Heco´s personalresa :)

Vilket minne, vilka händelser och vilka grymma dagar! :)


Resan ner till Helsingborg, dags för lite täääävling.


Utbildning med fågelholksbygge, hanna och ida var bra lagmedlemmar eftersom att vi vann för snyggast fågelholk. (Muta domaren)

Borra, borra, borra.


Förfest på Elin och Natta´s rum. Nice.


Fortsatte ner till hotellbaren där det bjöds på öl, vin och cider.


I väntan på maten på båten.


Käääääääärlek <3


Cider och jordgubbar. Mums.


Byte av bord efter maten, hamnade visst bredvid pappa. :)


Grrrr ;) Efter detta kortet tyckte chefen jag såg trött ut så han tog med mig till baren och bjöd på champagne. Lyx! ;D

Kan ju berätta också att jag hämtade ut min nyckel till lägenheten igår! :D

I´m fallin in sleep.

Ögonlocken är riktigt tunga just nu, inte av smink utan av trötthet. Har fortfarande kund, väntar på att färgen ska verka. Sedan ska jag städa och plocka i ordning innan jag kan ta min cykel och trampa hemåt.

Den gamla hyresgästen ringde innan och frågade om jag ville ha kvar alla persienner och diskmaskinen för 1000:-. Ja tack, jag tackar och tar emot. Inga billiga saker att köpa nya annars. Imorgon kan jag hämta nyckeln om jag vill, men eftersom att jag inte är hemma då så blir det lördag eftermiddag/kväll :) Åhhh, nu är det nära.

Har hunnit med att färga håret på lunchen idag med. Blev helt okej faktiskt. Känner mig dock fortfarande väldigt tråkig, så får fixa hem lite löshår snart :) Är för feg för att klippa av det.

Ne nu ska jag skölja. Bye.


Written in the stars.

Har nu skyltat om i skyltfönstret, ingen jätteförändring. Längtar tills jag kan skylta om för julen, har redan en idé i huvudet. Kollade in lite dekoratörsutbildningar igår, mest för att få lite inspiration, men någon gång i framtiden så vill jag läsa det på distans så man kan ha salongen samtidigt.

Tänkte köra en makeupkurs nu snart, då man får anmäla sig till mig och sedan träffas vi här nere på salongen för att gå igenom tekniker, färger och andra grundläggande saker för att göra en fin makeup.

Den förra hyresgästen ringde mig nyss och frågade om jag ville ha kvar diskmaskinen och persiennerna i lägenheten för imorgon lämnar hon in nyckeln. Så i helgen kan jag börja flytta! Mamma har tagit ledigt en stund på Tisdag så då åker vi till Ikea och inhandlar det nödvändiga, och får med oss en massa inspiration förhoppningsvis. :)

Detta är sista jobbardagen för mig, för imorgon åker vi till Helsingborg. :D Ska bli kul att komma iväg lite och sova på hotell och festa loss lite! :D


Regn

Tråkigt väder. Uscha!

Har varit hemma på lunch, hunnit med en runda till banken och jag är tillbaka på salongen, min kund kommer alldeles strax. En klippning och därefter blir det en färg och kanske klipp, vet inte riktigt.

Behöver verkligen färga mitt egna hår också, men vet inte hur. Mörkt? Ljust? Slingat? Effekter? Mellan? Har ingen aning, vill egentligen allt. Så vi får la se vad jag kan mixa ihop.

bye.


You think you're cooler than me.

Är på salongen och lyssnar på lite musik just nu. Just nu spelas Mike Posner - Cooler than me, en riktigt skön låt. Förlust för laget igår på tal om något annat. 4-3 borta mot IFK Vöikers. Tur kanske att det var just den matchen man fick missa. Förluster är aldrig kul.

Ska ta mig en kopp te nu och damma av produkthyllan.
www.glisten.se

Ha en bra dag :)


Want you to make me feel like I'm the only girl in the world...

Arbete på Heco hela dagen idag. Sedan stod jag för matlagningen här hemma och pappa blev nöjd, riktigt nöjd. Ja, jag måste ju skryta lite om mina matlagningskunskaper. Nu när jag ska flytta och allt. Inte lång tid kvar på tal om det. Härligt, men skrämmande.

