30 maj 2015

Tänka sig att vi redan är i slutet av maj! Och vart är sommaren kan man undra? Dags att kunna slänga av sig jackan och njuta av en god fika på balkongen tycker jag! 

Har redan varit ledig från jobbet i tre veckor. Det var verkligen inga problem att fördriva tiden här hemma, har fullt upp varenda dag. Nu väntar dessutom två baltjejer i veckan som kommer och veckan därpå. Underbart att få vara lite kreativ och göra dessa tjejer så fina inför en stor dag i livet! 

I veckan som gått har jag hunnit med att vara barnvakt med bus i apladalen, shoppingtur till jkpg med mamma, barnmorskebesök och massa frisering. Måste ju dessutom berätta att jag överraskades med världens bästa babyshower förra lördagen. Alla mina underbara vänner, mamma och svärmor hade gjort så fint! Och ingen misstanke överhuvudtaget om vad som väntade mig! Så kul! 

Idag blir det en tur ner på stan med lunch på stigs med finaste Åsa och Lisa, ikväll väntar firande för fina svärmor som fyller jämna år. :)







13:e maj 2015

Tiden går så sjukt fort. Jag har redan hunnit gå hem från jobbet på graviditetspenning. Känns lite konstigt såhär dem första dagarna men man vänjer sig nog vid detta också. Jag har också hunnit fylla 25 och firat ordentligt både med släkt och vänner! Underbara presenter och härliga blombuketter. 

Idag är det bara 55 dagar kvar av graviditeten och det närmar sig verkligen med stormsteg. Kulan växer som den ska och det är full rulle där inne, dag som natt. Tänk att vi snart får träffa dig :) 

Idag ska jag fixa klart den sista tvätten, packa i ordning lite och fixa Annikas hår. Sedan drar vi på lite minisemester till Halmstad några dagar. Får ju passa på nu innan bebis kommer. Blir ju förmodligen den sista semestern själva på ett bra tag framöver, vilket vi dock inte är ledsna för, hihi. 

Går allt enligt planerna också så har vi ny lägenhet i början av september. Hoppas innerligt att det blir så. 

Dags att kliva upp och ta tag i dagen! :) 

RSS 2.0