Lidingöloppet

Då var vi påväg hemåt igen. En helg går snabbt och tiden bara springer iväg. Det har iallfall varit en riktigt mysig och bra helg ihop med mamma, pappa, moster och familj.
 
Jag har nu klarat av den tredje etappen av tjejklassikern och har nu bara tre mil på skidorna kvar! :) Gjorde ett riktigt bra lopp idag, en sjukt grymt jobbig bana med mestadels uppför. Lyckades med en tid på 1.02 och det är jag helt klart nöjd med. 
 
Du finns hela tiden i mina tankar. 

Bring me to life

Don't let me die here
There must be something more
Bring me to life
 
Filmmys ikväll :)
 
 
 
 
 
 
 
 

.

Torsdag idag och jag tar helg kl. 19.00 idag! Hur underbart är inte det? Så då ska jag hem och mysa ner mig i soffan och kika på en film med en massa tända ljus, älskar filmmys :)
 
Bäst jag tar hand om mina tre sista kunder för dagen nu.
 
 
Höstlycka, kan det vara så?

Boom Boom

Buggen i söndags var supderduperrolig som vanligt! Lite surt bara att jag missar buggen på söndag, men får välöva desto mer hemma. Efter buggen blev det biomys med syskonen! Kvalitetstid innan Julia åkte iväg på GMU! Hamilton visades på bioduken och den var riktigt nice! :)
 
Måndagen ägnade jag åt jobb och mina mullebarn, myspys. Igår var det träning, jobb och träning.
 
Idag har jag hunnit jobba en stund på heco och därefter en stund på salongen. Märks att hösten är här nu, fy fan vilket ruskväder. Men skönt att kunna tända lite ljus och ha en anledning till att sitta inne i soffan om kvällarna! :D
 
Like a sign, like a dream.
 
 

Wonderful

Det blev helt klart en bra kväll, god mat, många mustascher och i sällskap med min fina Linnea! Tråkigt dock att det var 28 årsgräns. Avslutade kvällen med en mysig filmkväll. :)
 
Nyss vaknat så ska stiga upp och göra lite nytta, har en tvätthög som behöver försvinna eller i alla fall minska. Därefter är det ju såklart bugg som gäller.
 
I like how it feels

tacata

Vilken bra fredag det blev igår! Bästa dagen på länge, stängde och låste salongen redan vid 12. Åkte upp till simhallen, bytte om till träningskläder och körde ett pass crosstrainer innan jag gick för att sola, avslutade med dusch och bastu. Härlig start på en great helg! 
 
Vid halv sju hämtade jag upp Petra och Linnea för en myskväll som vi startade med buffe på bambu. Därefter åkte vi mot Petra för en film och mys i soffan. Är så glad att jag har er <3 
 
Idag väntas först mulleutflykt och ikväll är det tjejfest på harrys med finaste Linnea :) Kommer bli en bra kväll :) 

Who´s that lady?

Fredag! Veckans bästa dag, eller ja, efter lördagen såklart!
 
Har en kort dag på salongen idag, eller i alla fall med kunder, därefter är det en hel del bokföring och besök på banken som ska skötas. Men förhoppningsvis går det snabbt och jag akn sluta tidigare än 17.00. :)
 
Inväntar nu min andra kund för idag, en permanent och klippning. Älskar att få rulla lite spolar :)
 
Kanske ta en sväng till gislaved sen om inhandla lite småsaker som behövs? Vi får väl se.
Ha en bra fredag alla, för det tänker jag ha! :)
 
 

Händerna mot himlen.

Åkte hem till Petra igår efter jobbet, Linda var på plats också. Myste ner oss ordentligt under tjocka, gosiga täcken och kikade på en film och hade lite girltalk. Då är livet som bäst! Kung Pow, sjukaste filmen jag sett på länge men så kuuuul! haha
 
Efter det bar det av hemåt och skaffade skype. Nu har jag, Åsa och Lisa hittat ett sätt vi kan umgås på trots att jag befinner mig i Gnosjö, Åsa i Växjö och Lisa i London. Helt fantastiskt ju :D
 
Spinningen jag skulle gå på idag blev inställd, typsikt! Så ikväll blir det nog lugnt, jobbar ju trots allt till 20.00 idag.