Ska kanske ta och sova nu så man orkar med de två arbetsdagarna som är kvar, för därefter är det fredag vilket betyder personalresa till Helsingborg. Ska bli riktigt skoj faktiskt. Jag hoppas på en hellyckad resa med fantastiskt sällskap.

God natt. ♥


Bästaste vänner,

Jag menade ju eventuellt om jag ska vara med på matchen. ALDRIG att jag hade hoppat över att få umgås med er, never. Men nu blev det ingen match för min del, inte heller fika hos mina favoriter. Men jag ska komma snart. Snarare än snart.



Besvikelse, mest över mig själv. Varför är man aldrig tillräckligt bra? Jag vet att jag är bra, men vet också att jag inte är tillräckligt bra. Hur ska jag kunna bli bättre om jag aldrig får chansen? Hur ska jag någonsin kunna bli bättre genom att alltid tryckas ner i backen? Måste klättra uppåt, måste kämpa vidare, måste ta nya tag, men var ska jag finna den kraften? När jag nått toppen ska jag vifta med flaggan i topp.


Kärlek ♥

Härlig helg

Härlig men regnig helg vi har tagit oss igenom. Nu är det måndag igen och har kommit hem ifrån jobbet, hunnit käka och ska snart iväg för lite innebandyträning.

Hade match igår mot Forsheda, härligt med en vinst till. Dock hade man ju velat spela lite mer än vad man gjorde, men antar att man får vara nöjd med det lilla. Match imorgon igen. Eventuellt blir det att kolla in Åsa och Lisas lägenheter också efter matchen. YEeyyy! :)

Nu ska jag ta och fixa lite innan det är dags för träningen.

Promenad

Hunnit med en del nu en regnig lördag som denna trots att jag låg i sängen tills klockan va 13.00. Åkte upp och kollade P16:s match mot Hestra. Inget bra resultat kanske men dem kämpade i alla fall på bra hela matchen.

Beställde pizza innan och sedan trotsade jag regnet med en promenad. Riktigt härligt att komma ut och känna den friska luften i alla fall. Nu kan jag med gott samvete hyra film med Tom ikväll. Hade tänkt åka på bio men fanns inga platser kvar på någon av dem filmerna jag vill se. Så därför får vi hoppas att vi kan hitta någon bra film att hyra.

Behöver ladda inför matchen imorgon med. Behöver en vinst med oss hem imorgon. Vi har ju trots allt hemmaplan och allt. Ska bli skönt att få spela imorgon i alla fall. Dock vet jag ju aldrig hur mycket jag får spela, eller lite menar jag. Men sånt är livet.

Sitter och bläddrar i Ikea katalogen, kan inte fatta att jag snart flyttar.



Lördag

Ligger i sängen fortfarande. Ska snart upp och käka frukost sen får vi se vad dagen har att erbjuda, kanske kika lite innebandy! :)


01.45

Hemkommen ifrån Åsa och Lisa. Började kvällen med att äta lite mat, pommes, kött och snigelsallad. Mums, vad gott det var. Och jag menar det faktiskt. Myste sedan med chips, dipp, ahlgrens bilar och gott&blandat framför idol. Min kära favorit Minnah är tillbaka och hon gjorde ett strålande jobb idag. Helt klart bäst idag!

Efter idol blev det bara en massa tjöt som det brukar bli. Att orden aldrig tar slut är ett som är säkert.

"Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på"

Tack för en underbart bra fredagskväll ♥

Idolmys

Nu ska jag hem från salongen, har jobbat klart för idag.

Ska hem och byta om, sedan går jag bort till åsa och lisa för en helkväll med mat, idol, julmust och en massa myyyyys <3 :) Kan inte bli en bättre fredagskväll! :)

Seeyaa.


Snö.

Vaknade upp till en vit gräsmatta idag, hur underbart är inte det? =)

Gjorde ett inlägg igårkväll men det försvann. Så då blev det inget.

