Coconut tree

Kan inte hjälpa att jag älskar den låten! ;D

Kom precis ut ur duschen, så här sitter jag nu nyduschad och väntar på kycklingen som är i ugnen. Kycklingspett ska det bli idag.

Tog mig en kort joggingrunda för att få lite frisk luft. Stoppade hörlurarna i öronen, höjde volymen, tog hunden i kopplet och njöööööt av den friska luften! Har stått inne på salongen från 09.00 till 20.00 idag så behövdes lite ny luft. Där ute i skogen kan man också glömma alla bekymmer och rensa alla tankar. Jag mår bra nu.

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.

Just the way you are...

så där ja. Nu var även midsommar över. Allt går så fort och snart är det semester. Hade en riktigt bra helg, åkte ju ner med familjen till varberg på torsdagen, tog en sväng till gekås midsommaraftons morgon för en hel del shopping, eller ja det blev inte så mkt för mig denna gången. Därefter var det sill och potatis på campingen med övriga familjer som vi var där med.

Tog sedan mitt pick och pack till haverdal där jag träffade mina favoriter. Gjorde riktigt fina kransar att ha under dagen, åt lite grillat, gjorde oss redo för en grym kväll inne i halmstad. Så när vi gjort oss klara tog vi bussen in till halmstad, började med uteserveringen på bulls, därefter blev det dans på the corner. En alldeles lagom kväll som föll helt i min smak. Dessutom satt kransarna kvar ända tills vi var hemma i stugan igen. :)

På lördagen åkte jag tillbaka till varberg för att fortsätta myset med familjen.

Veckan har bestått av jobb. Hur kan det vara så mycket roligare att jobba med Åsa och Lisa!? I måndags kväll hade vi myskväll med blåbärspaj och one tree hill, jag älskar spontana kvällar!

Ska ta och sova nu, har en lång arbetsdag framför mig imorgon. Slänger upp nån bild på oss i våra fina kransar :)



Långhelg! :)

Jag älskar det! Vetskapen om att när man får gå hem idag vid kl. 14.00 så står mamma, pappa, syster och bror och väntar på mig för att dra iväg med husvagnen. Precis som förr i tiden fast att man då slutade kl. 14.00 ifrån skolan. Jag älskar att få åka iväg med familjen för att umgås. Speciellt midsommar, ner till getterön där man varit i stort sett varenda sommar sedan man var 1. Jag längtar!

Helgen kommer dessutom att toppas utav lite sällskap av Åsa och Lisa. Jag drar till haverdal till dem imorgon, där vi ska göra fina midsommarkransar och bara mysa! :)

Tihi! Trevlig midsommar på er!

.

det föll ett regn inatt
jag länge väntat på
jag tror det är ett tecken
jag ser det i alla fall så

alla gränser har öppnat
jag ska gå mot söder
och när morgonen kommer
ser jag himlen som förblöder

jag har inga planer
ingen strategi
jag bara går dit dagarna för mig
och ser molnen segla förbi

dit dagarna för mig
dit ska jag gå
kanske kan jag finna mig själv
någonstans i det stora blå

dit dagarna för mig
och nätterna utan slut
jag vandrar denna väg
tills jag ser ett ljus

så ställ inga frågor
jag har inga svar att ge
jag lämnar allt jag har bakom mig
och hoppas att något skall ske

jag har byggt detta luftslott
vad det nu ska tjäna till
att gå i dessa tysta rum
är inte vad jag vill

och innan jag vet
vilken väg jag kommer ta
så går jag dit dagarna för mig
och hoppas att allt blir bra.

Jönköping

Lördag idag. En regnig sådan. I alla fall om man tittar ut just nu. Var ju faktiskt helt okej väder innan idag. Var nere och jobbade en sväng i salongen och sedan tog jag en tur med mamma i samhället. Järnbärardagarna i helgen så en hel del folk fanns på plats. Inhandlade ett par MissDee öronhänge ifrån Ur&Guld.

Har tagit på mig min långklänning, sminkat mig och plattat håret för om en halvtimme kommer världens bästa tjejer och hämtar mig. Vi drar upp till Jönköping ikväll för att ha det så mysigt vi bara kan. Middag på Jensens (förmodligen) och därefter har vi bokat biljetter till bio. Kan inte bli bättre lördagskväll än så här. Precis vad jag behöver!


Fridas student!

Ligger i sängen hemma hos Tom, har precis duschat och Tom sover efter nattens skift på jobbet. Är ledig idag från salongen eftersom att jag var uppe och sminkade frida kl. 05.30 i morse. Sedan är ju utsläppet vid 14.00 så kände att det inte var ¨någon idé att åka hem i mellan. Har haft mina sista baluppsättningar i år. Känns tråkigt, men var riktigt kul att få göra alla så fina :)

Ska göra mig klar nu och åka bort till blomsteraffären.

Längtar tills imorgon, jönköping med världens bästaste vänner, bio och uteservering <3

Baluppsättningar 2011

Igår var det baldags för alla på GKC vilket innebar två baluppsättningar med smink. Riktigt roligt och vilken energi man lägger ner! Helt slut efteråt! Somnade på soffan redan vid halv 8 igår och sov till morgonen. Steg upp utvilad och redo för ett 12-timmars pass. Har inte ens hunnit med att åka hem på lunch idag, så fick bli en snabbis in till ica, äta fort och sätta igång och jobba igen. Här kommer uppsättningarna jag gjorde igår! Catrin vann pris för finast uppsättning! Känns riktigt bra!


Victoria






Catrin








Långhelg

Började dagen med en sovmorgon, riktigt skönt att få vakna och stiga upp när man vill. Sedan blev det en morgonpromenad med Meja innan jag åt lite frukost. Sedan har jag hunnit avverka några avsnitt big brother, en till promenad med meja, lite städning och gjort lunch.

Är nu hemma på flädergatan för att låna lite internet. Behövde lite snabbare uppkoppling en stund. Så att jag sedan kan spela lite the sims! Riktigt kul spel alltså.

Ikväll blir det en lugn kväll framför tvn, för imorgon kl. 07.00 står jag redo på golfbanan för lite spel med resten av familjen :)


Onsdag

Snart helg! Lååååånghelg! Har nog inte fattat än hur skönt det ska bli. Är nämligen så inne i arbete nu så man hinner inte riktigt tänka på annat.

Var ute och spelade golf igår. Asså shit vad roligt det är. Helt klart något jag kommer att fortsätta med hela livet! Får hoppas att vi hinner med lite mer golf i helgen! :)


Tänkte ta och måla mina naglar i denna spännande färgen, får se om det är lika spännande när det sitter på naglarna ;)

Pussssssssssssss

RSS 2.0