För vi kan ta oss härifrån om du vill.

Blev visst tre träningspass idag, oops. Började dagen med ett 45 minuterspass spinning. Härlig start på dagen och klarade av jobbet bra med massa endorfiner i kroppen. Dessutom fick vi ju käka morotskaka! Lyckades riktigt bra om jag får säga det själv, men även dem andra gillade ju vad dem fick ;)
 
Efter jobbet var det bara till att slänga ihop lite mat och ladda med ny energi inför ett riktigt, stenhårt TRXpass. Kan inte annat än älska det där passet. Kroppen körs helt slut och leendet är större än någonsin. Därefter var det bara till att hoppa upp på cykeln igen för ännu ett spinningpass. Aldrig varit så trött i hela mitt liv. Glömde dock pulsklockan, men det kanske var tur, den hade nog sprängts i bitar av min höga puls! Sedan hade jag ju finaste Petra med mig på spinningen med, grym tjej och nu sprutar våra endorfiner som aldrig förr! :D
 
Nehe, dags att sova, gått och lagt mig alldeles för sent de sista dagarna.
God natt!
 
Tänk på dem stunder vi haft.

Helvetesångest!

Det är precis så jag känner just nu.
 
Dagen idag har i alla fall varit effektiv. Städat, bakat tisdagsfika, lagat mat och varit på buggen. Måste säga att det är det roligaste jag gjort på länge. Längtar redan till nästa veckas bugg. Fick idag lära oss första snurren, så nu börjar det ju i alla fall likna lite dans. Sjukt kul och ångrar inte en sekund att jag valde att följa med. Nu har jag ju även min duktiga bror med mig.
 
Nu börjar en ny vecka, igen, vilket innebär, jobb, träning och annat smått och gott! Får se vad veckan har att erbjuda så att säga.
God natt!
 
 
Hoppet är det sista som överger människan.

Oh, sunday.

Detta är den första söndagen på länge som jag verkligen har längtat efter. Det är ju dags för åter en bugglektion. Har bara inte listat ut än hur jag ska klaramig utan Frida!? Men innan jag gör mig klar för bugge n så ska jag baka en kaka. Har redan hunnit dammsuga hela lägenheten. Ha en bra söndag för det tänker jag ha! :) ♡

When the children cry.

Håll mig nära. Låt mig få sova på dina armar. Vakna med mig. Pilla i mitt hår. Trängs med mig i soffan. Ta mitt täcke. Håll din hand i min. Kyss mig. Värm mina fötter. Dröm om framtiden med mig. Ät frukost med mig. Dela ditt liv med mig.
 
Längtan.Väntan.Hoppet.

Själen av en vän.

Fredag! Veckans bästa dag är äntligen här.
 
Idag blir det först en del jobb på salongen, sen är det bara att åka hem och byta om för fest. Inflyttningsfest hos Linda som sagt. Kommer bli skönt att få träffa mina fina flickor. Vad hade jag gjort utan er?
 

Trying to recall.

Då har även den här veckan börjat närma sitt slut.
 
Igår åkte min finaste Lisa till London för plugg i tre månader. Kommer sakna den där tjejen sjukt, men hon lär ju få ett besök i alla fall. Hon och jag på sightseeing genom London kan inte bli bättre :)
 
Imorgon är det dags för att slå klackarna i taket. Lindas inflyttningsfest, kommer bli så skoj!
 
Jag tror jag bäddar ner mig strax framför ett avsnitt Grey´s. See yaaa!
 
 
Some day, Some day...

