Hard work, work.

Träningsvärk. Ja verkligen. 3 mil var långt, mycket längre än man tror. Det blir ju inte bättre av att det har kommit 15 cm nysnö så spåren är så lösa att det går sönder efter första 1000 åkarna. Så redan från start igår fanns det inga spår att följa. Men vilken känsla att genomföra det och klara det. Underbart. Nästa år? ja Tack!

Pappa har kommit i mål efter dagens lopp. 9 mils slitande, jag är imponerad, minst sagt.

Nu ska vi käka och sedan OS, femmilen idag :) Go Sverige!

Älskling <3

Mora

Vaknade upp i älsklingens säng idag :) Mys! Dock vaknade jag upp helt själv. Tom skulle jobba och hade åkt tidigare fast han kom tillbaka 40 minuter senare pga något som var sönder eller va det va :) Åkte hem och skjutsade Jesper till musikskolan, han ska på läger i helgen och nu är jag på salongen. Inväntar dagens sista kund för jag är nämligen ledig i eftermiddag. Skönt! Åker ju upp till Mora.

Efter kunden blir det in på Ica en snabbis för att köpa en tidning och lite smått till resan, 6 timmars bilfärd kräver lite tidsfördriv :) Sedan upp och hämta mamma på jobbet, hem och packa ut i bilen. :)

Skriver nog ett inlägg senare ikväll så vi hörs då.
Akta er på de hala vägarna!
Höll på att köra på en katt igår. Buhhuu!  :(
Jag lovar att jag blev räddare än katten ;O haha
Ciaooo!


Vampire Diaries.

Åsa har gjort mig beroende. Beroende av Vampire Diaries. Längtar till nästa avsnitt! Alla twilight-fans lär älska denna underbara och djupa berättelse. Tack Åsa säger jag bara!

Har haft tre kunder nu och har två kvar för dagen.

Måste packa idag och sedan åker jag nog till Reftele :)
Ciiaooo!


Gesällövning!

Övar, övar och övar. Yes, det är vad som behövs just nu. Rullade permenant på Julia igår, en rullning har jag klarat av nu i morse på dockan och nu ska jag föna lite klassisk dam. Fönade vågor igår. Skitsvårt. fattar inte riktigt hur jag ska lyckas med dem men övning ger färdighet helt enkelt.

En lugn förmiddag på salongen. Mer att göra i eftermiddag/kväll. Ska snart gå hem på lunch. Eller efter att jag fönat klart och funderat på långhårsuppsättningen till Gesällen. Något tips?

Packa lite över lunchen. För imorgon åker jag till Mooooora igen! :D Så skönt att komma upp dit :) och på lördag är det dags! Tjejvasan och jag är så jävla taggaaaaad! :D Ska bli sjukt kul och riktigt intressant att se och känna på hur det är att trängas där med alla andra 8999 skidpar och tjejer ;D Alltså 17998 Skidor! haha

Ne nu ska jag föna klart så jag får gå hem :P haha
TVång på högsta nivå!


Måste bara tillägga, Fan va gött med GULD igår ! Underbart kört grabbar!

Lugn vecka.

Det ser ut att bli en lugn vecka här  på salongen. Kanske behöver en vilovecka efter förra veckans alla kunder? haha nejdå. Men det blir inte alls den farten på salongen denna veckan. Dock är det lite bra eftersom att jag MÅSTE öva till gesällen så mycket jag bara kan!

Annars har jag inte mycket mer att säga just nu...
Ciaooo!

Trött på alla som klagar!

Jag är trött på alla som klagar och klagar och klagar på denna långa snöiga vinter. Det är ju alldeles underbart med en vit vinter och två meter snö? Vallarna utmed vägarna är GRYMMA! Hur orkar man gå runt och klaga på den vackra snön? Visst är det kallt, men hellre ett extra par sockar på sig än ett par dyngsura skor som det plaskar om. Ne fy! Det är ju precis så här en svensk vinter ska vara! :)

Nu ska jag bege mig iväg på träningen!
Ciaooo!

