Missing you.

Shortsväder idag! Eller i alla fall tillräckligt varmt för shorts.
 
Det blev löpning igår. Hann inte riktigt till Athleticen, men det satt fint med ett träningspass!

Har redan haft alla mina kunder för idag. Så nu ska jag fixa med bokföring, skyltfönster och städning innan jag åker hemåt för att förbereda mig lite inför ikväll. Det är nämligen sommarfest med Heco ikväll. Lek och grillbuffé ute på Näsudden, himla trevligt! Ska hinna med en runda till gislaved också.
 
Nehe, dags att ta fram skurhinken!
 

Utan dina andetag

Igår efter jobbet blev det en tur ut till golfbanan, åhh vad jag älskar det stället! Hoppas verkligen att vädret blir bättre så jag kan åka ut dit väldigt mycket oftare än vad jag varit nu. Semestern kommer att tillbringas där hela dagarna känner jag. Slog några hinkar på ranchen innan vi blev uppätna av knotten.
 
När vi var hemma igen tog jag tag i snickrandet igen och fick ihop tre stycken stolar. Så nu är det bara tre stycken kvar. Dem får vi ta ikväll.
 
Tänkte försöka hinna med ett pass athletic ikväll också. Annars blir det löpning, för idag måste det bli träning!
 

I like how it feels

Igår blev det IKEA direkt efter jobbet med bästaste hjälpen, Linnéa och Petra. Älmhult fick besök av oss tre, en bil och en släpkärra. Vi levererade ordentligt. Började med middag inne på Ikea, allt för att orka med några timmar inne på varuhuset. Därefter gick vi igenom alla affärens delar. Packade på oss allt vi skulle ha och gick mot kassan. Några tusenlappar fattigare lastade vi på allt på släpet, kan ju tala om att det inte är det lättaste när det spöregnar och man ska skydda så mycket som möjligt från att bli blött. Vi lyckades ändå hyfsat bra trots att alla kartonger var dyngsura näär vi kom hem så var ju i alla fall allting helt. haha.
 
Fick med mig ett matsalsbord med 6 stolar till, ett nytt soffbord, en skohylla, lite blommor, ljus och lite annat smått och gott. Riktigt nöjd med mina köp i alla fall. Blev en sen kväll och sängen lockade direkt när vi kom hem.
 
Idag drog vi till Lammhult direkt efter jobbet, samma gäng som igår men med ett helt nytt mål med dagen. Piercing i näsor och öron fick det bli. Nervösa, pirriga och vettskrämda lyckades vi i allafall tillslut ordna upp alla hålen! :)
 
Väl hemma sen har jag snickrat ihop mitt bord, soffbord och skohyllan. Nu är det "bara" de sex stolarna kvar. Dock älskar jag att snickra möbler och gör det mer än gärna, dessutom blir det ju så tjusigt när det kommer på plats! :)
 
 

I'm still standning here, thinking of you.

Då var midsommar förbi och vi går mot mörkare tider igen. Vill dock inte tänka på det sistnämnda. Helgen blev bra, åkte ner till haverdal i fedags morse för att plocka upp Åsa och Lisa. Därifrån drog vi vidare mot Båstad, redo för midsommarfirande med lite annat folk. En lugn kväll med god mat, jordgubbstårta, finfina kransar, lekar och en massa härligt tjejsnack.
 
Morgonen efter åkte vi tillbaka mot haverdal igen, redo att inta solstolen i bikini. Himlen var oskyldigt blå och solen stekte som aldrig förr. Ett dopp i havet fick det också bli, eller inte bara ett dopp utan även lite hopp i vågorna. Underbart! När kvällen närmade sig var det dags för middag och utgång. Satt på Bulls med god mat och en cider, innan vi gick ut på uteserveringen där det blev några drinkar. Provade på tylösand under kvällen också, men kan inte påstå att det var någonting vi fastnade för.
 
Tack alla som var med och gjorde min helg så bra!
 
 
 
But it's my heart that's breaking, down this long distance line tonight.

Don´t wake me up

Lång dag idag. Salongen fullspäckad med kunder mellan 9 och 5. Hann dock med en väldigt mysig lunch på bernts med Petra och Linda. Efter jobbet for jag och Linnéa raka vägen till jönköping. Lite shopping innan vi begav oss hemåt igen.