Träning * 2

Har musik kört två träningspass idag. Började dagen med ett spinningpass med pappa innan det var dags för jobb. Nu ikväll blev det ett trx pass med syrran vilket slutade med att jag kört ett stenhårt styrkans och fått en muskelbristning i magen. Ska tala om att det gör så sjukt ont! Nu blir det hart of dixie, veckans höjdpunkt!
 

live and let go

Härliga måndag! okej, där ljög jag. Jobb och därefter mullestart med alla underbara barn, där ljög jag inte. Önskar ibland att man själv var så liten, största bekymret är vem som tog pinnen först och största lyckan är att få se vad mamma har stoppat ner för fika i ryggsäcken. Tyvärr är jag nu 18 år äldre än då och bekymmerna är allt större, men ser man det positivt så kan även lyckan vara så mycket större än då. 
 
Försöker hitta svaren på alla frågor och lösa problemen innan dem växer sig större. 
 
Jag hade gjort vad som helst...

Tacohelg?

Blev en bra helg. Började med tacos och skräckfilmsmys med mina favoritflickor Petra och Linnea. Superdupermysigt men läskigt som fan. Lyckades hitta två riktigt bra skräckisar. The woman in black och The pact. Rekommenderas, men endast med sällskap jämte sig i soffan! :)
 
Efter att Petra åkt hem igår, gjorde jag mig i ordning för en dag i Växjö tillsammans med mina fina vänner Åsa och Lisa. Så vid två drog jag och Lisa iväg hem till Åsa. Åkte in till stan för en låååång fika och inhandla det sista inför kvällen. Även denna kväll blev det tacos, men man tröttnar ju aldrig!? Körslaget och massa skönsång fick avsluta en trevlig kväll. Eller det riktiga avslutet var ju discot jag hade i mitt kök när vi kom hem på kvällen! :)
 
Idag tog jag en rejäl sovmorgon. Lade mig i soffan och kollade tv hela förmiddagen. Sedan gjorde jag någonting jag har velat göra i flera år men aldrig vågat. Åkte till gislaved och började en buggkurs. Hur nice som helst och hade min kusin med mig som stöd också så allt gick ju toppen. Det kommer jag lätt att fortsätta med några veckor framför i höstmörkret! :)
 
Nu har jag precis kikat färdigt på Xfactor och ska fortsätta med filmen Dumma mig, sen blir det sängen. Har en lång arbetsvecka framför mig.
 

Read all about it.

Försöker få igång mitt internet till min surfplatta men det vill inte fungera, frågar telias supporter och tydligen har jag fel Pin-kod, hur kan jag ha det när det fungerar på datorn? Åh, blir galen! Dem skickar i alla fall en ny så förhoppningsvis har jag den på måndag.

Idag är det i stort sett fullt upp på salongen ända till kl. 20.30 ikväll. Därefter blir det nog inte många knop gjorda. Men vad gör det. Imorgon är det fredag och helg! :D


Close your tired eyes

Shooting star

Vilken besvikelse, här har jag tränat klart, skyndat mig hem för att hinna göra mat, mozzarellafylld kyckling, sallad och vitlökssås. Sätter mig i soffan och inväntar veckans bästa timme framför tvn. Nämligen Hart of dixie, men är det något Hart of dixie idag? Nej. Åhhhh! Frustrerad.
 
Jaja, maten var ju i alla fall god. Och träningen var ju alldeles underbar, trots att kroppen inte ville så mycket som jag egentligen hade velat. TRX är grymt och träningsvärken lär sitta fint i kroppen imorgon.
 
Helgen i stockholm var toppen! Trots lite sura miner för att jag inte kunde få dra på mig löparkläderna och springa milen. Men ny dag, nya möjligheter. Shopping och mys på restauranger var ju i alla fall en riktig höjdare. :)
 
 
Nu längtar jag efter helg igen. Skräckfilm, övernattning, mys, god mat och allt vad det innebär :)
 



 
 
A million miles away.

RSS 2.0