Om 24h...

befinner jag mig på planet som tar oss ner till Kreta. Underbart!

Bjöd familjen på middag idag, lasange och chokladpudding serverades ute på balkongen. Gottit var det. Har också hunnit klippa söta Frida och börjat packningen. Har dock en hel del kvar eftersom att man måste använda typ allt imorgon?!


It's far from home,
it's for the better
what we dream, is all that matters
We're on our way, united

Grattis pappa! :)

Hoppas du har haft en bra födelsedag! :)

Åkte in till värnamo en sväng med mamma och syster för att handla en present till pappa. Jag vet att vi inte var ute i så god tid men vi hittade det vi skulle ha i alla fall. Sedan kikade vi runt i klädaffärerna med såklart. En kjol fick följa med mig hem. Fiiiiiint. Hoppas också att mitt linne jag beställde ifrån nelly.com hinner komma innan vi åker på torsdag kväll! ;D Åhhhh, ska bli så jäkla gött!

Senare idag fick det bli kalas för pappsen, gjorde jordgubbstårta till honom vilket det enligt honom SKA vara på hans födelsedag. Sedan blev det grillad korv i bröd till middag, vilket han också har fått bestämma. :)

Ska jobba en sväng imorgon :) Träffa Frida och tjöta av sig lite. Dessutom ska familjen komma hit och äta middag, så ska jag handla det sista inför torsdag, tvätta en maskin tvätt och packa! Får se hur mycket jag hinner av dem sakerna. Men måste ju dessvärre göra i stort sett allt imorgon.

Nu ska jag soova. Good natt!

But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry

Hundvakt

Har varit hundvakt hela långa dagen. Dock blir det inte mycket mer arbete för att man har två hundar i huset i stället för en. Blev några promenader under dagen i alla fall. Har ävcen börjat plocka fram lite småsaker inför torsdag! :D Måste leta upp mitt pass, vart kan man ha lagt det?

Pappa fyller år imorgon så det blir nog lite grillning och kalas för honom. Skönt att det händer något för jag är så jävla uttråkad just nu. Kanske för att man vill att tiden ska gå så man sitter där på flygplatsen! I looove it!



Tonight I will love, love you tonight
Give me everything tonight
For all we know we might not get tomorrow
Let's do it tonight

I'm burning like fire, I wanna be higher.

Dags att gå och lägga sig men tänkte bara slänga upp ett litet inlägg här. Dagen började jag med en löparrunda runt sjön. Sedan fick det bli en lugn dag hemma i soffan tills jag var så uttråkad så jag åkte hem till mamma. Hon var nog lika uttråkad som jag så vi fick för oss att gå ut i skogen med hundarna och plocka lite svamp. Lite svamp blev det men inga mängder men fick med oss lite hallon hem också. Sitter ju aldrig fel till filen på morgonen :)


5 dagar kvar !!!!!

Väääärldens goaste räksallad i göteborg med Åsa <3

Do it like I do.

Why should I care what they say
Just want them out of my way
'Cause I'm the king of my own life
I'll be warm when they're cold
I'll be young when they're old
I'm gonna be wrong but so damn right

Fredag!

Exakt om en vecka sitter vi där på en uteservering och äter gooood mat i bara shorts och linne, eller kanske en av sommarklänningarna?! Jag längtar ihjäl mig. Jag vill ha det nununu, eller nej, det är rätt kul att längta och planera veckan också! :) Dessutom börjar jag jobba direkt när jag kommer hem. Vart tog semestern vägen? Går så sjukt fort. Har redan börjat lägga fram plagg jag ska med mig och inhandlat solskyddsfaktor. Men har en del kvar att göra.

Var ute och gick en runda runt sjön med mitt resesällskap innan och nu inväntar jag dem så att vi kan mysa hela kvällen. :)

Måste bara säga att jag hade en kanondag i onsdags med Åsis! :) En underbar dag som började på stan i göteborg, lite shopping, fint väder och uteservering! Älskar det! Därefter drog vi till Liseberg där vi rent ut sagt sprang mellan karusellerna för att hinna med så mycket som möjligt. Vi var verkligen tillbaka där som 8 år igen. :D


Update

Alldeles för länge sedan jag skrev,  men det är semester va fan. haha.

Har hunnit med en runda i fjällen sedan sist. Fjällvandring i 3 dagar + några extra dagar med bilresa dit och hem och lite fiske för lilla pappsen. :)

Köpt ny mobil också, kan ju inte leva utan android och pekskärm hur länge som helst. haha

Var en snabbis i Ullared igår, behövde byta min kamera, igen...Så en runda in på gekås bland allt annat folk blev det också. Hittade lite smått och gott som alltid.

