.

I'm not one in a million kind of girl. I'm a once in a lifetime kind of woman.

Kvalmatch

Släppt iväg min sista kund för dagen, så nu ska jag bege mig hemåt. Om en timme ska jag möta Linnéa i töllstorp. Vi ska käka glass och kika Innebandykvalet, Gnosjö kan hamna i div. 2 igen. Hade varit grymt kul! :)

Imorgon blir det minioperation. Skakis.

Puss!


Poison

Har krypit ner i min onepiece, fått i mig lite mat, kyckling- och broccolipaj med sallad och avocado. Top model går på tv och träningen för idag är gjord. Blev först ett löparpass runt sjön med bror min, därefter ett pass TRX. Ja, jag är helt slut nu. :)

Blir sängen efter top model idag. Behöver sömnen känner jag.

God natt <3

Grillad.

Det här har blivit någonting av "årets första"-helg. Årets första grillning, premiärtur på rullskidorna och årets första golfrunda.

Började helgen i fredags med att inhandla en stor godispåse som vi skulle ha och gotta oss med. Därefter gjorde vi oss iordning för lite grillning hos Erik i Värnamo. Åt gott och åkte sedan hem för att se en film. Det hela slutade med att vi såg väl en halvtimme totalt av filmen, däremellan sov vi. :)

Lördagen började jag med lite diskning och städning hemma i lägenheten innan jag drog på mig träningskläderna för ett svettigt spinningpass. Därefter gjorde jag iordning lite mat och satte mig på balkongen i den underbart sköna solen. Sedan var jag hemma hos mamma och pappa för att träffa moster och småkusinerna. Mys! Var sedan hemma hos Linnéa och Andreas en sväng och kollade på gladiatorerna.

Idag blev det sovmorgon till 9 innan jag steg upp och åt lite frukost, tog sedan en promenad hem till mamma och pappa. Fikade med farmor och farfar, tog med mig mamma ut och åkte rullskidor för första gången. Gick mycket bättre än förväntat och vi fick ihop en hel mil på skidorna.

Nu har vi precis kommit hem efter årets första golfrunda! Går inte att beskriva hur kul jag tycker att det är. Ska bara öva upp mig så att jag blir lite bättre också. :)


Livet är skört, ta vara på det medan ni kan! <3


Ett steg före.

Jag gjorde det! Nu kan jag leva på det hela dagen. Är nu under 30 på 5 kilometersslingan runt sjön. Vilket innebär att jag borde springa mycket fortare på en platt, asfalterad runda. Det återstår att se. Men har lyckats förbättra mig varje gång jag sprungit runt sjön nu. Mycket nöjd!

Vilket väder vi har idag! Hoooooppppas verkligen att det håller i sig i helgen. I så fall ska jag njuta så mycket jag bara kan varierat med träning och golf skulle jag kunna tänka mig. Idag får jag dock bara njuta genom fönstret. Kunder hela dagen.

Ikväll åker jag hem till Linnéa, vi ska tända grillen för första gången i år, käka godis och mysa hela kvällen! :)

Puss <3

En värld full av liv.

En lååång dag på salongen idag. Tur att jag har så lång lunch så jag hann sitta ute på balkongen i salongen. Känns nu att det stramar i kinderna. Riktigt varmt och skönt, men låt det inte bli för varmt nu. Spara lite till sommaren :)

Blev flygande jacob till lunch idag med en massa sallad. Riktigt fint var det.

Har nu en och en halv timme kvar att jobba. Därefter blir det nog en lugn kväll. Är otroligt sugen på ett pass athletic men hinner inte dit i tid  =/




Today´s record is tomorrow´s motivation


Innan jag kände dig.

Hunnit med en hel del idag innan jag kom till salongen idag. Började med 5 timmars jobb på Heco. Därefter lite ärende ner till samhället innan jag åkte hem och invigde mina nya löparskor. Dem fungerade riktigt bra. Kroppen däremot kändes tung, kanske var för att jag vände på hela rundan idag och sprang åt motsatt håll. En chock för kroppen vilket förhoppningsvis ger resultat i framtiden. Nu behöver jag bara få in intervallerna också, men jag måste ha med mig någon ut då för annars är det så sjukt tråkigt.

Efter lite salongsarbete blir det hem och laga lite mat och lägga sig i soffan. Har drabbats av någon trötthet som jag inte riktigt kan förklara. Känns som om jag hade kunnat sova dygnet runt.