Blev sittandes hemma hos mamma och pappa en stund nu i kväll för att fixa en skiva till bilen. Så nu har jag packat ner lite viktigheter tills imorgon och precis krypit ner under täcket. Resten som ska göras får fixas imorgon bitti. För sedan ska det firas midsommar med blomster i håret och jordgubbar i glasen! :)

Ha en trevlig helg allihopa för det tänker jag minsann ha! :)


Ge mig lite mer.

Fullt upp att göra på salongen, visst en lång dag men alltid skoj med mycket fart och fläkt. Fint väder så jag kunde ligga ute i solen och sova en timme på lunchen. Snälla gud eller vem som nu bestämmer, låt det bli fint vid midsommar också. Efter jobbet åkte jag och Linnéa upp och simmade våra 1000m, Vansbro, here we come.

Kan meddela att jag är lycklig idag. Idag visade vågen mig ett roligt resultat. -0,5 kg sen sist jag kollade, det betyder en total viktminskning på 9 kg. Känns helt underbart! Dessutom kom min klänning idag och den passade perfekt!



All the things you said, they were never true.


One last time

Härlig start på veckan! Heldag på jobbet och därefter en löparrunda i ösregn. Det är så underbart att springa när det regnar, bara man ger sig an på att man ska ge sig ut. Tänker komma tillbaka in i mina träningsvanor efter några veckors mindre tränande pga. sjukdomar, allmänt trött och omotivation. Men nu känns det som om jag är tillbaka på rätt spår igen. :)

Lagat mat efteråt, tog en lång dusch och nu tänker jag sätta mig i soffan för att njuta av några avsnitt Greys anatomy innan jag går och lägger mig, förhoppningsvis i tid ikväll.



If this is over, if this is the end
If you don't wanna see my face again
Please just let me hold you
Let me hold you, one last time

I don't know what to say anymore
I don't want it to end up this way
If you would only give me the chance
I know I could do so much better

Bra helg!

Vilken bra helg det blev! :)

Fredagen började med god mat, cider och tre glada tjejer här hemma. Utgång på chappen, med våra hattar intog vi chappen med stormsteg. En riktigt kul kväll som vanligt med mina tjejer! :) Otroligt glad över att jag har er!

Igår började jag, pappa och mamma med att kolla Sveriges starkaste man-kvalet. Riktigt skoj att se. Fanns ju en hel del muskler att kolla på. haha. Därefter åkte vi hem och bokade en resa! Jag och mamma, turkiet en vecka, 4+ stjärnigt all-inclusive, direkt vid stranden. Jag tror det lär bli bra ;)

Kvällen igår började vi på altanen med några cider och skön musik. Jag, syster, mamma och pappa. Därefter tog vi en runda ner till öltältet. Riktigt kul kväll med mycket dans i benen.

Idag tog jag en vääääldigt välbehövlig sovmorgon. Sov till 14.15, allt jobb och festande tog ut sin rätt just idag. Nu är jag i alla fall utvilad och ska ta en promenad med mamma och hundarna. Sedan blir det bara att ligga i soffan och kika på tv! :)


forever young

Det är hektiska dagar jag genomgår just nu och därför blir det mindre inlägg här tyvärr. Men jag gör mitt bästa.

Balen i söndags var helt underbar. Julia var såååååå fin och hon hade nog den mest stolta systern av allihopa. Hennes kavaljer gjorde ju inte saken sämre. Riktigt bra par där alltså. Har dock inte hunnit lägga in några bilder ännu. Men ska verkligen försöka hinna med det.

Idag är det jobb hela långa dagen. Inväntar min första kund som kommer om fem minuter. Därefter jobbar jag till klockan slår nio ikväll. Ska i alla fall försöka hinna med en lunch. Men dagen lär ju gå fort i alla fall för jag lääääängtar tills imorgon.

Puss!

First we take manhattan.

Pluggar nu en hel del country låtar så att ingenting kan slå fel nästa helg! :)

En riktigt hektisk vecka har jag genomgått och därför heller inga inlägg här på bloggen. Har hunnit med väldigt mycket jobb och en dags ledighet. Eller två rättare sagt. Var ledig igår med då Julia tog studenten! En riktigt lyckad dag för allas del. Utsläpp, firande, tårar, god mat, massa gäster, presenter, lyckliga skratt, härliga kramar, ja listan kan göras lång. En lyckad dag blev det i alla fall, tänk att det är tre år sedan man själv stod i samma position. Tiden rinner iväg utan min vetskap. Blev dock en sen kväll med tanke på att min klocka ringde kl. 04.00 i morse. 6 timmars sömn på två nätter. Inget att rekomendera, men jag lever ju i alla fall.

