Extreme makeover

Har just nu påbörjat min extreme makeover på Julia. Har tagit förebilder och nu sitter hon med färg i håret. Sedan ska det klippas och donas med det också. Najjjjs! :)

Jobbat hela tjocka dagen på Heco. Yez. Det behövs ju pengar om man snart flyttar hemifrån. ja just det. Ni hörde rätt.

Ne nu ska jag skölja jullanbullan.
CiaooO!

Måndag

Är redan hemma från jobbet. Är sjuk och fick åka hem. Så nu ligger jag framför tvn.

Är också redan hemma från Cypern. Den veckan gick sjukt fort. Kom hem i fredags och har sedan dess umgåtts med min älskling. I lördags åkte jag, tom, julia och jens på bio. Inception, inte världens bästa film, men trevligt sällskap iaf :) Mcdonalds på de och sedan hem.

Söndagsmys med Tom hela dagen igår, hann också med en löparrunda med pappa. 1 mil genom skog och mark. Hej och hå! Tjejmilen på söndag! :)

<3

Cypern!

Om 2 timmar och 20 minuter ringer min väckarklocka. Då beger sig hela familjen iväg mot landvetter.

Har haft två helt sjuka dagar på salongen, har nog inte haft så mycket att göra på hela detta året. Så jag är helt slut efter bara de här två dagarna. I Tisdags drog även innebandyn igång igen. Skönt och riktigt, riktigt skoj! :)

Efter att jag slutade ikväll åkte vi och lämnade Meja på pensionat, kändes riktigt jobbigt att lämna henne där, man undrar vad hon gör nu liksom? Jag hoppas att hon ligger på sin filt och sover gott. Åkte förbi min käraste man påvägen hem också, var ju tvungen att få en hejdåpuss. 

Kommer sakna dig så sjukt mycket.
Du och jag, förevigt <3

Innebandyträning!

Idag drar innebandyn igång igen. Gott att komma igång, inte för att jag har legat på latsidan men för att innebandy alltid är kul! :)

Idag var också en sorgsen dag. Sista dagen på Heco med mina flickor. Jag kommer sakna dem där varenda måndag och tisdag. Hur ska jag klara mig utan er? Våra promenader på kvällarna, när ska vi ta dem? :( <3

Ne nu ska jag dra iväg på innebandyn och hoppas på att det muntrar upp mitt humör som just nu ligger i botten.

Baby, I need you! <3

Fredagen den 13:e!

Otursdag eller inte? Det återstår att se! ;)

Har en fullbokad dag på salongen. Direkt efter jobbet beger vi oss iväg mot kräftfisket där vi stannar hela helgen. Ska bli gött att sitta runt elden och bara njuta av helgen. Ro lite båt och fånga lite kräftor. Köpte nya fina gummistövlar igår, så jag är redo för kräftjakt! :)

Nu kommer snart min andra kund för dagen.
Puss


1-års jubileum

Tänk att det har gått ett helt år här på salongen och den håller sig vid liv! Denna och nästa vecka är det ballongsprängning som gäller! :) Just nu har jag inte ont av att semestern tog slut så fort, för vilka minnen man fick och vilket jobb man har! I like it!

Nu är jag hungrig så ska åka hem och leta upp något att stoppa i magen tänkte jag.
Ciaooo!


.

Jag har nog förstört mitt liv.

<3

Borta bra men hemma bäst?!

Jag är hemma igen efter en vecka på Rhodos! Herregud vilken bra vecka. Jag kan bara sammanfatta den så här:

Sol.Hotell.Flyg.Värme.Godmat.Strand.Madrass.Drinkar.Euro.Utekvällar.Dans.Musik.
Gamlastan.Pacha.Fnitter.Prat.Kärlek.VodkaLime.Vänner.Underbart.Bada.

Mitt livs bästa resa med mina livs bästa vänner <3
Tack för att ni finns, det betyder otroligt mycket för mig ska ni veta <3

RSS 2.0