Måste bara säga Vilket väder vi har! Vååååååår <3


Mina nya älsklingar <3


Ett fel närmare rätt.

Oj, dagarna har runnit iväg. Helgen var hyfsat lugn. Fredagskvällen ägnade jag åt lite simning och därefter filmkväll innan jag begav mig ut i natten för att vara lite fyllechaffis. Lördagen spenderade jag hos min fina Linnéa, med Andreas, Jacob och Calle också. Två filmer hann vi beta av denna kväll och en massa tjöt som vanligt. :)

Söndagen blev en slödag på soffan innan jag åkte och kollade på Linnéas innebandymatch, därefter film hemma hos Linnéa och Andreas. Mycket film i helgen alltså! :)

Igår var det mulledags och möte med innebandyn om den gångna säsongen. Idag tog jag med mig pappa till Värnamo en sväng, nya löparskor var ett måste då mamma tvingat mig till att INTE springa mer i mina gamla. Så nya fina nikeskor som satt gudomligt på foten! Hoppas jag kommer älska dem lika mycket som mina gamla. Därefter ett grymt TRX pass och sedan avslutning med innebandytjejerna! Kommer sakna dem så himla mycket. Men jag måste hoppa av för min egen skull.

Nu ett avsnitt BB innan läggdags.
PUSS <3


Jag ska aldrig..

tro på mig själv igen när jag säger att man kan träna bort träningsvärk. Den blir snarare sju gånger värre. Kom knappt ur sängen i morse, kanske berodde på att det var väldigt skönt att ligga kvar under det varma täcket också. Men varenda steg eller rörelse jag gör idag känns i kroppen. Men jag ska inte klaga, jag ska vara fit for fight den 3:e mars 2013.

Idag är det lång dag på salongen, har haft min första kund för idag, men har inte nästa förrän efter lunch, så då får det bli lite måsten här innan jag drar hem till mamma på lunch! :)


I'm feeling great.

Träningen på allvar!

Nu blir det ordentligt med allvar i träningen! Har precis anmält mig till Vasaloppet 2013. Vad har jag gett mig in på? Men nu är det gjort och dags att börja träna ordentligt. Lär vara nervös från idag och nästan ett år framåt. Önska mig lycka till!

Sådärja!

Då var dagens träningspass gjort. Jag är mer än nöjd, likaså Meja som snarkar djupt jämte mig i soffan just nu. Det är kul att kolla klockan och se att den blir bättre och bättre.

Nu kan jag med gott samvete sitta i soffan resten av kvällen! :)


Tröjan du hatar.

En bra dag idag. SOPBILARNA är ute! Alltså dem som sopar vägarna! Det där kallar jag vår!

Bara för det ska jag bege mig hemåt nu. Har haft en brudprovning idag. Makeup och hår. Så vackert. Får nog bli en runda runt sjön när jag kommer hem, tror att både jag och hunden kan behöva det. Speciellt efter det hårda passet igår, grymt vilken träningsvärk. Hoppas att det blir lättsprunget, men med lite bra musik i öronen kan det inte bli något annat! :)

Born this way.


Med ena foten utanför

Sitter framför Top model Sverige nu. Sjukt bra även om det inte slår det amerikanska.

Har precis käkat lite sesamknäcke med chorizoost, mums! Körde ett hårt pass TRX tidigare ikväll. Riktigt jobbigt, men skönt efteråt. Därefter var jag och tog hand om mina fina tjejer på innebandyn. Säsongens sista träning!

Imorgon får det bli löpning, eller kanske lite simning?! Vi får se vad jag känner för! :)

Don't ever stop doing the things you do.

Idag sattes äntligen mulle igång igen. 16 härliga 5 åringar att hålla reda på i skogen. Massa bus, skoj, lek och fika. Sedan har jag hunnit med lite matlagning och nu sitter jag i soffan. Lär nog bli läggdags ganska tidigt idag, känns som det.

Såg förresten planeterna Venus och Jupiter, lite fashinerande faktiskt :)

Imorgon kör jag ett pass TRX, ska suga ur all energi ur mina muskler ;)

Amazing

Redan söndag kväll tyvärr. Varför ska man ha den där ångesten varenda jäkla söndag!?