Vanlig tråkig söndag.

Har ju inte hänt så värst mycket denna helg och det verkar det inte göra idag heller. Vaknade för lite mer än en timme sedan. Kom precis ut ur duschen. Får la se om det blir en promenad med Meja eller något :)

Ne jag har inget mer att skriva så nu skiter jag i att skriva mer.
Bye!

Saturday night.

Skottat snö.
Lekt i snön med Meja.
Städat.
Ätit.
Nu är jag slöö! ;)

, så mycket frågor som kräver svar.

Klockan har precis slagit 02.01, jag kan inte sova. För mycket tankar. För mycket tårar. För mycket glädje. För mycket rädsla. För mycket sorg. För mycket kärlek. För mycket av allting.

Vem är jag?
Varför är jag så feg?
Varför är allt så svårt?
Varför går det inte alltid som man vill?
Varför ska man kämpa?
Kämpa för något man inte vet något om.
Leva för något man måste kämpa för.
Tårar rinner.
Feg, Dum, Ful, Tjock, Tråkig, Misslyckad.
Orden klingar i huvudet.
Negativa tankar tar över.
Det är svårt, svårt att vara bra.
Tillräckligt bra.
Ibland vill man att någon annan ska kunna läsa ens tankar.
Tyvärr måste man kämpa.
Kämpa för något man tror på.
Jag tror på Dig.
Tror du på mig?
Tror vi på varann?

Så mycket frågor utan några svar.
I love you always and forever.

Sportlovsvecka

Det märks att det är sportlov. Folk är som galna och ska ha tider denna veckan. Det är helt fullproppat på salongen och jag gillar det! Tiden går så snabbt! Är fortfarande kvar på salongen och klockan är 3 minuter ÖVER 8. Unbelivable! haha.

Nu ska jag hem, byta om och åka till min älskling! :)
Ciaooooo!


Måste bara meddela att jag längtar efter en unge. Kan någon ge mig en Jamie? Pleeeaaaase!

Because of you

Nu tar jag ledigt för idag. En slitsam vecka minsann. Tur att man hade en ledig dag i måndags. Alla sportlovsbarn ska ju klippas i veckan :) Men det drar ju in en hel del pengar det här sportlovet ;D

Ikväll blir det träning. Skönt, en vecka sedan man höll i klubban. Känns som en evighet. Där ser man ju tydligt att det är ett tecken på min kärlek till innebandyn. hihi.





"I've learned the hard way, to never let it get that far"

A little bit of love

Idag var jag på salongen redan vid halv 9 för att skotta snö och öppna innan första kunden kom vid nio. Så nu har jag redan haft min första kund för dagen. Väntar just nu på att min bror ska komma ner. Vi ska öva för gesällen, flerfärgscolorering blev det som jag ska göra. Hyfsat lätt, tror jag. haha.

I helgen var jag ju i Mora. Så skönt det var att få komma bort och bo i husvagnen en helg. Vara ute och åka skidor och grejer. hade toppenväder på lördagen så då tog jag och mamma skidorna och åkte till Eldris, fram och tillbaka. Det vill säga 17 km. Halva loppet avklarat! haha.
Söndagen bar det av mot Lofsdalen tidigt på morgonen. Där blev det en skiddag i backarna med familjen Lindström. Soligt, till och med så man fick lite bränna i ansiktet :) Skönt. Underbart att få ta fram brädan och köra några åk :) Hade gärna varit kvar där en vecka men på kvällen bar det av mot Mora igen. En natt kvar sen var det dags för hemfärd.

Igår var det jobb. 14 timmars jobb. Först Heco sedan simhallen. Livet tar kål på mig.


Ne nu kommer min bror. Ciaooo!


Doftande nagellack!

