

Solidhus ringde innan, så på Tisdag ska jag kolla på min kanske kommande lägenhet! :O Vuxet ! :D

Ne nu kommer mina kunder snart.
Tjooo!


Läkarbesök

Steg upp och ringde doktorn klockan 8 när de öppnade. "Vi ringer tillbaka till dig vid 9". Va fan ska man behöva vänta en timme på att dem ska ringa tillbaka för att få en tid till farbror doktorn? Aja, nu har jag ju i alla fall fått en tid vid 10.20. För min rygg mår minsann inte bra, men med lite pencilin ska det nog ordna upp sig.

Idag blir det annars en lång dag på salongen med fullt med kunder. Sedan ska jag packa för stockholmsresan imorgon! :)

Undrar när dem ringer tillbaka om lägenheten? Hmm.... :)


Ooooonsdag

Mitt i veckan är det nu. eller ja, mitt i arbetarveckan iaf! :) Ha en tvåtimmarspaus nu innan nästa kund kommer, Bra för då hinner jag ju skriva här och sånt! :)

Ringde precis till doktorn efter en tid där. Jag känner att min urinvägsinflammation inte riktigt vill ge med sig och nu börjar den gå upp i ryggen. Ja det känns förjävligt. Doktorn skulle ringa tillbaka vid 15.40 så hoppas på en tid imorgonbitti så jag kan få medicin innan vi åker till stockholm i helgen. YEYE.

Har en ganska full vecka denna veckan med. gött!

Fick reda på att våra innebandyträningar hamnar på måndagar och torsdagar. Så för mig blir det bara måndagar. Får se till att bränna lite fläsk i friskan istället! :)


Bjuder på en bild från Rhodos! Enjoy!


För att jag saknar mina tjejer <3

RSS 2.0