Pierre René

Vet inte om jag nämnt de fina ögonskuggorna jag fått in till försäljning på salongen? Riktigt fina med ett härligt skimmer. Dessutom till ett bra pris. De är av märket Pierre René och köps styckvis. Perfekt tycker jag när man kan köpa endast de skuggor man behöver. Inte en hel karta med en massa färger man inte kommer använda :)



Har lyckats samla alla kunder idag på eftermiddagen, så har inte så värst mycket att stå i just nu. Bokföring och liknande saker är klart. Så sitter mest och planerar lite kommande annonser och sådant.

Ikväll ska vi fira mamma lite eftersom att jag inte är hemma imorgon. Så det blir lite mat och handboll såklart!

Imorgon blir det parken med Ida och Amanda! Great! :D Taggad som tusan! :)


Grattis Moster! :)

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Tessans födelsedag, hurra, hurra, hurra...

Dessutom fick jag sms i natt om att jag fått en liten kusin igår kväll kl. 21.40. En underbart söt liten flicka som fick namnet Amenine kom till världen :) Längtar efter lite bebisdoft :)

Har varit en dag på salongen idag men nu har jag inga mer kunder för dagen, så ska snart packa ihop och dra mig hemåt. Får se vad som händer och sker ikväll. Ska göra bakad potatis och räkröra i alla fall. Sedan blir det nog tvn som lockar.

Längtar som bara den till Vemdalen och lite skidåkning och en hel veckas mys med familj och kärlek <3

23 januari 2011

Söndag igen.

Hade en urmysig kväll igår med Tom, först mat på chili thai och därefter bio, The tourist. Bra film med mysigt sällskap.

Idag har jag legat i soffan framför svt 1 och kollat längd, alpint och skidskytte. Sen kom pappa så åkte vi ner och handlade för lite räkmackor som jag gjorde i ordning medan pappa hjälpte mig med lite hyllor och annat smått. Sedan kom även resten av familjen, så då blev det goda räkmackor framför handbollen. Riktigt mysigt att ha alla här hemma i soffan.

Kollar the wedding date nu innan det blir sängen. En riktig slappardag, skön uppladdning inför en ny vecka.


22 januari 2011

Fy fan vilken jävla match igår. Kanske tur att man inte får spela :) haha, ne då, första perioden var ju bra i alla fall. Alltid något. Det blev i alla fall wiikväll med syster efteråt, mamma hoppade med på ett hörn också. Riktigt kul, får nog ta och beställa hem det snart :)

Idag tog jag en sovmorgon. Efter frukosten kom pappa och hämtade mig för skidåkning. Jag och mamma körde minsann 17 km idag. Riktigt skönt med ett så långt pass. Behövs nu inför tjejvasan. Efter skidåkningen har jag städat hela lägenheten och nu sitter jag framför tvn och hejjar fram svenskarna i skidskyttet :D

Ikväll blir det kinamat och bio i jönköping med Tom. Mys <3

Helg! :D

Snart är det helg vilket ska bli riktigt skönt, den kommer dock gå fort eftersom hela helgen är inbokad med massa saker. Idag ska jag jobba klart först innan jag sticker till forsheda för att kolla på matchen, där mitt lag möter forsheda. Därefter ska jag och systeryster ha wiikväll! :D:D Så jäklans roligt är det att stå på den där brädan och rocka rockring haha.

Imorgon blir det förhoppningsvis lite skidor på dagen, kvällen spenderar jag med min käraste i jönköping med mat och bio. :)

Söndag blir slappardag och skiiiidor! :D

Ne nu kommer snart min kund. See yaa later!

Grattis Meja!

Idag fyller min älskade lilla bebis 2 år. Vart tog tiden vägen? Det får bli ett extra stort tuggben och några köttbullar idag! :)



Har snart min första kund för dagen.


16 Januari 2011

Ännu en söndag är här. Veckorna går så grymt fort, kom precis hem från Tom, ska snart ta på mig skidkläderna och ge mig ut i det blaskiga spåret.

Helgen har varit go :) Fredags blev det till att hyra film och ta det lugnt framför tvn. Igår blev det skidåkning, 8,5km och sen testade jag julles nya wii. Riktigt kul! Får nog ta och införskaffa sig ett sånt snart jag med :) Gjorde sedan varma mackor med mamma och därefter åkte jag till Tom, där jag spenderade natten.

Ikväll efter skidorna blir det bio med mamma! :D Mys.

Saknar en riktig utekväll med mina tjejer. <3


Förkylning på gång...

Kände mig konstig i halsen igår, jag hade inte ont men det kändes konstigt och idag förstår jag varför. Det konstiga i halsen övergick i natt någongång till halsont. Har inte riktigt tid, lust eller ork för att bli sjuk nu. Så jag sitter och häller i mig vatten och trycker ner halstabletter så många som det bara går, i hopp om att det ska hjälpa. Hade ju tänkt ta skidorna på fötterna och åka en sväng idag, men med en förkylning på g vet jag inte om det är det bästa för mig just nu?

Bara jag är frisk till nästa helg, då åker kanske jag och pappa upp till Mora. Så då vill man ju verkligen inte ligga med halsont och förkylning. Dock inget bestämt än.

Hoppas på att få hämta min nya kära bil nästa vecka också! :D Längtar!

Kan dessutom passa på att berätta att jag har klippt mig, snaggat. I alla fall på ena sidan.


Bilägare...

Längesen jag skrev här minsann. Har hunnit hända en hel del, men jag orkar inte skriva ner allt. Igår var jag i alla fall och kollade på ny bil. Jag har hittat min pärla och den ska få följa med mig hem om nån vecka. Så jäkla braaaa! :)

Slänger in en bild på den också:


OS-krönikan

Sitter nu och kollar tv, OS-krönikan gick nyss. Riktigt kul att se alla medaljtagningar igen, man fäller till och med en tår i vissa lägen. Riktiga rysare :)

Idag har jag storstädat hela lägenheten, lagt ut min nya matta, handlat, slängt alla gamla kartonger, varit ute och gått med Meja, lagat mat och ätit. Så en hel del har jag hunnit med. Skönt att man kan ta det lugnt nu resten av kvällen. Lär nog fastna i soffan resten av kvällen. :)

2011

Nytt år, nya möjligheter!

Firade in det nya året med god mat och trevligt sällskap. Trerättersmiddag hemma på flädergatan. Fyllda crustader med smörstekt sparris till förrätt, Stekt oxfilé med potatishalvor och sallad till varmrätt, efterrätten bestod av äpple och kanelfyllda smördegsbåtar med glass. Riktigt gott alltihop måste jag säga. :) Kvällen bestod dessutom av sällskapsspel och självklart skålade vi in det nya året med champange! :)

Idag har jag hunnit med 1 timmes promenad med Meja, matlagning, några kilometer på skidorna tillsammans med Åsa och nu sitter jag och kollar på Patrick 1,5. En skön dag som avslutas i soffan med en skål godis också.


RSS 2.0