Varför 04.00 i morse då? Jo, Tjejvättern såklart! Nerverna var inte helt på min sida och igårkväll ville jag bara lägga mig ner och gråta. Dels av trötthet och dels av nerverna, vad hade jag gett mig in i? Vi kom i alla fall iväg i morse vid halv fem och var uppe i Motala efter nån timmes sömn i bilen. Tur att vi hade Andreas med oss som kunde agera chaufför. Kl.08.02 trampade Linnéa iväg och kvar stod jag väntandes på att min start skulle gå. 08.18 var det min tur att trampa iväg. Då släppte nerverna. Allt rann av mig och all energi lade jag på att trampa mig igenom dem 10 milen. Jag tycker jag klarade det galant för att vara första gången. I 4 timmar och 20 minuter befann jag mig ute på landsvägarna. Har jag ont? Trodde att rumpan skulle vara värre, men knäna är nog värst, vet inte vad jag har gjort egentligen, men ont gör det. Men det var en rolig upplevelse och absolut någonting jag hade kunnat tänka mig göra igen. :)

Imorgon är det dags för balen för min syster. Så förmiddagen ägnar jag med jobb på salongen medan eftermiddagen tillbringas bakom kameran för att föreviga hennes baldag. :)

Nu blir det faktiskt sängen med en bra film för min del.
God natt!

Små lätta moln.

Har haft en riktigt bra helg. Började i fredags med en tripp till Ullared och kom minsann hem med lite nytt och behövligt. Hemkomna satte vi oss i soffan och kollade let´s dance finalen.

Lördagen började med jobb. Men roligt jobb. Att klä en brud och få äran att göra henne, hennes värdinna och brudnäbb så fina är så jäkla skoj. Att det dessutom uppskattas gör en ännu gladare.

Sedan stressade jag hem för att duscha, byta om, sminka, fixa håret och baka paj. For iväg till Linda där vi förberedde maten och inväntade våra gäster till vårt princesskalas! Fördrink, grillat, blåbärspaj, cider, snaps, sing star och världens underbaraste tjejer. Kan ju inte bli annat än bra. Blev ju heller inte sämre med en utgång på chappen och väääldigt mycket dans i benen. Jag tackar er för en grym kväll! Som sagt, ni betyder så jäklans mycket för mig!

Idag blev det pizzamys och soffhäng med Linda och Petra. Därefter kollade jag fotboll ihop med Linnéa. Riktigt mysig dag. Kom precis hem från familjen. Såååå skönt att få träffa Julia igen. Dessutom är hon ju världens bästa som hade köpt DKNY´s parfymer till mig. Bääääst är hon! :)

Nu säger jag puss och godnatt. Jobb hela dagen lång imorgon! Åhhhh, kom precis på att alla mina världens bästa vänner kommer vara där då! Lycklig tjej!


.


Saknar mitt håååår <3

Why am I crying

Började den här dagen med en löparrunda, kan inte börja dagen på ett bättre sätt. Kändes dock att man inte har kunnat träna den här veckan på grund av pencilinen. Men nu kände jag att jag var tvungen och det gick bra. Höll ett bra tempo hela rundan, dock spyfärdig när jag tagit den sista backen.

Satte mig vid köksbordet och åt min frukost, yoghurt med havrekli och linfrö. Har hittat en perfekt yoghurt nu! En säsongssmak tyvärr. Banan och vanilj, inga bitar men ändå en annan smak än naturell eller vanilj. Kommer att leva på den enda tills den tar slut i hyllorna på Ica.

Idag är det lugnt nu på förmiddagen, sedan är det full eftermiddag. Efter jobbet följer jag med mamma och Jesper på en tripp ner till Ullared. Blir en snabbvisit men då hinner man ju inte fylla korgen så mycket och man har råd med att åka därifrån ;)

Livet går upp och ner just nu. förvirrad minst sagt. Kan man inte bara få klara besked på vad som ska hända i ens liv. Men är så otroligt glad över mina kära vänner just nu. Ni finns där för mig mer än ni tror.

Älska den du är, det du gör & dem du lever nära.
- Det är allt.

RSS 2.0