Bokade också en reeeeesa till Kreta igår! Så på TORSDAG åker vi :D:D Ja, det vill säga om 8 dagar eller något sådant :D Härlig avslutning på semestern med lite sooool och bad!

Puss&Kram

Grattis farfar!

Idag säger vi grattis till farfar som fyller 65! :)

Tog en runda till värnamo igår med pappa för att gå lite ärenden. Hade två saker på min lista och inget av det fick följa med hem. Först var vi och skulle köpa ny telefon till mig, men det dröjer minst till nästa vecka innan den kom in igen, så får vänta några veckor till. Därefter skulle jag inhandla en sele till Meja men självklart så var just hennes storlek slut, så fick åka hem utan någonting med mig hem. Införskaffade dock present till farfar ju :) En riktigt fin blåååå, digitalkamera.

Var en trevlig kväll igår hos farmor och farfar, det bjöds på champange, god mat och jordgubbstårta. Erbjöd mig dock som chaufför på kvällen så jag höll mig till läsken.

Nu håller jag på att packa inför en vecka i fjällen. Inte lätt och vääääldigt tråkigt att packa men tror jag har fått med mig det mesta nu i alla fall. Vi får la se vad jag orkar bära.

Pusss och heeeeeeej.

Sista dagen innan semester.

EN DAG KVAR! :) Tre kunder totalt kvar på dagen, dock lär den sista ta några timmar så jag har lite att pyssla med, men det gör mig ingenting :) Efter jobbet åker jag till mormor på kalas, smörgåstårta kan väl inte bli bättre när man tar semester? :)

Hann träffa mina underbara små kusiner igårkväll en stund innan dem somnade. Älsklingstjejen Nalinn som längtade efter mamma men det försvann när vi målade naglarna och pysslade lite med varandra, min älsklingspojk Moltas som gärna busar och skojar och lilla söta Amenine som skrattar och ler mest hela tiden. Underbara ungar <3

Slänger in en bild på en baltjej i år. :)


110707

Har en lååång dag framför mig men har i allafall redan hunnit med 3 klippningar. Så listan betas av ganska snabbt. En klippning kvar innan lunch, kan inte solen komma fram så man kan ut och sola en liiiten stund?

Dagarna går fort nu. Bara imorgon kvar sedan är det semester! Hur underbart är inte det? Fullt upp hela helgen innan vi drar iväg upp till fjällen. Imorgon är det kalas hos mormor, på lördag ska jag in till värnamo på förmiddagen, lite shopping och därefter är det kalas för farfar. Söndagen kommer gå åt till att packa vandringsväskan och lägga sig tidigt för på natten där till måndagen åker vi. Jag, mamma, pappa och syster tar med hundarna och ska ut på fjället och vandra i 4 -5 dagar. Ska bli sååå skönt. Resten av semestern får vi se vad som händer. Ska hinna med en heeeel del golf i alla fall. :)

Söndagsångest.

Alltid lika stor ångest inför måndagens jobb. Tur att detta är sista vecka innan semstern, ska bli så himla skönt med lite ledighet. Hade nog dock kunnat vara ledig dubbelt så länge. Aldrig är man nöjd ;)

Jag råkade sova lite fööör länge idag. Längre än vad jag hade tänkt mig i allafall, men städade gjorde jag. Skönt med ett rent hem och komma hem till. Hatar egentligen när det är ostädat, men man orkar inte mycket efter en dags arbete. Spelade en runda golf med, men det antecknar vi inte. Så riktigt jävla dålig runda. Men efter regn kommer sol ;)

Nu säger jag god natt.


Sommarkrysset

Har precis satt mig i soffan för att kolla på sommarkrysset, hoppas på en ordentlig summa pengar idag, hade ju suttit riktigt fint alltså.

Har spenderat dagen med jobb. Ett riktigt roligt uppdrag dessutom. Vid 07.00 åkte jag hemifrån med fullpackad bil. Tog med mig hela salongens inredning ner till halmstad där jag gjorde en bruduppsättning+smink och två stycken tärnor som ville bli lite fina i håret. Riktigt fina blev dem alla tre :) Visar bilder när jag får dem skickade av bruden :)

Bokade tid på golfbanan nu ikväll men en kvart innan vi ska åka vräker regnet ner och åskan finns där, dock långt bort. Så golfen får vi förhoppningsvis ta imorgon istället. Hann ju med lite städning här hemma istället, får dock fortsätta imorgon så att allt blir ordentligt gjort. Även bilen ska få sig en rejäl omgång imorgon :)

Ha en bra lördagskväll för det ska jag ha! :)

RSS 2.0