One grain of sand

Ännu en helg har passerat. Började helgen med en sommarfest med jobbet, alla anställda med respektive och byggarbetare med sina respektive fanns på plats. Det bjöds på amerikansk bbq vilket var sjukt gott! En riktigt bra och rolig fest med trubadur och mkt håll igång som vanligt på hecos fester :)

Igår tog vi sovmorgon. Kvällen tillbringade jag hos mamma och pappa, grillat och mys på altanen.

Idag blev en lugn dag med några timmars jobb, en löptur och sist men inte minst soffläge! :)

Imorgon efter jobbet blir det en tripp till Borås, skoj! :)

Du är det bästa som hänt mig <3


Stay

En arbetsdag kvar innan helg, sex kvar innan semester. Åh, vad efterlängtat! Var en lång dag på salongen idag, åkte hem till mamma och pappa och åt lite jordgubbar efter jobbet innan jag åkte hem till Värnamo igen.

Löpningen igår med Linnea känns idag. Gött kött!


Hos dig är jag underbar

Varit i Gislaved en sväng med Jonathan idag. Divanti besöktes innan vi begav oss hemåt igen, perfekt utflykt en tisdagskväll :) nu ska jag krypa ner i sängen, lång jobbig dag som väntar imorgon.

Jag älskar dig <3


Wake me up

Midsommar har passerat och jag är mer än nöjd med den dagen. Fick ha fina vänner och min älskade vid min sida hela dagen. Nu närmar det sig semestern och jag ska njuta av varje ledig stund även om "någondäruppe" vill straffa mig med alla möjliga negativa delar. Det är bara att övervinna dem och resa sig upp till toppen igen, för tillbaka, det ska jag!


How do I live

LeAnn Rimes ikväll! Kan ju inte bli annat än bra. Dessutom tar jag helg vid tolv idag för att sedan fira några studenter innan det bär av till Chappen. Ska försöka hinna med några ärenden på stan med men kan bli stressigt.
 
 
 

Studenttider.

Lång dag idag på salongen, men imorgon blir det kort dag då det sedan bär av mot studentfirande. Älskar studentfirande så dagen lär bli bra. Dessutom avslutar jag kvällen på Chappen för att se underbara LeAnn Rimes. Världsartist utan tvekan!
 
Lördag blir det lugnt, en mysig kväll i jönköping med mat och bio med min älskling. Underbart!

RSS 2.0