Började i allafall dagen med en löparrunda runt sjön på 7 km. Ett underbart väder och bra musik i öronen. Gick hyfsat bra tycker jag allt. Gjorde mig sedan i ordning lite för en fika hos kusinen som fått en liten Elton. Lite bullar, kladdkaka och bebismys. Trevligt!

Därefter har jag faktiskt bara slappat i soffan hela eftermiddagen och jag kommer fortsätta att slappa här tills sängen lockar.

"Att träna är som att sätta in pengar på banken, ju mer du sätter in - desto mer kan du ta ut i framtiden" så frågan är hur "rik" vill du bli?

No stress

Har haft en riktigt bra Lördag! Tack vare min fina Linnéa. Tog oss upp ur sängen tidigt idag för att åka mot vårt första mål, Ullared. Väl där spenderade vi flera timmar inne på Gekås. Kundvagnen var full, korgarna var fulla och vi var rätt trötta i fötterna efter all tid där inne. Men med lite fika och lunch stod vi på benen.
När vi var hemma igen satte vi genast igång med bullbak och jag säger som Linnéa: Övning ger nog färdighet. Vi får hoppas på det i alla fall,  med det menar jag inte att dem inte var goda för dem satt riktigt fint i våra magar sen ;)
Vi påbörjade sedan dagens största utmaning (trodde vi), plankstek. Vi lyckades riktigt bra för att vara vi tycker jag allt. Våra nyinköpta plankor och spritsar kom till användning och Andreas godkände helt klart maten vi serverade.

Nu sitter jag hemma i min soffa, ska alldeles strax krypa ner i sängen, borde ge mig ut och springa imorgon bitti. Ja, det får nog bli så faktiskt innan jag ska få hälsa på min kära kusin och deras nytillskott :)







It´s my life, stop pushing me.


Anmäld

Var ute och sprang för andra gången i år igår på lunchen. En lite blåsig tur runt sjön, kändes riktigt tungt i benen efter spinningen i lördags och måndags, men jag tog mig runt och på en bättre tid än förra veckan. 45 sekunders förbättring. Tror detta kan bli bra. Förra året vid den här tiden orkade jag inte ens springa uppför alla backar, nu pressar jag till och med tiderna! :)

Är nu sjuuuukt laddad inför min och Linnéas klassiker. Har precis anmält mig till tjejvättern som är min första gren att ta mig an, Linnéa har ju redan lyckats utföra tjejvasan. :)

Det går bra nu! 


Stormande hav.

Här kommer ett försenat grattis till min kära syster! 19 år igår.

Började gårdagen med ett 75 minuters pass på spinningcykeln. Sedan var det kalas för Julia hela eftermiddagen/kvällen. En trevlig dag med nära och kära.

Idag spenderade jag hela förmiddagen framför vasaloppet. Suget efter att ställa mig på längdskidorna igen blev enormt. Efter det en promenad med Meja och sedan storstädning i hela lägenheten, riktigt skönt att ha det gjort.

Nu väntar årsmöte med smörgåstårta och planering ikväll!


Run like never before.

Idag hann jag med årets första löparrunda. Vårkänslorna sprudlade i kroppen när jag vaknade och kände ett enormt sug efter träning. Hade ju som sagt vilodag igår vilket gjorde mig rastlös till tusen.

Nu har det gått 2 timmar sedan jag avslutade rundan och kroppen skakar fortfarande. Men en skön känsla. Låg på en snittpuls på 191 och en maxpuls på 205. I framtiden ska jag lägga in fler löparpass i veckan. Hoppas att vårvädret och den sprudlande lyckan stannar kvar några veckor till, eller allra helst några månader.

Puss <3


Nu tar jag dig till himmeln.

Torsdagen är över, kanske veckans längsta dag? Hade vilodag idag från träningen. Riktigt tråkigt faktiskt, man känner sig riktigt rastlös, men kroppen behöver vilan också. Nu är det bara en dag innan helg. Den är ganska planerad faktiskt. Imorgon efter jobbet ska jag fredagsmysa med Linnéa, lördagsförmiddagen spenderar jag på spinningcykeln innan det är kalas för syster som fyller 19. Tänk vad fort tiden går. Söndag är det vasaloppet vilket innebär att jag har en anledning till att ligga framför tvn hela förmiddagen.



Nu blir det nog läggdags.
Puss <3

RSS 2.0