Var hos tandläkaren igår. Äntligen har dem fattat att jag inte kan stänga igen munnen med den där röntgengrejen i. Usch! Allting såg fint ut, sedan börjar jag få mina visdomständer i underkäken. Mindre bra kanske, eller bara dem inte gör ont så får dem la komma upp!

Nu ska jag fortsätta att göra lite nytta istället.
Laddar inför matchen på söndag med en helkväll med mina tjejer och en lat dag imorgon. Låter toppen! :D


Bye.


4 - årsdagen <3

Idag är det minsann 4 år sedan jag och min kärlek blev tillsammans. Vi har gått igenom väldigt mycket ihop och klarat av det mesta. Det känns så skönt att veta vart man har varandra i vått och torrt.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta ♥

A ♥ T

Meja.


Så här ser Meja ut när hon har lekt med bollen en stund. haha. ♥


Dynamite

Är på tillbaka på salongen efter lunchen. Köttbullar, potatis och brunsås, mums!

Hade städdag hemma igår. Började packa ner grejer inför flytten också. Läskigt! Inte lång tid kvar nu. Men ska bli riktigt skoj. Behöver ta mig en runda till IKEA snart också! :) Inhandla en del grejer.

Idag är min annons med i Västbo andan, så den kan ni kika in! :)

Ne nu ska jag återgå till lite arbete. Hörs.

Gubben i lådan

Är på salongen och inväntar en kund. Har tänt lite ljus och gjort det mysigt. Lite trevligt får det ju vara när man jobbar sent en höstig torsdag som denna. Men sen är det minsann helg, ja efter imorgon i alla fall. Skönt med en helt ledig helg där man kan göra ingenting! Eller just det, moltas har kalas, köpa present måste jag ju göra också, jobba och träna och en hel del massa annat måste hinnas med också. Alltså kommer även denna helg gå lika fort som alla andra. Vill ju på BAGGGGEEEEEE på lördag men verkar inte som om någon vill hänga med! Bläääää!

Var uppe och tränade i friskoteket igår, körde endast styrka, det vill säga maskinerna plus massa egna övningar. Skönt var det! Kanske ska ta tag i livet och upp och simma idag? Hade varit skönt. Men vi får la se.

bye.


13 Oktober

Nu har jag jobbat klart på salongen för idag. Ska snart ta mitt pick och pack och åka hemåt. Har en del jag ska göra hemma, måla naglarna, leta upp några konsoller, städa och träna så min kväll är uppbokad. Dessutom får vi ju inte missa kungarna av tylösand idag heller! Finns det något sjukare program? haha

Kan ta och tala om att jag är fortfarande överlycklig över helgens resultat. :D

Nu är det bara 19 dagar kvar tills vi får hämta ut nyckeln till våran lägenhet! Längtar, ska bli så kul att få inreda och allt som hör där till! :D

Vad vore jag utan dig mitt hjärta? ♥


Saknar mina flickor <3


Gesällen!

Ville bara berätta att jag klarade min gesäll idag! :D För er som inte vet vad det är så är det ett bevis på att man kan det man ska kunna inom frisöryrket. Avslutade dessutom gesällen med högsta betyg! MVGMVGMVG! :D

Hej då.

5 oktober

Är hemkommen ifrån jobbet. Har hunnit vara ute med Meja en stund också. Nu väntar jag på maten.

Helgen var toppen. I lördags åkte vi ut till jesper och jessica för lite förfest innan vi drog vidare till parken. En trevlig kväll med nya bekantskaper. Skoj! :)

Söndagen tillbringades i växjö för det var dags för seriepremiär. Tyvärr förlorade vi matchen med 3-2.

Igår var det jobb och träning som gällde. Träningen var la så där, men vi får la hoppas det blir bättre. Lyckades ju även se alla dessa minkar som är på rymmen. Söta men läskiga små varelser! :)


1 oktober 2010

Har nu hunnit med en permanent och en klipp&färg. Duktigt. I eftermiddag blir det två klipp och en klipp&färg. En bra dag helt enkelt. Jobbar nog över en stund idag. Jaojao.

Var och tränade lite crosstrainer igår med mamma. Svettigt som tusan, men hoppas på att det gör nytta.

Ne nu ska jag snart hem på lunch. En snabb lunch.

RSS 2.0