När vi var i ullared i söndags stod jag vid nagellacken och valde mellan en beige fransk manikyr som var utsmyckad med en vaniljblomma på flaskan eller en rosa med en rosa ros, valet föll på den rosa. Nu när jag tog fram lacket känner jag en underbar doft. Nagellack med doft helt enkelt! Så nu luktar mina naglar ros. Nästa tur till ullared ska jag helt klart införskaffa mig vaniljen. Mums!

Är hemma hos min underbaring just nu. Meja! :) Vi ska nog ut och gå en runda om en stund tänkte jag. Ska bara göra något till lunch först. Frågan är bara vad?!

Har packat ner en del till men har fortfarande en del kvar. Packa är verkligen världens tråkigaste grej! blä.


"Looking at you makes it harder
But I know that you'll find another
That doesn't always make you wanna cry
It started with the perfect kiss then
We could feel the poison set in
"Perfect" couldn't keep this love alive
You know that I love you so
I love you enough to let you go"...

Underbar låt...


Mora!

Idag åker vi till Mora. Skönt ska det bli. Har en kund nu på förmiddagen sen ska jag hem och packa klart det sista och bara slappa framför tvn innan vi drar iväg :)

Underbart <3


Replay - Iyaz

Är färdig med klippningarna för denna dag. Är dock kvar på salongen en stund till. Ska klippa klart min dockevän! Han gör mig bra sällskap här på salongen. Han och spotify är trogna vänner. haha. Sen ska jag hem och kolla om det finns några frallor ifrån bernts kvar. Jag var nämligen inne och köpte frallor åt mamma innan som hon skulle ha till deras styrelsemöte och dem såg verkligen smaskiga ut så jag hoppas innerligt att det finns någon kvar. Troligtvis inte!

Har också hunnit med lite bokföring och pappersstuff. Känns som det är det enda man gör. haha. Papper hit och papper dit. Tur att jag hinner med sådant mellan kunderna så man slipper göra sånt kvällar och helger.

Nu har jag inte mycket mer att komma med just nu.
Ciaooo!


Money, money, money - Abba

Tittade just in i min mailbox. Fem nya mail varav ett var en faktura på 38 700 kr. De ska betalas inom en månad och sedan börjar jag kursen! :D Längtar tills jag är färdig och kan sminka allt och alla! För det var just kursen fakturan handlade om ;) Lär ju sitta fattig där sen ett tag men jag gör allt jag kan för att tjäna ihop mer pengar! haha.

Nu ska jag ta och lyssna på lite Kelly Clarkson innan min kund kommer.
Ciaooo!

Already gone - Kelly Clarkson

Är på salongen just nu, har haft dagens enda förmiddagskund och nu väntar dockhuvudet på att bli klippt. haha. Eftermiddagen bjuder på en hel del kunder. Skönt. Då går eftermiddagen/kvällen fort. Sedan får vi se hur kvällen avtar. Kanske framför tvn eller kanske i reftele. Who know?!

Längtar tills imorgon då vi drar upp till Mora hela familjen. Där tillbringar vi hela lördagen på längdskidor och senare på kvällen blir det bio, Farsan. Verkar grymt kul, så jag hoppas den är ännu bättre än mina förväntningar. Söndagen beger vi oss upp till familjen Lindström i Lofsdalen för att ta en hel dag på brädan. Ska bli så jäkla kul att åka lite. Har ju inte åkt sen sist. haha. Måndagen beger vi oss hemåt igen. Kommer bli en skön helg men den lär gå fort. Tyvärr! Hade mer än gärna tillbringat en hel vecka där uppe just nu.

Seee ya!


Lunch.

Nu ska jag alldeles strax hem på lunch. Har haft kund och städat här nere på salongen idag. Fick också elräkningen för de tre senaste månaderna. Inte någon rolig siffra där inte. Usch, men det är bara till att betala och se glad ut.

Vad ska man laga till lunch idag? Hoppas det finns kvar köttfärssås från igår så det bara är till att värma i micron.

Ikväll blir det träning! :)

Ciaooo!


Ny bloggadress...

Nu har jag börjat blogga här istället. En lite mer diskret bloggadress kanske.

Enjoy!

RSS 2.0