.

Friends don't let friends do stupid things...alone!

.

Starting a new day, breathing the morning, got a feeling leaving something behind.

Torsdag!

Fick in ca. 150 nya produkter igår. Riktigt roligt att få packa upp och plocka in i hyllan! :) Dessutom kör jag lite kampanjer och sånt nu! kika in på http://glisten.se eller kom in på salongen vet ja! :)

Är en lugn dag idag på salongen så försöker hinna med sånt som jag inte hinner med annars. En del får jag ju gjort i alla fall utan att man fastnar med något "mindre viktigt" ;)


Lockigt hår, brun sotning och röda läppar.

Tragisk flygolycka igår! Hur kan någonting så hemskt få hända?

Torsdag idag. Lång dag framför mig, men sen är det fredag och sen är det helg.

Greppade innebandyklubban igår. Herregud så härligt det var! Trodde inte att jag saknat det så mycket som jag verkligen har gjort. Men nu får jag i alla fall greppa klubban en dag i veckan, då jag har tagit på mig ansvaret att träna småflickorna. 10 till 12 år :)

Snart börjar gruppträningarna! Längtar ihjäl mig! Nästa vecka kör vi! :D


But I set fire to the rain

Vilken helg! Helt underbar. Stockholm med mamma, syster, Evy och Julia. Åkte hemifrån tidigt i fredags morse så vi hann shoppa hela dagen. Lördagen var det dags för årets tjejmil. Fixade tiden hyfsat bra och gjorde ett bra lopp :) Mitt bästa hittils under alla mina 14 gånger :) Lördagkvällen hade vi bokat bord på Jensens där vi avnjöt goood middag innan vi begav oss hem till vandrarhemmet för en massa tjöt och skratt. Söndagen blev det en liten sovmorgon och därefter shopping innan vi behövde sätta oss i bilen för att åka hemåt. Men är tillbaka i storstaden om 3 veckor igen :) I like!

Hade start med mina söta små mullebarn idag! Underbara :)

Seriestart på Ensam mamma söker idag! :D Idol dessutom samma tid. Men det får jag ta på play sen :)


RSS 2.0