Läggdags.

Har precis krypit ner i sängen under ett varmt och skönt täcke. Är helt slut efter denna dagen och imorgon blir det ytterligare några timmars jobb på salongen innan jag kan ta helg.

Tog med mig mor min till ullared i morse. Kl. 08.00 befann vi oss där för att spendera några timmar. Hittade ju i alla fall en hel del som jag hade skrivit på min lista. Det mesta var till salongen denna gången. Så handlade inte mycket, ska ju dit om en månad igen så får spara pengarna tills dess. Så vid 13.30 var vi hemma igen och kunde åka åt varsitt håll. Mamma till simhallen och jag till salongen för jobb. Så vid kvart i sex kunde jag ta mig upp till simhallen för att byta av Julia som var och badade med Moltas. Dem hade dock badat klart när jag kom upp, så slapp att hoppa i i alla fall. Käkade lite och inväntade mamma för att sedan åka hem för lite fredagsmys. Ostbågar och chips enligt Moltas.

Nu måste jag ta och sova, eller ska kolla in Ikea.se först. Har lite funderingar över lite nya projekt. Får se hur det blir med dem planerna.


fruktpaus...

Har en fruktpaus just nu på salongen, precis att jag hinner få i mig lite ny energi innan nästa kund kommer. Kör på ett 12-timmarspass idag. En timmes lunch och en rast nu på en kvart är vad som finns i schemat idag. Får även neka en hel del kunder vilket inte alltid känns så kul, tyvärr kan jag inte göra mer än vad jag gör :)

Ikväll lär jag ju däcka på soffan ganska, väldigt tidigt.
Imorgon har jag tagit förmiddagen till att åka till Ullared. Ja, för jag behöver inhandla en hel del saker inför mina baluppsättningar.

Pusssssssssssssss

Intervallträning

Har nu krypit ner i sängen efter en dusch. Körde ett intervallpass med Mamma och Meja idag! :) Riktigt jobbigt men riktigt skoj. Känner mig nöjd med dagen och ska nu sova inför ett 12-timmarspass på salongen imorgon. Hujedamej!

Körde ett distanspass på 7 km i måndags med. Vi är duktiga måste jag säga. Keep fighting!

Pusssss

19:e maj

Helloooooo!

Sitter i salongen i väntan på min sista kund för dagen. Därefter har jag gjort mitt för idag. Åker hem till mamma och pappa för att hämta hem Meja efter jobbet. Funderar på att ta en promenad med både Meja och Douglas innan vi kör hemåt. Vi får la se.

Var ute och sprang i tisdags men fyyy vad segt det gick. Mamma höll med mig så vi höll oss till 4 km. Men vi rörde ju på oss i alla fall. Jag och mamma har planerat in en snabbvisit till Ullared nästa vecka för att inhandla det viktigaste. Insåg att jag behöver lite hårnålar till alla mina baluppsättningar som drar igång snart! :)

Snart helg igen, veckorna går riktigt fort och snart är det semester! :D

Lördag

Skön dag idag. Sovmorgon, sen tog jag en sväng till värnamo för att inhandla lite nya kläder, dock fick jag bara med mig en vardagsklänning och ett nagellack hem. Bättre lycka nästa gång kanske. Var hemma hos mamma en stund och pratade lite innan jag åkte hem för att städa lägenheten. Har kommit halvvägs så nu är det bara halva kvar. Dock får sparar jag den halvan tills imorgon.

Nu ska jag hem till mamma och pappa igen för lite tacos och eurovision! :)

Pussssss


Fredagen den 13:e!

Otursdag idag?! We will see!

Var ute och sprang igår. Ritkigt skönt för det gick så lätt! Dessutom tog vi alla uppförsbackar! Jag hade med mig Mamma ut också. En runda runt sjön på 5,5 km. Så imorgon utökar vi till 7km om vi hinner.

Vad händer i helgen?
Själv ska jag till reftele ikväll. Ut och springa imorgon, funderar på att ta en runda in till värnamo. Får se hur det blir med det. Hade velat spela lite golf också, men tiden verkar inte riktigt räcka till. För jag måste ju ha med mig någon också. Söndag hoppas vi på fint väder för då är det städning av flaten med alla mullebarnen. :)


12 maj 2011

Mycket funderingar och tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu. Känns som jag inte riktigt vet vart jag är i livet, befinner mig i ett vägskäl där jag inte kan välja vilken väg jag ska ta känns det som. Funderar på allt mellan himmel och jord, ändå kan jag inte ta exakt på vad det är som gör att allting bara snurrar runt i mitt huvud.

Kan ju passa på att tacka för en underbar helg tillsammans med tjejerna! Även om den inte alls blev som jag hade tänkt, så slutade den ju underbart! Måste göras om fast på annat vis, snart!

Är sugen på att handla upp lite presenkort i helgen, men vi får la se vad vi hinner med. Mitt shoppingsug är enormt!

Puss och hej!

5 maj

Oj vad längesen jag skrev. haha, men nu kommer ett litet inlägg i alla fall. Har hunnit med en hel del sedan sist. Bland annat så har jag ju fyllt år. En massa presentkort, pengar, blommor, skoskåp och rottingmöbler till min balkong kunde jag finna i mina paket. Underbart med lite shopping nu till helgen. Har också avklarat min första bruduppsättning, och den blev såååå bra! Riktigt fint. http://www.ylvaw.com/ Där har ni några fina bilder på Mimmi som jag gjorde. :)

På lördag kl. 11.30 står jag utanför saras hus och hämtar upp henne, drar ner till växjö och träffar våra underbaringar, Åsa och lisa. Stan först och på kvällen blir det feeeeeeest, så som bara vi kan! :D Söndagen tillbringar vi nog också i affärerna, kanske avslutar med en bio eller något i den stilen. Myyyyys hela helgen! :D

RSS 2.0